Telinevoimistelu­joukkueita

Telinevoimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on telinevoimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne telinevoimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan telinevoimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin telinevoimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 8 ja niissä on yhteensä yli 160 pelaajaa.

Telinevoimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - telinevoimistelu

Jo 8 telinevoimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Telinevoimistelu Salvia Nimenhuuto.com

6-7 vuotiaiden valmennusryhmä joka treenaa kaksi kertaa viikossa. Voimistelukoulun perusteita ja telinevoimistelua.

Milja kirjoitti: Bussimaksu on Staraan lähtijöiltä 8,60e/voimistelija. Maksu kerätään ensi viikon treeneissä! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Telinevoimistelu
Mäntyharju
Tytöt
9

Telinevoimistelu Senna Nimenhuuto.com

Telinevoimistelu on kehon hallintaa parhaimmillaan: lajin parissa kehittyvät niin voima ja notkeus kuin koordinaatiokykykin. Tunneilla verrytellään leikkimielisesti, kehitetään lihaskuntoa ja -venyvyyttä ja harjoitellaan sopivantasoisia temppuja telineillä.

Milja kirjoitti: Bussimaksu on Staraan lähtijöiltä 8,60e/voimistelija. Maksu kerätään ensi viikon treeneissä! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Telinevoimistelu
Mäntyharju
Sekajoukkue
13

KOTEVO pojat Nimenhuuto.com

Kotevon poikien kisaryhmän harjoitukset

Markus kirjoitti: Laitoin treenejä nimenhuutoon. Tästä lähtien treenit uudessa salissa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Telinevoimistelu
Kotka
Pojat
12

Valio+pikkuvalio Nimenhuuto.com

Hangon telinevoimistelijat, kilparyhmä.

Taru kirjoitti: Elikkä Lauantaina lähtö klo 10.30 urkkatalolta. Ottakaa ne jumpparit se lupalappu mukaan ,joilla ei lähde vanhemmat mukaan ( varmuuden vuoksi). Kyydit menee jotenkin näin Virpin auto: Mimosa, Vanessa, Venla , Tobiaksen auto: Jessica, Iina,Milana, Janika , Tarun auto: Sara,Manu,Anni+ joku ehkä tob... (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Telinevoimistelu
Hanko
Tytöt
12

Haik jumpparit Nimenhuuto.com

Mukavaa telinevoimistelua jokaisen oman kyvyn tasoisesti. Liikkumisen ja oppisen riemulla!

Taru kirjoitti: HUOMIO! Salomon liilat varrelliset lenkkarit vaihtuneet, tarkastakaa kotona lenkkarit, isompi koko on lähtenyt matkaan, pienempi on Raililla tallessa. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Telinevoimistelu
Hanko
Sekajoukkue
43

Oulun Pyrintö - MTV3 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Miesten telinevoimistelu
Ei asetettu
Miehet
1

esikilpaestt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Ntv telinevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

GGF RT2 Nimenhuuto.com

Karolina kirjoitti: Inga träningar idag. Bollhallen stängd pga problem med ventilationsystemet. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Telinevoimistelu
Ei asetettu
Tytöt
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Telinevoimistelujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on telinevoimistelu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.