Telinevoimistelu­joukkueita

Telinevoimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on telinevoimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne telinevoimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan telinevoimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin telinevoimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 7 ja niissä on yhteensä yli 140 pelaajaa.

Telinevoimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - telinevoimistelu

Jo 7 telinevoimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Valio+pikkuvalio Nimenhuuto.com

Hangon telinevoimistelijat, kilparyhmä.

Mimosa kirjoitti: HAIK kilparyhmä Kevään ja alkukesän treenit loppuvat ja alkaa ansaittu kesäloma. Kesälomalla on hyvä tehdä Viivin antama kesävoimatreeni väh. 2 x vko, voima ja notkeus testit häämöttävät elokuussa. Treenit alkavat jälleen su 5.8. klo 9-12. Su ja ma harjoitellaan keskiviikon iltatori esitystä vart... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Telinevoimistelu
Hanko
Tytöt
11

KOTEVO pojat Nimenhuuto.com

Kotevon poikien kisaryhmän harjoitukset

Markus kirjoitti: Laitoin treenejä nimenhuutoon. Tästä lähtien treenit uudessa salissa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Telinevoimistelu
Kotka
Pojat
12

Haik jumpparit Nimenhuuto.com

Mukavaa telinevoimistelua jokaisen oman kyvyn tasoisesti. Liikkumisen ja oppisen riemulla!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Haik kevätnäytös lähenemässä ja kausi hiipii loppuaan samalla. Su 27.5 voimistelijat voivat tulla salille klo 9.00. Laitamme telineet yhdessä ja teemme alkulämmön. Klo 10.00 alkaa näytökset. Näytöksessä kahvila,jossa vapaaehtoinen kahvimaksu. Tuotto käytetään voimistelijoiden hyväksi. Tervetuloa ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Telinevoimistelu
Hanko
Sekajoukkue
56

Telinevoimistelu Senna Nimenhuuto.com

Telinevoimistelu on kehon hallintaa parhaimmillaan: lajin parissa kehittyvät niin voima ja notkeus kuin koordinaatiokykykin. Tunneilla verrytellään leikkimielisesti, kehitetään lihaskuntoa ja -venyvyyttä ja harjoitellaan sopivantasoisia temppuja telineillä.

Milja kirjoitti: Kisoista taas Siirretään kisoihin lähtö Savonlinnan reissuksi 15.4. Lähempänä selviää tarkemmat aikataulut. Samana päivänä on ennen kisoja Stara-tapahtuma, johon voi myös halukkaat lähteä, jotka eivät ole kisoihin lähdössä. Milja (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Telinevoimistelu
Mäntyharju
Sekajoukkue
13

Telinevoimistelu Salvia Nimenhuuto.com

6-7 vuotiaiden valmennusryhmä joka treenaa kaksi kertaa viikossa. Voimistelukoulun perusteita ja telinevoimistelua.

Milja kirjoitti: Kisoista taas Siirretään kisoihin lähtö Savonlinnan reissuksi 15.4. Lähempänä selviää tarkemmat aikataulut. Samana päivänä on ennen kisoja Stara-tapahtuma, johon voi myös halukkaat lähteä, jotka eivät ole kisoihin lähdössä. Milja (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Telinevoimistelu
Mäntyharju
Tytöt
10

esikilpaestt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Ntv telinevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

GGF RT2 Nimenhuuto.com

Annabelle kirjoitti: Moi, emme löydä mistään video eikä google tuntenut näitä liikkeita: Nackstående, dippi, fällknivar, sidogungningar (gungningar?), knästräck, framlårmuskler. Olisiko vinkki mitä ne mahtaa olla? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Telinevoimistelu
Ei asetettu
Tytöt
18