Toiminallinen harjoittelu­joukkueita

Toiminallinen harjoittelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on toiminallinen harjoittelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne toiminallinen harjoittelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan toiminallinen harjoittelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin toiminallinen harjoittelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Jo 1 toiminallinen harjoittelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Even Juoksukoulu Nimenhuuto.com

Even Juoksukoulu tarjoaa monipuolisia juoksua tukevia harjoituksia kaikentasoisille ja ikäisille menijöille. Yhdessä treenailu on kivaa ja motivoivaa. Ryhmän tuella ja hyvällä tsemppauksella saavutamme kehitystä ja mukavuusrajat tulee ylitettyä.

Eveliina kirjoitti: Moikka! Jätän tämän nimenhuudon nyt vähän taustalle hiljaiseloon. Lähetän ohjelman nyt tätä kautta viestillä ja testataan niinkin yksinkertaista vaihtoehtoa, että yritetään noudattaa valmista ohjelmaa. Jos ohjelmaan tulee muutoksia, niin ilmoitan niistä Even Juoksukoulu Facebook-ryhmässä ja tekst... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Juoksu ja Toiminallinen harjoittelu
Loimaa
Sekajoukkue
68