Ukulele­joukkueita

Ukulele on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ukulele. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ukulele­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ukulele­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ukulelejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 ukulelejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

SUO Nimenhuuto.com

Kansalaisopiston alainen Seinäjoen Ukuleleorkesteri (SUO) soittaa hyvän mielen musiikkia eri vuosikymmeniltä. Orkesteri harjoittelee talviaikaan maanantaisin alkaen klo 17 Marttilan koululla, Kirkkokatu 9, 60100, Seinäjoki. Tervetuloa mukaan soittamaan ja keikalle kuuntelemaan

Marko kirjoitti: Itsellä pieni varaus onnistuuko töistä lähtö ajoissa... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Musiikki ja Ukulele
Seinäjoki
Sekajoukkue
36

Tampereen ukeorkka Nimenhuuto.com

Kaarina kirjoitti: Oon tulossa keikalle sunnuntaina, mutta muuten oleilen näillä näkymin Wienissä : ) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Musiikki ja Ukulele
Tampere
Sekajoukkue
36