Ultimate frisbee­joukkueita

Ultimate frisbee on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ultimate frisbee. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ultimate frisbee­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ultimate frisbee­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ultimate frisbeejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 ultimate frisbeejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

ViRHe Nimenhuuto.com

Vihdin Rennot Heittelijät (ViЯHe) on vihtiläinen, ultimate frisbeehen erikoistunut junioriseura. Vuodesta 2015 eteenpäin ViЯHe on ollut virallisesti urheiluseura, mutta toiminta joukkueena on alkanut jo vuonna 2010. Juniorimme pelaavat tällä hetkellä U17- sarjaa. Harjoituksemme ovat aloittelijaystävälliset, kaiken ikäiset ja -tasoiset ovat tervetulleita mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: ViRHeeseen ovat tervetulleita kaikki uudet pelaajat ikään ja liikuntataustaan...

Aku kirjoitti: Kevyesti (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Ultimate frisbee
Vihti
Sekajoukkue
27

Otso Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Ultimate frisbee
Ei asetettu
Miehet
47

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja