Vapaaehtoistoiminta­joukkueita

Vapaaehtoistoiminta on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vapaaehtoistoiminta. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vapaaehtoistoiminta­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistoiminta­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vapaaehtoistoimintajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 vapaaehtoistoimintajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

SOS-kriisikeskus Nimenhuuto.com

Suomen Mielenterveysseuran SOS-kriisikeskus Helsingissä tarjoaa keskusteluapua ja tukea vaikeisiin elämäntilanteisiin. SOS-kriisikeskukseen voi tulla vapaaehtoiseksi tekemään kriisiauttamistyötä tukihenkilönä.

Riikka kirjoitti: 1630-19 (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Vapaaehtoistoiminta
Helsinki
Sekajoukkue
81

Plan-Oulu-Vapaaehtoiset Nimenhuuto.com

Plan Suomi Säätiön Oulun vapaaehtoisten, lasten oikeuksien lähettiläiden ja Mitä?-verkostolaisten (PlanKansalaisten) yhteinen kohtaamispaikka. Täällä tiedotetaan tulevista tapahtumista, ilmoittaudutaan mukaan tapahtumiin ja kerrotaan kuulumisia ym. ym.

Päivi kirjoitti: Tällä kertaa Jyväskylän suunnalla enkä pääse mukaan; kuulen varmaan jälkeen päin:) (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Vapaaehtoistoiminta
Oulu
Sekajoukkue
65

Uutelan kotakummit Nimenhuuto.com

Aktiivinen ja luonnonläheinen porukka

Arto kirjoitti: Arto Mannila Hei kaikille kotakummeille. Olen vasta aloittamassa "kotakummiuraa". Valitettavasti liittyminen teidän joukkoonne vähän viivästyy kun on paras kalastuskausi menossa ja veneeni on ainakin tämän kuukauden vedessä, mutta jos joku on kiinnostunut tutustumaan syksyn vesiin niin rohkeasti ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Vapaaehtoistoiminta
Helsinki
Sekajoukkue
41