Vapaaehtoistoiminta­joukkueita

Vapaaehtoistoiminta on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vapaaehtoistoiminta. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vapaaehtoistoiminta­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistoiminta­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vapaaehtoistoimintajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 vapaaehtoistoimintajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Uutelan kotakummit Nimenhuuto.com

Aktiivinen ja luonnonläheinen porukka

Armi kirjoitti: Vielä lisätieto edelliseen: Kampela tarjoaa polun tarkistajalle valinnan mukaan glögin/kahvin/piparia! Oletettavasti yhdelle henkilölle per päivystyskerta. Alustavasti polku laitetaan mastoon 14.12. ja se olisi paikoillaan tammikuun loppupuolelle (tarkentuu). Kampela on auki klo 18 asti ja huolto... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Vapaaehtoistoiminta
Helsinki
Sekajoukkue
41

SOS-kriisikeskus Nimenhuuto.com

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n SOS-kriisikeskus Helsingissä tarjoaa keskusteluapua ja tukea vaikeisiin elämäntilanteisiin. SOS-kriisikeskukseen voi tulla vapaaehtoiseksi tekemään kriisiauttamistyötä tukihenkilönä.

Jari kirjoitti: Päivystän toimistolla (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Vapaaehtoistoiminta
Helsinki
Sekajoukkue
101

Plan-Oulu-Vapaaehtoiset Nimenhuuto.com

Plan Suomi Säätiön Oulun vapaaehtoisten, lasten oikeuksien lähettiläiden ja Mitä?-verkostolaisten (PlanKansalaisten) yhteinen kohtaamispaikka. Täällä tiedotetaan tulevista tapahtumista, ilmoittaudutaan mukaan tapahtumiin ja kerrotaan kuulumisia ym. ym.

Merja kirjoitti: Jos Helena ottaa mut kyytiin pääsen (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Vapaaehtoistoiminta
Oulu
Sekajoukkue
49