Vapaaehtoistoiminta­joukkueita

Vapaaehtoistoiminta on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vapaaehtoistoiminta. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vapaaehtoistoiminta­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistoiminta­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vapaaehtoistoimintajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Vapaaehtoistoiminta: joukkueet kartalla
Kartta - vapaaehtoistoiminta

Jo 3 vapaaehtoistoimintajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

SOS-kriisikeskus Nimenhuuto.com

Suomen Mielenterveysseuran SOS-kriisikeskus Helsingissä tarjoaa keskusteluapua ja tukea vaikeisiin elämäntilanteisiin. SOS-kriisikeskukseen voi tulla vapaaehtoiseksi tekemään kriisiauttamistyötä tukihenkilönä.

Sinikka kirjoitti: Voi olla että myöhästyn vähän, mutta tulen! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Vapaaehtoistoiminta
Helsinki
Sekajoukkue
78

Plan-Oulu-Vapaaehtoiset Nimenhuuto.com

Plan Suomi Säätiön Oulun vapaaehtoisten, lasten oikeuksien lähettiläiden ja Mitä?-verkostolaisten (PlanKansalaisten) yhteinen kohtaamispaikka. Täällä tiedotetaan tulevista tapahtumista, ilmoittaudutaan mukaan tapahtumiin ja kerrotaan kuulumisia ym. ym.

Anna kirjoitti: En valitettavasti pääse koska olen opintomatkalle. Mukavaa päivää :) Terveisin Anna R (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Vapaaehtoistoiminta
Oulu
Sekajoukkue
63

Uutelan kotakummit Nimenhuuto.com

Aktiivinen ja luonnonläheinen porukka

Armi kirjoitti: Olen päivittänyt kalenteriin ensi vuoden vuorot. Kalenteri ei anna minun enää merkitä vuorojen loppumisajankohtaa vaan merkitsee ne automaattisesti kahden (2) tunnin vuoroiksi. Tämä johtuu siitä, ettei minulla ole käytössä maksullista PRO-versiota. Älkää hämääntykö tästä vaan pidetään kiinni aiem... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Vapaaehtoistoiminta
Helsinki
Sekajoukkue
44