Vapaapalokunta­joukkueita

Vapaapalokunta on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vapaapalokunta. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vapaapalokunta­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vapaapalokunta­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vapaapalokuntajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 vapaapalokuntajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Vaajakosken VPK Nimenhuuto.com

Vaajakosken VPK:n nimenhuuto ------------------------------------------------ Moikka! Tervetuloa Vaajakosken VPK:n nuoriso-osaston nimenhuutoon! Palvelun idea on seuraavanlainen: Jokainen nuori sekä nuoren huoltaja(t) saavat palveluun omat käyttäjätunnuksensa. Kirjautumisen jälkeen voitte tarkastella, kommentoida sekä ilmoittaa nuoren tuleviin harjoituksiin. Nuoren ilmoittaminen harjoituksiin helpottaa huomattavasti harjoituksen suunnittelijaa, kun tiedämme kuinka moni harjoituksiin on tulossa.

Timi kirjoitti: En pakolla pääse mutta katotaan miten kerkeen kotia (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Palokunta, Vpk ja Vapaapalokunta
Vaajakoski
Sekajoukkue
26

Uudenkoiviston VPK Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Oon aika varmaan töissä tekemässä huoltaja ja en tiedä pääsenkö viideksi. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Vapaapalokunta
Pori
Sekajoukkue
20