Vesipallo­joukkueita

Vesipallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vesipallo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vesipallo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vesipallo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vesipallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Jo 9 vesipallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TU2020 Nimenhuuto.com

Turun Uimarien edustusjoukkue 2019-2020

Sauli kirjoitti: Jos ilta reenit niin pääsen (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Vesipallo
Turku
Miehet
35

ETU Vesipallo Nimenhuuto.com

Tervetuloa ETU:n vesipalloporukkaan !!

Arttu kirjoitti: Vesipalloharjoitukset on peruttu toistaiseksi ! Laitetaan viestiä, kun jatketaan taas. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Vesipallo
Eura
Sekajoukkue
33

Cetus Waterpolo D Nimenhuuto.com

Cetus Waterpolo D2 joukkue on ensisijaisesti vuonna 2004-2005 syntyneille vesipallosta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Tärkeintä on hyvä motivaatio. Tavoitteenamme on luoda hyvän itsetunnon omaava yksilöllinen joukkue - ei siis joukkuetta täynnä yksilöitä.

Johanna kirjoitti: Hei! Haluatko osallistua Vantaan Kuusijärvellä järjestettävän rantavesipallon SM-kilpailun järjestelyihin? Kilpailu järjestetään 7.-8.7 ja otteluohjelma löytyy Torneopalista: Vesipallo 2017-18 tulospalvelu Cetus osallistuu järjestelyihin yhdessä Uimaliiton kanssa ja tietysti myös mestaruustaistoo... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Vesipallo
Espoo
Sekajoukkue
21

Simmis Masters 65+ Nimenhuuto.com

Helsingfors Simsällskap, Simmis on Pohjoismaiden ainoa yli 60 vuotiaiden vesipallojoukkue, joka osallistuu lajin EM ja MM - Masters kisoihin. Joukkueen ytimen muodostavat Simmiksen moninkertaiset Suomen mestarit, mutta vahvistuksia on myös Kotkasta, Porista ja Oulusta. Simmis on perustettu jo vuonna 1887, joten seuramme viettää 130 vuotisjuhliansa syksyllä 2017.

Heikki kirjoitti: Hei, Helsingin kaupungin ja Urheiluhallit Oy:n hallit on suljettu viruksen vuoksi toistaiseksi. Se tarkoittanee ainakin muutamia viikkoja. Hemppa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Vesipallo
Helsinki
Miehet
19

Cetus D-juniorit Nimenhuuto.com

Cetuksen D-juniorit 2018-2019

Eerika kirjoitti: Pitääkö omistaa Cetuksen puku, jotta tähä peliiin voi osallistua? Entä lisenssi? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Vesipallo
Espoo
Sekajoukkue
20

Sentterit Edustus Nimenhuuto.com

Sentterien ja Turun kakkosten Vesipallon SM sarja porukka

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Vesipallo
Pori
Miehet
25

SalU Waterpolo Nimenhuuto.com

Bernhard kirjoitti: Hienoa! Kovasti tätä odotetaan! Hyvää kesää kaikille! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Vesipallo
Salo
Sekajoukkue
31

Porin Sentterit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Vesipallo
Pori
Miehet
23

Cetus E-juniorit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: mukana, jos jaksaa heti leirin ja lennon jälkeen (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Vesipallo
Espoo
Sekajoukkue
26