Vesipallo­joukkueita

Vesipallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vesipallo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vesipallo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vesipallo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vesipallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 vesipallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

ETU Vesipallo Nimenhuuto.com

Tervetuloa ETU:n vesipalloporukkaan !!

Arttu kirjoitti: Pidetään joululomaa Ke 27.12. Ensi vuoden puolelle jatketaan, rauhallista Joulua ja hyvää Uutta Vuotta 🎉 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Vesipallo
Eura
Sekajoukkue
34

TU2020 Nimenhuuto.com

Turun Uimarien edustusjoukkue 2019-2020

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Vesipallo
Turku
Miehet
35

Simmis Masters 65+ Nimenhuuto.com

Helsingfors Simsällskap, Simmis on Pohjoismaiden ainoa yli 60 vuotiaiden vesipallojoukkue, joka osallistuu lajin EM ja MM - Masters kisoihin. Joukkueen ytimen muodostavat Simmiksen moninkertaiset Suomen mestarit, mutta vahvistuksia on myös Kotkasta, Porista ja Oulusta. Simmis on perustettu jo vuonna 1887, joten seuramme viettää 130 vuotisjuhliansa syksyllä 2017.

Ilkka kirjoitti: Ehkä (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Vesipallo
Helsinki
Miehet
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja