Vesipelastus­joukkueita

Vesipelastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vesipelastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vesipelastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vesipelastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vesipelastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 11 ja niissä on yhteensä yli 220 pelaajaa.

Vesipelastus: joukkueet kartalla
Kartta - vesipelastus

Jo 11 vesipelastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

JOVE RY Nimenhuuto.com

Vesipelastusta Joensuun seutuvilla

Tanja kirjoitti: Mukkaan mahtuu vielä :) Uusia liikkeitä ens kesää varten vielä treenaillaan. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Vesipelastus
Joensuu
Sekajoukkue
42

KVK Nimenhuuto.com

Kaakon Vesipelastuskoirat - KVK Käytössä oleva nimenhuuto toimii seuran jäsenten tiedotusväylänä. Jos olet kiinnostunut saamaan tietoa toiminnastamme, niin yhteystiedot löytyvät tämän sivuston alareunasta :)

Katja kirjoitti: Mun (ja Annikan) pitäis päästä tänää lähtee kasilta ajelee kotiin päin. Koulut on taas alkaneet ja pitää saada nuorimies edes suht ajoissa mummolasta kotiin ja nukkumaan :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Vesipelastus
Kotka
Ei asetettu
12

HSKH VEPE Nimenhuuto.com

Hakunilan Seudun Koira Harrastus seuran vesipelastus jaoksen treeniryhmän yhteydenpito kanava.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Vesipelastus
Vantaa
Ei asetettu
41

Lutralutra Nimenhuuto.com

vesipelastus

Minna kirjoitti: Muistio 21.10.2016 Vepe kauden 2016 päättäjäiset Loimaalla Ankkuripaikassa Paikalla: Anniina. Pia, Sari, Maarit, Minna A, Sonja, Taina, Marjo, Kirsi, Tarja, Annakaisa ja Minna K. Vepekokeet 2017: Äänestettiin halutaanko pitää kokeita vai ei ja enemmistö oli kokeiden kannalla, mietittiin jos järje... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Vesipelastus
Forssa
Sekajoukkue
16

KSN VEPE Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n treenisivusto. Täältä löytyy VEPE-tapahtumat sekä ilmoittautumiset treeneihin.

Tuija kirjoitti: Nyt alkaa Carlo olla terve ja tullaan ensi viikolla, mutta nyt su ja ti jäävät vielä väliin. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
30

SOPU Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Ramppiotos näyttää kuvassa siistiltä,mutta sinileväpilkkuja oli tarjolla useamman metrin verran ja näytettä ei tarvinnut ottaa.Silmin näki levätilanteen :( Toista ramppia en viitsinyt tarkastaa. Ei ollut rampilla sinilevähippuset pakkaantuneet isommaksi "lautaksi" kuten muualla oli. Suosittelen k... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Vesipelastus
Helsinki
Ei asetettu
25

joensuunveneilykoulu Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Purjehdus, Veneily, Vesipelastus, Partio, Melonta ja Sup lautailu
Joensuu
Sekajoukkue
9

vpyvepe Nimenhuuto.com

Vantaan Palveluskoirayhdistyksen vesipelastusporukka.

Flink kirjoitti: Oliskohan 14.9 kontin siivouspäivä? Laitetaan talviteloille ☺ Köydet, dummyt yms muut vois pestä/ kuivata. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
33

NuPun VePe Nimenhuuto.com

NuPun Vepe porukka

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Vesipelastus
Ei asetettu
Naiset
4

HauHau vepe Nimenhuuto.com

HauHaun paras vepeporukka!

Kaarina kirjoitti: Ryhmäjaot: SOVE/ALO-ryhmä n. 1630-1800 Suvi Virtala - Aina malinois Maria Sihvola - Frank, malinois Mari Tapper - Pirkko, malinois Johanna Koskiranta - Eppu, auspai ILTARYHMÄ 1800-2100 Suvi Virtala - Goa, malinois Johanna Juntheikki - Vilma, labbis Kaisa Heikkerö - Kivi, lansu Kaarina Pirilä - Ka... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Vesipelastus
Ei asetettu
Sekajoukkue
14

EKK Vepe Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Veneet ym. saimme roudattua viime perjantaina, mutta kenelläköhän on nyt se kuivapuku? Se pitäisi saada minulle, jotta huoltaisin sen ja laittaisin talvisäilöön. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Vesipelastus
Espoo
Ei asetettu
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Vesipelastusjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on vesipelastus on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.