Vesipelastus­joukkueita

Vesipelastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vesipelastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vesipelastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vesipelastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vesipelastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 10 ja niissä on yhteensä yli 200 pelaajaa.

Vesipelastus: joukkueet kartalla
Kartta - vesipelastus

Jo 10 vesipelastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Pirkanmaan vepenöffit Nimenhuuto.com

Pirkanmaan nöffien vesipelastustreeniryhmä, jossa treenaa kaikenkarvaisia ja -tasoisia koiria palvelijoineen. Koirat pelastavat ihmisiä ja päinvastoin. Porukkaan mahtuu aloittelijoita, höntsäilijöitä ja kisaavia, joten annetaan tilaa toisillemme ja annetaan kaikkien kukkien kukkia. Muutama sääntö: Kamat puretaan ja kerätään ennen treenejä ja treenien jälkeen PORUKALLA. Autamme toisiamme tarvittaessa ja annamme myös treenirauhan vuorossa olevalle koirakolle. Muut koirakot odottelevat vuoroaan sivussa, ei kulkuväylällä. Koiria kohdellaan hyvin eikä niitä kuriteta. Koirille ei huudeta rumasti eikä rannalla kiroilla! Rantaa ei sotketa eikä roskata ja koirien jätökset on EHDOTTOMASTI kerättävä pois! Tärkeää on, että ilmoitat Nimenhuutoon ajoissa, jos et pääse treeneihin!

Jonna kirjoitti: 9.7 treenit peruttu! Ei riittävästi osallistujia ja Ninnu eikä Risto ole tulossa joten kellään tulialla ei ole avainta kärryyn! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Vesipelastus
Pirkanmaa
Sekajoukkue
9

Lutralutra Nimenhuuto.com

vesipelastus

Marika kirjoitti: Mitä mieltä keskiviikkoisin treenaavat ovat ke 27.6. treeneistä. Pidetäänkö keskiviikon treenit kuitenkin, vaikka osa treenaa tiistaina? Maanantaina 25.6. on kaksi vapaata paikkaa, jos tiistai ei sovi. (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Vesipelastus
Forssa
Sekajoukkue
17

vpyekkvepe Nimenhuuto.com

Vantaan Palveluskoirayhdistyksen ja Espoon Koirakerhon vesipelastusporukoiden yhteinen viestintäkanava. Treenituuraukset: kun joku on merkinnyt itsensä OUT voit merkitä itsesi samalle päivälle IN ja kirjoittaa kommentteihin että tulet tuuraamaan.

Oksanen kirjoitti: Suvi ja Lysti-riiseni tulee kokeilemaan vepeä :) (26 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Vantaa Ja Espoo
Ei asetettu
35

KSN VEPE Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n treenisivusto. Täältä löytyy VEPE-tapahtumat sekä ilmoittautumiset treeneihin.

Marjo kirjoitti: En pääse maanantain treeniin, vatsatauti😷 (23 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
24

HSKH VEPE Nimenhuuto.com

Hakunilan Seudun Koiraharrastajat HSKH ry vesipelastusjaoksessa mukana olevien treeniryhmäläisten tiedotusväylä ja yhteydenpitokanava.

Päivitetty 27 päivää sitten

Vesipelastus
Vantaa
Ei asetettu
46

KVK Nimenhuuto.com

Kaakon Vesipelastuskoirat - KVK Käytössä oleva nimenhuuto toimii seuran jäsenten tiedotusväylänä. Jos olet kiinnostunut saamaan tietoa toiminnastamme, niin yhteystiedot löytyvät tämän sivuston alareunasta :)

Nina kirjoitti: Hei saatan myöhästyä .Pääsen lähtemään Kouvolasta n. klo 16 ja haen koiran kotoa + plus lapsen kanssa keskenään liikenteessä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Vesipelastus
Kotka
Ei asetettu
13

JOVE RY Nimenhuuto.com

Vesipelastusta Joensuun seutuvilla

Mari kirjoitti: Pääsiskö Tanja ja Jonna lauantaina, klo 12 tai 13? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Vesipelastus
Joensuu
Sekajoukkue
33

SOPU Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Aika vähän on huomenna tulijoita, jos ei tuu enempää, mielestäni treenejä ei pidetä. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Vesipelastus
Helsinki
Ei asetettu
27

Vepe Satakunta Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Vesipelastus
Ei asetettu
Sekajoukkue
29

EKK Vepe Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Veneet ym. saimme roudattua viime perjantaina, mutta kenelläköhän on nyt se kuivapuku? Se pitäisi saada minulle, jotta huoltaisin sen ja laittaisin talvisäilöön. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Vesipelastus
Espoo
Ei asetettu
13