Vesipelastus­joukkueita

Vesipelastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vesipelastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vesipelastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vesipelastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vesipelastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 12 ja niissä on yhteensä yli 240 pelaajaa.

Vesipelastus: joukkueet kartalla
Kartta - vesipelastus

Jo 12 vesipelastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Pirkanmaan vepenöffit Nimenhuuto.com

Pirkanmaan nöffien vesipelastustreeniryhmä, jossa treenaa kaikenkarvaisia ja -tasoisia koiria palvelijoineen. Koirat pelastavat ihmisiä ja päinvastoin. Porukkaan mahtuu aloittelijoita, höntsäilijöitä ja kisaavia, joten annetaan tilaa toisillemme ja annetaan kaikkien kukkien kukkia. Muutama sääntö: Kamat puretaan ja kerätään ennen treenejä ja treenien jälkeen PORUKALLA. Autamme toisiamme tarvittaessa ja annamme myös treenirauhan vuorossa olevalle koirakolle. Muut koirakot odottelevat vuoroaan sivussa, ei kulkuväylällä. Koiria kohdellaan hyvin eikä niitä kuriteta. Koirille ei huudeta rumasti eikä rannalla kiroilla! Rantaa ei sotketa eikä roskata ja koirien jätökset on EHDOTTOMASTI kerättävä pois! Tärkeää on, että ilmoitat Nimenhuutoon ajoissa, jos et pääse treeneihin!

Pia kirjoitti: Meiltä ei tuu kukaan,oon töissä! T.pia (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Vesipelastus
Pirkanmaa
Sekajoukkue
9

Lutralutra Nimenhuuto.com

vesipelastus

Minna kirjoitti: Huom huom tärkeää tietoa kaikille!!!! Asia nro 1: Onko totta ettei 5.7 Merja tornikosken vepekoulutukseen ole menossa kukaan? Perutaanko se? Ma 19.6 koulutuksessa nyt 8 koirakkoa eikä siihen kyllä oikein enempää mahdu, mutta jos tuohon 5.7 koulutukseen olisi tulossa porukkaa niin voidaan ryhmiä t... (14 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Vesipelastus
Forssa
Sekajoukkue
17

HSKH VEPE Nimenhuuto.com

Hakunilan Seudun Koiraharrastajat HSKH ry vesipelastusjaoksessa mukana olevien treeniryhmäläisten tiedotusväylä ja yhteydenpitokanava.

Päivitetty 12 päivää sitten

Vesipelastus
Vantaa
Ei asetettu
48

JOVE RY Nimenhuuto.com

Vesipelastusta Joensuun seutuvilla

Reijo kirjoitti: Työ este yllättäin (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Vesipelastus
Joensuu
Sekajoukkue
36

KVK Nimenhuuto.com

Kaakon Vesipelastuskoirat - KVK Käytössä oleva nimenhuuto toimii seuran jäsenten tiedotusväylänä. Jos olet kiinnostunut saamaan tietoa toiminnastamme, niin yhteystiedot löytyvät tämän sivuston alareunasta :)

Maarit kirjoitti: Suunnittelupalaverin aika n. klo 16. Ja ilmoittautukaa ihmiset niin kuin treeneihinkin jotta tiedetään moniko on tulossa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Vesipelastus
Kotka
Ei asetettu
12

KSN VEPE Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n treenisivusto. Täältä löytyy VEPE-tapahtumat sekä ilmoittautumiset treeneihin.

Tuija kirjoitti: Nyt alkaa Carlo olla terve ja tullaan ensi viikolla, mutta nyt su ja ti jäävät vielä väliin. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
24

SOPU Nimenhuuto.com

Katarina kirjoitti: Huom huom tiistai ryhmäläiset!!! Kuinka moni on tulossa treenaamaan huomenna 23.05.? Käykäähän niemenhuudossa merkkaamassa itsenne joko in tai out Kiitos Kata (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Vesipelastus
Helsinki
Ei asetettu
30

joensuunveneilykoulu Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Purjehdus, Veneily, Vesipelastus, Partio, Melonta ja Sup lautailu
Joensuu
Sekajoukkue
9

vpyvepe Nimenhuuto.com

Vantaan Palveluskoirayhdistyksen vesipelastusporukka.

Flink kirjoitti: Ja muistattehan, että nimenhuutoon laitettiin vain, jos ETTE ole tulossa treeneihin :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
36

NuPun VePe Nimenhuuto.com

NuPun Vepe porukka

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Vesipelastus
Ei asetettu
Naiset
4

HauHau vepe Nimenhuuto.com

HauHaun paras vepeporukka!

Kaarina kirjoitti: Ryhmäjaot: SOVE/ALO-ryhmä n. 1630-1800 Suvi Virtala - Aina malinois Maria Sihvola - Frank, malinois Mari Tapper - Pirkko, malinois Johanna Koskiranta - Eppu, auspai ILTARYHMÄ 1800-2100 Suvi Virtala - Goa, malinois Johanna Juntheikki - Vilma, labbis Kaisa Heikkerö - Kivi, lansu Kaarina Pirilä - Ka... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Vesipelastus
Ei asetettu
Sekajoukkue
14

EKK Vepe Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Veneet ym. saimme roudattua viime perjantaina, mutta kenelläköhän on nyt se kuivapuku? Se pitäisi saada minulle, jotta huoltaisin sen ja laittaisin talvisäilöön. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Vesipelastus
Espoo
Ei asetettu
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Vesipelastusjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on vesipelastus on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.