Vesipelastus­joukkueita

Vesipelastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vesipelastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vesipelastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vesipelastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vesipelastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Vesipelastus: joukkueet kartalla
Kartta - vesipelastus

Jo 9 vesipelastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Pirkanmaan vepenöffit Nimenhuuto.com

Pirkanmaan nöffien vesipelastustreeniryhmä, jossa treenaa kaikenkarvaisia ja -tasoisia koiria palvelijoineen. Koirat pelastavat ihmisiä ja päinvastoin. Porukkaan mahtuu aloittelijoita, höntsäilijöitä ja kisaavia, joten annetaan tilaa toisillemme ja annetaan kaikkien kukkien kukkia. Muutama sääntö: Kamat puretaan ja kerätään ennen treenejä ja treenien jälkeen PORUKALLA. Autamme toisiamme tarvittaessa ja annamme myös treenirauhan vuorossa olevalle koirakolle. Muut koirakot odottelevat vuoroaan sivussa, ei kulkuväylällä. Koiria kohdellaan hyvin eikä niitä kuriteta. Koirille ei huudeta rumasti eikä rannalla kiroilla! Rantaa ei sotketa eikä roskata ja koirien jätökset on EHDOTTOMASTI kerättävä pois! Tärkeää on, että ilmoitat Nimenhuutoon ajoissa, jos et pääse treeneihin!

Jonna kirjoitti: 9.7 treenit peruttu! Ei riittävästi osallistujia ja Ninnu eikä Risto ole tulossa joten kellään tulialla ei ole avainta kärryyn! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Vesipelastus
Pirkanmaa
Sekajoukkue
9

vpyvepe Nimenhuuto.com

Vantaan Palveluskoirayhdistyksen vesipelastusporukan viestintäkanava. Treenituuraukset: kun joku on merkinnyt itsensä OUT voit merkitä itsesi samalle päivälle IN ja kirjoittaa kommentteihin että tulet tuuraamaan.

Nina kirjoitti: Vekki (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
28

KVK Nimenhuuto.com

Kaakon Vesipelastuskoirat - KVK Käytössä oleva nimenhuuto toimii seuran jäsenten tiedotusväylänä. Jos olet kiinnostunut saamaan tietoa toiminnastamme, niin yhteystiedot löytyvät tämän sivuston alareunasta :)

Tarja kirjoitti: Tänään juodaan kaffet rannassa kaikkien kokeissa olleiden menestyksen kunniaksi. Kakku on jo tehty. Päätetään kausi iloisin mielin. :) Ja treenataankin tietty. Me mennään sunnuntaina kokeeseen Uuraisille . Mulla ei oo apparia, niin et jos joku haluaa ilmoittautua .. :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Vesipelastus
Kotka
Ei asetettu
12

Lutralutra Nimenhuuto.com

vesipelastus

Seppo kirjoitti: Sanni voisi pitää vapaata treeneistä, kun on aika tiivis loppuviikko tiedossa koerintamalla. Onnistuisiko kärryn siirtely tällä viikolla ilman minua? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Vesipelastus
Forssa
Sekajoukkue
18

HSKH VEPE Nimenhuuto.com

Hakunilan Seudun Koiraharrastajat HSKH ry vesipelastusjaoksessa mukana olevien treeniryhmäläisten tiedotusväylä ja yhteydenpitokanava.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Vesipelastus
Vantaa
Ei asetettu
48

KSN VEPE Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n treenisivusto. Täältä löytyy VEPE-tapahtumat sekä ilmoittautumiset treeneihin.

Marjo kirjoitti: En pääse maanantain treeniin, vatsatauti😷 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

JOVE RY Nimenhuuto.com

Vesipelastusta Joensuun seutuvilla

Mari kirjoitti: Pääsiskö Tanja ja Jonna lauantaina, klo 12 tai 13? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Vesipelastus
Joensuu
Sekajoukkue
36

SOPU Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: Hei! Keräämme palautetta kaudesta uuden kauden suunnittelun tueksi. Missä onnistuimme, mitä asioita pitäisi muuttaa ja miten? Lähetä vapaamuotoinen viesti marraskuun loppuun mennessä yhdistyksen sähköpostiin koirakerhosopu@gmail.com (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Vesipelastus
Helsinki
Ei asetettu
30

Vepe Satakunta Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Vesipelastus
Ei asetettu
Sekajoukkue
29