Vesipelastus­joukkueita

Vesipelastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vesipelastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vesipelastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vesipelastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vesipelastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 11 ja niissä on yhteensä yli 220 pelaajaa.

Vesipelastus: joukkueet kartalla
Kartta - vesipelastus

Jo 11 vesipelastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Pirkanmaan vepenöffit Nimenhuuto.com

Pirkanmaan nöffien vesipelastustreeniryhmä, jossa treenaa kaikenkarvaisia ja -tasoisia koiria palvelijoineen. Koirat pelastavat ihmisiä ja päinvastoin. Porukkaan mahtuu aloittelijoita, höntsäilijöitä ja kisaavia, joten annetaan tilaa toisillemme ja annetaan kaikkien kukkien kukkia. Muutama sääntö: Kamat puretaan ja kerätään ennen treenejä ja treenien jälkeen PORUKALLA. Autamme toisiamme tarvittaessa ja annamme myös treenirauhan vuorossa olevalle koirakolle. Muut koirakot odottelevat vuoroaan sivussa, ei kulkuväylällä. Koiria kohdellaan hyvin eikä niitä kuriteta. Koirille ei huudeta rumasti eikä rannalla kiroilla! Rantaa ei sotketa eikä roskata ja koirien jätökset on EHDOTTOMASTI kerättävä pois! Tärkeää on, että ilmoitat Nimenhuutoon ajoissa, jos et pääse treeneihin!

Jonna kirjoitti: 9.7 treenit peruttu! Ei riittävästi osallistujia ja Ninnu eikä Risto ole tulossa joten kellään tulialla ei ole avainta kärryyn! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Vesipelastus
Pirkanmaa
Sekajoukkue
9

Lutralutra Nimenhuuto.com

vesipelastus

Maarit kirjoitti: Hei, oli keskustelua että pidetään veneiden pesutalkoot ennen kun laitetaan ne talviteloille meille. Ainoa viikonloppu mikä mulla on vapaana syyskuussa on 16.-17.9. Minulla ei ole väliä kumpana päivä. Voidaan ehkä myös joku ilta kokoontuu. Tuskin siihen enemmän kun kaksi tuntia menee. Tarjoan sen... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Vesipelastus
Forssa
Sekajoukkue
17

HSKH VEPE Nimenhuuto.com

Hakunilan Seudun Koiraharrastajat HSKH ry vesipelastusjaoksessa mukana olevien treeniryhmäläisten tiedotusväylä ja yhteydenpitokanava.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Vesipelastus
Vantaa
Ei asetettu
46

vpyvepe Nimenhuuto.com

Vantaan Palveluskoirayhdistyksen vesipelastusporukka.

Flink kirjoitti: 25.11. on VEPE pikkujoulut - olethan ilmoittautunut mukaan :) Syömiset nyyttäri meiningilläja voit laittaa tähän viestin alle mitä haluat tuoda. Sauna lämpiää, jos halutaan. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
34

JOVE RY Nimenhuuto.com

Vesipelastusta Joensuun seutuvilla

Mari kirjoitti: Pääsiskö Tanja ja Jonna lauantaina, klo 12 tai 13? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Vesipelastus
Joensuu
Sekajoukkue
37

KVK Nimenhuuto.com

Kaakon Vesipelastuskoirat - KVK Käytössä oleva nimenhuuto toimii seuran jäsenten tiedotusväylänä. Jos olet kiinnostunut saamaan tietoa toiminnastamme, niin yhteystiedot löytyvät tämän sivuston alareunasta :)

Nina kirjoitti: Hei saatan myöhästyä .Pääsen lähtemään Kouvolasta n. klo 16 ja haen koiran kotoa + plus lapsen kanssa keskenään liikenteessä (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Vesipelastus
Kotka
Ei asetettu
12

KSN VEPE Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n treenisivusto. Täältä löytyy VEPE-tapahtumat sekä ilmoittautumiset treeneihin.

Tuija kirjoitti: Nyt alkaa Carlo olla terve ja tullaan ensi viikolla, mutta nyt su ja ti jäävät vielä väliin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
25

SOPU Nimenhuuto.com

Marja-Liis kirjoitti: Ei levää keskiviikkoaamuna. Treenit pidetään. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Vesipelastus
Helsinki
Ei asetettu
24

joensuunveneilykoulu Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Purjehdus, Veneily, Vesipelastus, Partio, Melonta ja Sup lautailu
Joensuu
Sekajoukkue
9

Vepe Satakunta Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Vesipelastus
Ei asetettu
Sekajoukkue
29

EKK Vepe Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Veneet ym. saimme roudattua viime perjantaina, mutta kenelläköhän on nyt se kuivapuku? Se pitäisi saada minulle, jotta huoltaisin sen ja laittaisin talvisäilöön. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Vesipelastus
Espoo
Ei asetettu
13