Vesipelastus­joukkueita

Vesipelastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vesipelastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vesipelastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vesipelastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vesipelastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 15 ja niissä on yhteensä yli 300 pelaajaa.

Jo 15 vesipelastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

RIUSUK JUNIORIT Nimenhuuto.com

Ohjattu junioritoimintakausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun. Toimintakausi jakaantuu syys- ja kevättoimintakaudeksi. Juniorit harjoittelevat vähintään kerran viikossa Riihimäen uimahallilla yleisöajan ulkopuolella. Allastreeneissä harjoitellaan mm. seuraavia taitoja: - uimataitoa - perusvälineiden oikeaoppista käyttöä - pinnan alle menoa, sukeltamista ja paineentasausta - räpyläpotkutekniikoita - vesipelastus- ja ensiaputaitoja - uppopalloa

Tuomo kirjoitti: Tulee vähän äkkiä, mutta tänään (perjantaina) olisi mahdollisuus laitesukelluksen iltavuorolla. Lauantaina olisi mahdollisuus osallistua Divers night tapahtumaan, jos mahdollisimman moni sukeltaja on pinnan alla klo 20:20. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Sukellus, Vapaaehtoistyö, Vesipelastus, Uppopallo, Uimataito, Snorklaus ja Snorkkelisukellus
Riihimäki
Sekajoukkue
70

vpyvepe Nimenhuuto.com

Vantaan Palveluskoirayhdistyksen vesipelastusporukan viestintäkanava. Treenituuraukset: kun joku on merkinnyt itsensä OUT voit merkitä itsesi samalle päivälle IN ja kirjoittaa kommentteihin että tulet tuuraamaan.

Eila kirjoitti: Sanna N tulossa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
33

HSKH VEPE Nimenhuuto.com

Hakunilan Seudun Koiraharrastajat HSKH ry vesipelastusjaoksessa mukana olevien treeniryhmäläisten tiedotusväylä ja yhteydenpitokanava.

Raija kirjoitti: Tuuraajalle olisi paikka ensi maanantain (31.8.) treeneissä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Vesipelastus
Vantaa
Ei asetettu
41

KSN VEPE Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n treenisivusto. Täältä löytyy VEPE-tapahtumat sekä ilmoittautumiset treeneihin.

Kirsi kirjoitti: Huom! Treenit järjestetään, mikäli vähintään 4 on ilmoittautunut! Ylärajaa osallistujamäärälle ei ole. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
17

Lutralutra Nimenhuuto.com

vesipelastus

Anniina kirjoitti: Sopiiko tunkea Helmin kanssa teidän treeneihin tänään? SRY pyysi multa videomateriaalia rotikasta vepessä ja saisin siskon kuvaamaan? Teitä näyttäisi olevan aika vähän. Mulla olis ainoana ehtona syvä ranta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Vesipelastus
Forssa
Sekajoukkue
16

KVK Nimenhuuto.com

Kaakon Vesipelastuskoirat - KVK Käytössä oleva nimenhuuto toimii seuran jäsenten tiedotusväylänä. Jos olet kiinnostunut saamaan tietoa toiminnastamme, niin yhteystiedot löytyvät tämän sivuston alareunasta :)

Ilona kirjoitti: Hmmm. Voidaanko pliis toimia seuran hyväksi! juujuu kyllä! kaikki haluamme hyvän tuloksellisen kesän. Ja kesän hyväksi nyt kevätkokoukseen, asioita läpi käymiseen. Ja hyvä on tietää kesän treenaajien määrä. Ja kiva kuulla että lajista kiinnostuneita olisi. Mutta kaikki kertokoon oman mahdollisuut... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Vesipelastus
Kotka
Ei asetettu
8

JOVE RY Nimenhuuto.com

Vesipelastusta Joensuun seutuvilla

Mari kirjoitti: Pääsiskö Tanja ja Jonna lauantaina, klo 12 tai 13? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Vesipelastus
Joensuu
Sekajoukkue
39

HangonMeripelastajat Nimenhuuto.com

Päivitetty 14 päivää sitten

Vapaaehtoistyö, Vesipelastus ja Purjehdus
Hanko
Sekajoukkue
15

SOPU Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: Hei, kaikki! Tulkaahan Töölön kirjastoon maanantaina 28.9. kello 18 päättämään yhdistyksen tulevaisuudesta. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Vesipelastus
Helsinki
Ei asetettu
23

RTL -esports Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Vesipelastus
Oulunsalo
Sekajoukkue
6

Pilkanmaan Polskijat Nimenhuuto.com

Vesipelastusporukka hyvällä asenteella ja tiimihengellä, treenataan hymy korvissa säällä kun säällä, kymijoen rannalla!

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Vesipelastus
Kouvola
Sekajoukkue
12

Simpleague Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: ruuan syömine ois ok ja leffoja ja salille ja sisu🥺 (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Vesipelastus
Ei asetettu
Sekajoukkue
2

PH Vepe Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Tiedoksi, että keskiviikkona 1.7.2020 klo 18-> treeniryhmässä olisi reilusti tilaa, mikäli joku haluaa tulla treenaamaan. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Vesipelastus
Lahti
Ei asetettu
21

Pirkanmaan nöffien vepe Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Moi, Sissi onkin Latviassa tulevan viikonlopun näyttelyssä eli sunnuntain tulo hieman epävarmaa (11.8.) Laitoin, ettemme ole tulossa. Huldalla ollut hieman ihottumaa ja katson tilannetta viikonloppuna.. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Vesipelastus
Pirkanmaa
Sekajoukkue
25

Vepe Satakunta Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Vesipelastus
Ei asetettu
Sekajoukkue
29