Vesipelastus­joukkueita

Vesipelastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vesipelastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vesipelastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vesipelastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vesipelastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 11 ja niissä on yhteensä yli 220 pelaajaa.

Jo 11 vesipelastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

vpyvepe Nimenhuuto.com

Vantaan Palveluskoirayhdistyksen vesipelastusporukan viestintäkanava. Treenituuraukset: kun joku on merkinnyt itsensä OUT voit merkitä itsesi samalle päivälle IN ja kirjoittaa kommentteihin että tulet tuuraamaan.

Eila kirjoitti: aviosiippani Jussi tulee mukaan, on apparoinut vepekokeessa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
43

HSKH VEPE Nimenhuuto.com

Hakunilan Seudun Koiraharrastajat HSKH ry vesipelastusjaoksessa mukana olevien treeniryhmäläisten tiedotusväylä ja yhteydenpitokanava.

Martina kirjoitti: Olisiko jollain mahdollista vaihtaa treenipäivää minun kanssa ensi viikolla (12-15.8)? Keskiviikon vuoro olisi tyrkyllä. En pääse keskiviikkona kun on työpaikan juttu illalla. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Vesipelastus
Vantaa
Ei asetettu
42

KSN VEPE Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n treenisivusto. Täältä löytyy VEPE-tapahtumat sekä ilmoittautumiset treeneihin.

Satu kirjoitti: ja Mitro tulee myös eli kakkosohjaaja, voi soudella kunnes itse tehdään niin saa hyvää harjoitusta ja voidaa olla apuna muille. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
26

Lutralutra Nimenhuuto.com

vesipelastus

Anniina kirjoitti: Sopiiko tunkea Helmin kanssa teidän treeneihin tänään? SRY pyysi multa videomateriaalia rotikasta vepessä ja saisin siskon kuvaamaan? Teitä näyttäisi olevan aika vähän. Mulla olis ainoana ehtona syvä ranta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Vesipelastus
Forssa
Sekajoukkue
16

KVK Nimenhuuto.com

Kaakon Vesipelastuskoirat - KVK Käytössä oleva nimenhuuto toimii seuran jäsenten tiedotusväylänä. Jos olet kiinnostunut saamaan tietoa toiminnastamme, niin yhteystiedot löytyvät tämän sivuston alareunasta :)

Ilona kirjoitti: Hmmm. Voidaanko pliis toimia seuran hyväksi! juujuu kyllä! kaikki haluamme hyvän tuloksellisen kesän. Ja kesän hyväksi nyt kevätkokoukseen, asioita läpi käymiseen. Ja hyvä on tietää kesän treenaajien määrä. Ja kiva kuulla että lajista kiinnostuneita olisi. Mutta kaikki kertokoon oman mahdollisuut... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Vesipelastus
Kotka
Ei asetettu
9

JOVE RY Nimenhuuto.com

Vesipelastusta Joensuun seutuvilla

Mari kirjoitti: Pääsiskö Tanja ja Jonna lauantaina, klo 12 tai 13? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Vesipelastus
Joensuu
Sekajoukkue
41

RTL -esports Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Vesipelastus
Oulunsalo
Sekajoukkue
6

HangonMeripelastajat Nimenhuuto.com

Päivitetty 18 päivää sitten

Vapaaehtoistyö, Vesipelastus ja Purjehdus
Hanko
Sekajoukkue
15

SOPU Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: Rajasaari tai molemmat (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Vesipelastus
Helsinki
Ei asetettu
21

Pirkanmaan nöffien vepe Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Moi, Sissi onkin Latviassa tulevan viikonlopun näyttelyssä eli sunnuntain tulo hieman epävarmaa (11.8.) Laitoin, ettemme ole tulossa. Huldalla ollut hieman ihottumaa ja katson tilannetta viikonloppuna.. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Vesipelastus
Pirkanmaa
Sekajoukkue
11

Vepe Satakunta Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Vesipelastus
Ei asetettu
Sekajoukkue
29