Volleyboll­joukkueita

Volleyboll on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on volleyboll. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne volleyboll­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan volleyboll­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin volleybolljoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 volleybolljoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

halv7 Nimenhuuto.com

spelar volleyboll på söndagarna i Vörå

Jocke kirjoitti: Hej, innergården på högstadiet är av bommat med staket så vi bör ga in i första dörren rakt fram tär vi kör in me bilan bredvid köket, tär finns e parkerings platser å för bilan. Mang me nu på söndag så ni var åppvärmd ti sportlovs vikun 😎 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Volleyboll
Vörå
Sekajoukkue
15

JIK VOLLEY HERRAR Nimenhuuto.com

Bäst på ön

Jun kirjoitti: Kommer lite sent (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Volleyboll
Ei asetettu
Ei asetettu
24