Löydetyt joukkueet ja seurat

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on tarkoitettu Viking Line cupissa pelaaville, ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Kaikki vuorot ovat sekavuoroja. Tiistaisin kokeneemmille pelureille on tarjolla vuoro Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa tiistaisin klo 18-20. Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Merja kirjoitti: Pääkaupunkiseudun kiristyneiden koronarajoitusten vuoksi myös Kirin kuntolentopallotoiminta jää aikaistetulle joulutauolle. Huomenna (21.11.) vielä aloittelijoiden treenit klo 12-14, mutta sen jälkeen treenit jatkuvat vasta ensi vuoden puolella. Pysykää terveinä ja pitäkää huolta itsestänne! (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
74

Aalto-Volley Nimenhuuto.com

Otaniemen suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura

Hamidreza kirjoitti: Let's see how it goes with my ankle! (25 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
129

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Loppusyksyn lentisvuorot peruuntuvat koronatilanteen vuoksi. Kaupunkien hallinnoimissa sisätiloissa tapahtuva yli 20-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien harrastustoiminta keskeytetään maanantaista (23.11.2020) alkaen kolmeksi viikoksi. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
17

FK Kohellus Nimenhuuto.com

FK Kohellus, Unisportin futsal- ja lentopallosarjojen isoin pelote.

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo ja Futsal
Otaniemi, Espoo
Sekajoukkue
46

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava paikallissarjassa miesten joukkue Kaudelle 2020-2021 etsitään vielä kokeneita pelaajia, erityisesti keskipelaaja ja hakkuri. Ota yhteyttä: matthieu.molinier@gmail.com Treenit Espoonlahdessa : MA klo 19.30-21.30 TO klo 19.30-21.30 LA klo 16-18 ----------------- Men's volleyball team in Espoo playing in paikallissarja. We are looking for experienced players for season 2020-2021, especially a middle player and an opposite. Contact : matthieu.molinier@gmail.com Indoor Trainings in Espoonlahti (August to May) : Mondays 19:30-21.30 Thursdays 19:30-21:30 Saturdays 16:00-18:00 Beach volley in Matinkylä (May to August), behind café Merenneito : Mondays klo 18-20 Fridays klo 18-20

Joukkue etsii pelaajia: Espoossa pelaava paikallissarjassa miesten joukkue Kaudelle 2020-2021 etsitää...

Pekka kirjoitti: tervehdys kaikille; Keskiviikkona 18.3 on liiton kokous jolloin tehdään lopulliset päätökset. mutta kausi varmaan ohi tältä erää. Iso kiitos koko joukkueelle kaudesta. kehityttiin joukkueena todella hienosti. Ja myös henkilökohtainen osaaminen ja taitotaso kehittyi pelaajilla. Toivottavasti joukk... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Espoo
Miehet
39

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa, ja sen päälle pelejä miesten alue/paikallissarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2019-21. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Haukilahden koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Ile kirjoitti: Aikuisten alue- ja paikallissarjan otteluista on tullut jonkin verran palautetta, että annettuja koronaohjeistuksia ei noudateta kunnolla. Vetoamme joukkueisiin, että turvallisuusasiat hoidetaan nyt viimeisen päälle. Monella paikkakunnalla salit on laitettu kiinni kokonaan. Tätä emme halua. Jokai... (15 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
33

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2020-21

Ida kirjoitti: Eli tekniikkakoulu on normaalisti tänään siis? Anna (20 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
85

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Alma kirjoitti: Sormen kontrolli 9.11., siihen asti pallopelit ainakin kiellettyjä... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
20

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten paikallissarjassa. Treenit maanantaisin Störängenin koululla klo 20-21.30 ja torstaisin Mainingin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Naisten paikallissarjassa (3-sarjaa vastaava) pelaavaan iloiseen ja mukavaan ...

Anita kirjoitti: Cheerleader/huoltaja/kiintiöalaikäinen (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
15

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa hyvällä asenteella, vuosien kokemuksella sekä innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan kunhan porukkaa saadaan minimissään 6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin ajoissa, VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MUISTA SIIS ILMOITTAUTUA AINA IN TAI OUT! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet!

jouni kirjoitti: Ehkä vähän myöhässä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
21

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
19

EsLe-bee0304 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Perutaan koska ei tarpeeksi osallistujia (23 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
19

EsLa Nimenhuuto.com

Maggie kirjoitti: tuun myöhäs (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Volleyball
Espoo
Tytöt
16

Vi-Ve Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Jep, Kuten Juha asian ilmaisi, kausi on sitten taputeltu. Lentopallo on lueteltu joukkuelajeissa, jotka keskeytetään kolmeksi viikoksi. Espoon kaupunki pyytää perumaan yli 20-vuotiaiden vuorot, niin ei tule laskua vuoroista. Kari (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
19

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: ehkä, varmistan asap (29 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
15

Esle C 05-08 Nimenhuuto.com

Vilma kirjoitti: VIlma tulee lämppäämään. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
24

EsLe DE Nimenhuuto.com

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
19

Perjantailentis Espoon keskus Nimenhuuto.com

Espoon Kunnon lentopallovuoro kaupungin työntekijöille. Toivotaan jonkinlaista perusosaamista.

Vesa kirjoitti: Vuoroon otetaan max 14 ! Eli yksi vaihtomies per puoli. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
22

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Espoonlahden Iskun miesten joukkueet pelaavat kaudella 2019-2020 sekä miesten aluesarjaa että paikallissarjaa. Harjoitusvuoromme ovat: Ma klo 19.30-21.30 Nöykkiön koulu To klo 19.30-21.30 Eestinkallion koulu La klo 16.00-18.00 Nöykkiön koulu

Pekka kirjoitti: Poistin muutaman kaverin nimenhuudosta jotka eivät ole vuosiin kirjoittautuneet sitelle. Myös EsIsku2 Whatsup ryhmästä muutama non-participating player. Jos tulee huutoa jostain suunnasta laitetaan takaisin. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
33

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Hei, Teimme päätöksen peruuttaa pikkujoulu. Katsotaan tilannetta ensi vuoden puolella ja tehdään varaus uudestaan sopivana ajankohtana. Terveisin, P-ELE hallitus (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
24

VUFI lentis Espoo Nimenhuuto.com

VUFIn lentopallovuoro Espoossa on avoinna kaikille VUFIin kuuluvien yritysten palveluksessa oleville henkilöille. Katso lisää osoitteesta www.vufi.fi.

Juha kirjoitti: Moikka! Tässä vielä tiedote uusiksi, kun se katosi vuoron poistamisen yhteydessä. https://www.espoo.fi/fi-FI/Koronakoordinaatioryhma_linjasi_uusista_(188765) Vastuullisena toimijana Vufi Ry noudattaa rajoituksia, joten peruin kolme seuraavaa pelikertaa Westendissä (eli 23.11., 30.11., 7.12). (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
21

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka Espoonlahdessa. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä inkijy(ät)gmail.com

Jyrki kirjoitti: Tänään vielä päästään pelaamaan, jos pelaajia riittää. Maanantaista alkaen rajoitukset astuvat voimaan. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
18

Höntsälentis Nimenhuuto.com

Hyvän tuulen lentistä aikuisille naisille. Hyvä olisi, että et pelkää palloa ja osaat vähän perusteita, vaikkapa kouluajalta. Tarkoitus on pelailla, joten olisi hyvä, että pallo pysyy ilmassa...

Kati kirjoitti: Vähän epävarma jaksanko tulla. Ajan Peurungalta kotiin alkuillasta. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
32

espoonlentis Nimenhuuto.com

Espoon kovin lentopallojengi. Treenit kerran viikossa perjantai-iltaisin. Valmentajan motto: "Treenaamalla oppii treenaamaan- Pelaamalla pelaamaan". Joten treeneissä pelataan ja kuntoa testataan 3-divarissa. Rinkiin mahtuu vielä kaudelle 2017-2018 pari peluria.

Kalle kirjoitti: Jos saadaan kuusikko (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
11

Espoo Lentis Naiset Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen naisten ja juniorien yhdistelmäjoukkue naisten paikallissarjassa kaudella 2019-2020

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kevään pelit merkitty nyt. Koska Dynamo 2 siirsi hiihtolomaviikon pelin, tuli aika pelisuma maaliskuun loppuun: 19, 22 ja 24.3. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
21

Liikuntaseura Ylikunto ry Nimenhuuto.com

Höntsälentistä.

Katri kirjoitti: Eikös tänään aloteta jo 19.30? Varmistin ettei ne edelliset ole tulossa (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
29

Samsport Nimenhuuto.com

Samsportin erilaiset tapahtumat.

Tommi kirjoitti: Oliko tänään pelit? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo, Sähly ja Sulkapallo
Espoo
Sekajoukkue
51

Yritetään liikkua Nimenhuuto.com

Entinen Yirttäjien Liikunta ry, nykyisin yritetään liikkua !!!

Juha kirjoitti: Kaksi kolmesta sopii minulle. Tietty säävarauksella. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
20

TEAm Pehmo Nimenhuuto.com

TEA:n eli Työpaikkaurheilu Espoon (https://www.tea-espoo.fi/) järjestämää vapaamuotoista lentopalloa. Alunperin pelattiin pehmolentistä, mutta ajan saatossa on siirrytty oikeaan nahkapalloon. Kaikki sukupuolesta, iästä ja tasosta riippumatta ovat tervetulleita mukaan pelaamaan!

Jumppa kirjoitti: Tänään ei ole vielä pelejä koululla koska sali käytössä, miten olisi ulkopeli? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
21

Samsportbiitsi Nimenhuuto.com

Samsportin biitsiä harrastavat

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo, Biitsi ja Beach volley
Espoo
Sekajoukkue
4
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.