Löydetyt joukkueet ja seurat

Espoon Laulu Nimenhuuto.com

www.espoonlaulu.fi

Hannakaisa kirjoitti: Lomalainen hautoo kahvinkeittovälineitä kotonaan, joten huomenna pitäisi jälleen ottaa omat eväät mukaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sekakuoro
Espoo
Sekajoukkue
63

Naiskuoro Melodie ry Nimenhuuto.com

Espoolaisessa Naiskuoro Melodiessa laulaa parikymmentä hyväntuulista, eri-ikäistä naista. Kuoroa johtaa Pasi Eskelinen. Laulamme monipuolisesti erilaisia viihdyttäviä, niin klassisempia kuin kevyempiäkin lauluja.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kuoro, Kuorolaulu ja Musiikki
Espoo
Naiset
23

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
40

Tapiolan srk n kamarikuoro Nimenhuuto.com

Elävöittää Tapiolan srk:n messuja ja järjestää konsertteja.

Vuokko kirjoitti: Minä myös mukana. Sopraano -Vuokko (20 päivää sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuoro
Espoo
Sekajoukkue
53

Esmila Nimenhuuto.com

Esmila - hunajaa korvillesi

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu
Espoo
Ei asetettu
46

Murtosointu Nimenhuuto.com

Espoolainen Murtosointu on korkeatasoinen a cappella -ohjelmistoa esittävä kamarikuoro. Kuoro aloitti toimintansa vuonna 2003, ja siinä on noin 30 kokenutta laulajaa. Kuoron taiteellinen johtaja on dir. mus. Seppo Murto ja varajohtajana aloitti syksyllä 2017 MuM Anna Karjula. Syksyllä 2019 Annan lähtiessä opiskeluvaihtoon varajohtajana toimii MuM George Parris. // Kuoron monipuolinen ohjelmisto kattaa kirjon Palestrinasta suomalaiseen nykymusiikkiin. Pyrimme ilahduttamaan yleisöämme paitsi a cappella -ohjelmistolla myös esittämällä suuria kuoro- ja orkesteriteoksia yhteistyössä isompien kuorojen kuten Dminanten kanssa. // Murtosoinnussa on rento ja iloinen ilmapiiri ja se sopii perheelliselle, joka haluaa tasokkaan harrastuksen.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
43

Gospelryhmä Nardus Nimenhuuto.com

Olemme Espoonlahden seurakunnan aikuisten iloinen gospelryhmä. Harjoittelemme keskiviikkoisin ja esiinnymme seurakuntamme tilaisuuksissa ja joskus kutsuttuna muuallakin. Jos haluat mukaan seuraa seurakuntasanomien ilmoituksia tai ota yhteyttä seurakunnan aikuistyöhön. Kaikki ovat tervetulleita.

Marja-Liis kirjoitti: Hei Nardus ystävät ! Itsenäisyyspäivänä perinteeni mukaan sytytin kaksi kynttilää ikkunalle. Sodassa palvelleen isäni muistolle myös kynttilän sytytin. Kaipauksella muistelin lapsuuteni perhettä.Vanhempieni lisäksi jo kolme sisarustani on kuollu..sekä useita sukulaisia ja ystäviä. Erityisesti Jou... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Laulu
Espoo
Ei asetettu
31

Jakaranda Nimenhuuto.com

Tuomme terveisiä eteläisestä Afrikasta laulaen, soittaen ja tanssien. Yhtyeemme ohjelmisto koostuu eteläisen Afrikan musiikista ja afrikkalaisvaikutteisesta kotimaisesta musiikista. Välillä voi aistia savannin kahinan tai kuulla afrikkalaisen ligoloinnin helisevän soinnin. Laulajien rinnalla soittavat kitarat, puhaltimet, basso ja erilaiset lyömäsoittimet.

Merja kirjoitti: Eemil kipeä, joten luultavasti minä tulen paikalle ja David jää kotiin Eemilin kanssa. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Laulu- ja Soitinyhtye
Espoo
Ei asetettu
38

Papas no Mamas Nimenhuuto.com

-

Päivitetty yli vuosi sitten

Laulu
Espoo
Miehet
17