Löydetyt joukkueet ja seurat

EsAk Tsemppi ja Spurtti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen TSEMPPI- ja SPURTTI -ryhmät ovat ympärivuotisesti harjoittelevia noin 7 - 12 -vuotiaiden suunnistusryhmiä. Ohjattuja harjoituksia on noin kerran viikossa torstaisin ja lisäksi ryhmäläiset voivat osallistua koko seuran järjestämiin tapahtumiin ja harjoituksiin. Osallistumme yhdessä myös kansallisiin kilpailuihin ja leireihin sekä järjestämme omia leirejä pari kertaa vuodessa. Tavoitteena on tarjota lapsille urheilijanpolku, jossa toimintaan tuleva suunnistajan alku voi luontevasti edetä iän ja taidon karttuessa ryhmästä toiseen, tarvittaessa aina lajin huipulle saakka. Ryhmiin otetaan läpi vuoden uusia lapsia eikä aiempaa suunnistuskokemusta tarvitse olla. Keväisin järjestämme yleensä lisäksi erillisen muutaman kerran alkeiskurssin.

Olli kirjoitti: S8RR, emit 507149 (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
49

EsAk Sportti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen SPORTTI-ryhmä on ympärivuotisesti harjoitteleva noin 11-20-vuotiaiden suunnistusryhmä, jossa on mukana sekä harraste- että kilpatason urheilijoita. Ohjattuja harjoituksia on 1-3 kertaa viikossa eteläisessä Espoossa, joiden lisäksi treenaamme seuran yhteisissä harjoituksissa, leireillä, kuntorasteilla sekä osallistumme kilpailuihin. Osallistumme myös aktiivisesti viestikilpailuihin (mm. Finnspring, AOV, Nuorten Jukola, Nuorisoviesti). Ryhmään otetaan mukaan läpi vuoden uusia suunnistuksen perusteet (esim. koulupohjalta) tuntevia, säännöllisestä harjoittelusta kiinnostuneita, ikäryhmään kuuluvia tyttöjä ja poikia. Ryhmässä on mukana eri ikäisiä jo pitkään harrastaneita konkareita sekä vasta aloittaneita, joten harjoituksia eriytetään aina kunkin taitotasoa vastaavaksi.

Joukkue etsii pelaajia: Suunnistus sopii erinomaisesti ns. kakkoslajiksi, koska harrastuskulut ovat t...

Leo kirjoitti: Samu H14 ja emit 217386 (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Suunnistus
Espoo
Ei asetettu
50

esak Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen suunnistajien tapahtuma- ja harjoituskalenteri sekä harjoituksiin ilmoittautumispaikka.

Kari kirjoitti: Jos jalka tuntuu paremmalta... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
238

Sportti Red Nimenhuuto.com

SPORTTI RED on 14-20-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu matalan kynnyksen sprinttisuunnistukseen erikoistunut harrastusryhmä. Treenit tapahtuvat urbaanissa kaupunkiympäristössä, eikä eksymisen vaaraa ole. Kokoontumispaikat vaihtelevat, treenejä pääsääntöisesti maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19:30.

Joukkue etsii pelaajia: Hei 14-20-vuotias nuori! Kaipaatko vaihtelua harrastukseesi? Kesälaji hakuses...

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sprintti ja Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
3

Teeksu Nimenhuuto.com

Ilari kirjoitti: Minä + 1 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
128

VTT suunnistus Nimenhuuto.com

Osallistumme Firmaliigaan, Jukolan viestiin, TEA- ja MIKE-suunnistuksiin ja satunnaisesti muihin tapahtumiin. Omat mestaruuskilpailut pidetään kuntorastien yhteydessä.

Emmi kirjoitti: E (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Suunnistus
Espoo, Jyväskylä, Oulu, Tampere
Sekajoukkue
30

Espoon Akilles Nimenhuuto.com

Espoo tarjoaa monia mahdollisuuksia liikkua ja urheilla. Espoon Akilleksessa voit harrastaa jumppaa, hölkkää, koripalloa tai suunnistusta. Seurassa on jäseniä junioreista ikäihmisiin ja harrastelij...

Suunnistus, Koripallo, Kuntoilu, Jumppa
Espoo