Löydetyt joukkueet ja seurat

EsAk Tsemppi ja Spurtti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen TSEMPPI- ja SPURTTI -ryhmät ovat ympärivuotisesti harjoittelevia noin 7 - 12 -vuotiaiden suunnistusryhmiä. Ohjattuja harjoituksia on noin kerran viikossa torstaisin ja lisäksi ryhmäläiset voivat osallistua koko seuran järjestämiin tapahtumiin ja harjoituksiin. Osallistumme yhdessä myös kansallisiin kilpailuihin ja leireihin sekä järjestämme omia leirejä pari kertaa vuodessa. Tavoitteena on tarjota lapsille urheilijanpolku, jossa toimintaan tuleva suunnistajan alku voi luontevasti edetä iän ja taidon karttuessa ryhmästä toiseen, tarvittaessa aina lajin huipulle saakka. Ryhmiin otetaan läpi vuoden uusia lapsia eikä aiempaa suunnistuskokemusta tarvitse olla. Keväisin järjestämme yleensä lisäksi erillisen muutaman kerran alkeiskurssin.

Teija kirjoitti: Hei Tsempit ja Spurtit! Tänään 12.12.2019 on syyskauden viimeinen salivuoro ennen joululomaa ja ohjaajina ovat Leena ja Jontte. Kiitos syksyn ohjausavusta Maijulle sekä Leenalle ja Jontelle! Salivuorot jatkuvat to 9.1 klo 18 Kuitimäen yläkoululla. Olettehan huomanneet, että Tsemppien ja Spurttien... (18 minuuttia sitten)

Päivitetty 18 minuuttia sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
49

esak Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen suunnistajien tapahtuma- ja harjoituskalenteri sekä harjoituksiin ilmoittautumispaikka.

Arto kirjoitti: Ensiapuun (17 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
223

EsAk Sportti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen SPORTTI-ryhmä on ympärivuotisesti harjoitteleva noin 11-20-vuotiaiden suunnistusryhmä, jossa on mukana sekä harraste- että kilpatason urheilijoita. Ohjattuja harjoituksia on 1-3 kertaa viikossa eteläisessä Espoossa, joiden lisäksi treenaamme seuran yhteisissä harjoituksissa, leireillä, kuntorasteilla sekä osallistumme kilpailuihin. Osallistumme myös aktiivisesti viestikilpailuihin (mm. Finnspring, AOV, Nuorten Jukola, Nuorisoviesti). Ryhmään otetaan mukaan läpi vuoden uusia suunnistuksen perusteet (esim. koulupohjalta) tuntevia, säännöllisestä harjoittelusta kiinnostuneita, ikäryhmään kuuluvia tyttöjä ja poikia. Ryhmässä on mukana eri ikäisiä jo pitkään harrastaneita konkareita sekä vasta aloittaneita, joten harjoituksia eriytetään aina kunkin taitotasoa vastaavaksi.

Joukkue etsii pelaajia: Suunnistus sopii erinomaisesti ns. kakkoslajiksi, koska harrastuskulut ovat t...

Janne kirjoitti: SPORTTI BLACK -urheilijavalinnat vuodelle 2020 on tehty marraskuussa päättyneen haun ja valmennustiimin päätösten perusteella. Ryhmään kuuluvat seuraavat nuoret (perässä ensi vuoden sarja): Paulus Hanhijärvi H18 Eemi Vaherlehto H17 Miska Riissanen H17 Maijukka Hanhijärvi D16 Milla Vuori D16 Pyry ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Ei asetettu
56

Sportti Red Nimenhuuto.com

SPORTTI RED on 14-20-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu matalan kynnyksen sprinttisuunnistukseen erikoistunut harrastusryhmä. Treenit tapahtuvat urbaanissa kaupunkiympäristössä, eikä eksymisen vaaraa ole. Kokoontumispaikat vaihtelevat, treenejä pääsääntöisesti maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19:30.

Joukkue etsii pelaajia: Hei 14-20-vuotias nuori! Kaipaatko vaihtelua harrastukseesi? Kesälaji hakuses...

Päivitetty yli vuosi sitten

Sprintti ja Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
3

Teeksu Nimenhuuto.com

Caj kirjoitti: Gluteeniton (21 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
119

VTT suunnistus Nimenhuuto.com

Osallistumme Firmaliigaan, Jukolan viestiin, TEA- ja MIKE-suunnistuksiin ja satunnaisesti muihin tapahtumiin. Omat mestaruuskilpailut pidetään kuntorastien yhteydessä.

Markus kirjoitti: A-rata (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Suunnistus
Espoo, Jyväskylä, Oulu, Tampere
Sekajoukkue
27

Espoon Akilles Nimenhuuto.com

Espoo tarjoaa monia mahdollisuuksia liikkua ja urheilla. Espoon Akilleksessa voit harrastaa jumppaa, hölkkää, koripalloa tai suunnistusta. Seurassa on jäseniä junioreista ikäihmisiin ja harrastelij...

Suunnistus, Koripallo, Kuntoilu, Jumppa
Espoo