Löydetyt joukkueet ja seurat

Westend Indians B-edustus Nimenhuuto.com

Westend Indians B-edustusjoukkue

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
36

08-Akatemia Nimenhuuto.com

Espoon hyvähenkisin juniorijoukkue.

Tomas kirjoitti: Nilkka venähtänyt (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kouvu Mankkaan Tie 11 , Espoo
Pojat
19

Fiba Matinlahti Nimenhuuto.com

Fiban salibandyvuoro Matinlahden koululla maanantaisin klo 20:00-21:30. Vuorolla pelataan 4 vs. 4 peliä herrasmiessäännöillä koulun pienehkössä liikuntasalissa. Ei tasorajoituksia. Mieluiten musta ja/tai valkoinen paita mukaan, mutta liivitkin löytyvät (jos mukana).

Kalle kirjoitti: PERUIN kevään 2021 loput treenit Hessun pyynnöstä. Syksyn treenivuorohakemuksista (ma & la/su) tulee päätöksiä ehkä jo kesäkuussa (remontin vuoksi la-vuoron tilalle tulee jokin muu). Fiban ke-vuorot Esport Areenalla varmaan käynnistyvät touko-kesäkuussa koronan helpotettua (heinäkuut yleensä tauo... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Miehet
30

Oilers Naiset Nimenhuuto.com

Ilon kautta hyvällä sykkeellä.

Marika kirjoitti: Pohdittuani asiaa, tulin siihen tulokseen, ettei taida enää kipinä riittää ainakaan tällä hetkellä. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
23

Indians Miehet M6 Nimenhuuto.com

Heimon M6 pelaa kaudella 2020-2021 Etelä-Suomen vitosdivisioonassa! Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia. Lisätiedot: Juha Seppä, juha.seppa@westendindians.fi

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians M6 pelaa kaudella 2020-2021 Etelä-Suomen vitosdivisioonassa! ...

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Miehet
38

Harrastesalibandy Naiset Nimenhuuto.com

Ryhmä naisia kokoontuu kerran viikossa pelaamaan salibandya kuntoilumielessä. Kaudella 2020-2021 pelaamme torstaisin Lintumetsän koululla ja satunnaisesti harkkapelejää. Tervetuloa kokeilemaan. Ilmoittaudu joukkueeseen toimisto@westendindians.fi. Hinta 155€/ koko kausi toukokuu. Westend Indians ry on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Sinettiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista, sekä yhdeksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Heimossa on sopivia vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja tasoisille urheilun ja liikunnan ystäville. Tutustu ryhmätarjontaan: www.westendindians.fi/liity-heimoon ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Katso myös video seurastamme: #TätäMäHaluan / http://youtu.be/u4O6wecQjX0

Joukkue etsii pelaajia: Naisten harrastejoukkueemme kaipaa lisää pelaajia torstaisin klo 20-21 Lintum...

Päivi kirjoitti: Sisätreenit edelleen peruutettuna ja poistin kalenterimerkinnät huhtikuulta ” Espoon kaupungin sisäliikuntatilat ovat suljettuna 30.4.2021 asti. Tämä koskee mm. uimahalleja, jäähalleja, kuntosaleja ja muita kaupungin omistuksessa olevia sisäliikuntapaikkoja. ” (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
16

NiPe SÄHLY Nimenhuuto.com

Pelaamme huvin ja kunnon vuoksi vuorokuukausin sählyä ja futsalia Granhultin koululla Kauniaisissa torstaisin klo 21 - 22. Emme osallistu mihinkään sarjapeleihin näissä lajeissa. NiPe on monilajiseura, jossa pelataan myös lätkää ja futista.

Juha kirjoitti: Kommentit Nipen tarinasta voi lähettää minulle s-postiin juha.ryynanen@pp5.inet.fi tai kännykkään 040 718 7505. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Sähly ja Futsal
Espoo
Sekajoukkue
87

HyöKy Nimenhuuto.com

Salibandya vuodesta 1996. Kaudella 2020-2021 miesten vitosessa.

Joukkue etsii pelaajia: HyöKy etsii hyökkääjää ja puolustajaa vahvistamaan 5-divarin joukkuetta kaude...

Vesa kirjoitti: Eli ei pelejä ainakaan kahteen viikkoon. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Helsinki
Miehet
46

Lions Club Espoo Pohjoinen Nimenhuuto.com

Vuonna 1964 perustettu klubimme on Espoon toiseksi vanhin Lions-klubi. Klubin jäsenmäärä on 32 (2021). Jäseninämme on sekä miehiä että naisia. Toiminta-alueemme on Pohjois-Espoo ja tarkemmin sanottuna Vanhalta Turuntieltä pohjoiseen. Kaikki keräämämme varat menevät Lions-toiminnan kautta lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Tuemme monin tavoin nuoria, veteraaneja, ja muita apua tarvitsevia paikallisyhteisömme jäseniä. Teemme myös ruokakeräys yhteistyötä pohjois-espoon K-kauppiaiden ja Diakonia yhdistyksen kanssa joka vastaa ruuan jakelusta.

Päivitetty 11 päivää sitten

Vapaaehtoistyö
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
17

Westend Indians - 11 Black Nimenhuuto.com

Westend Indians F11-Black harjoittelee kolmesti viikossa ja pelaa salibandyliiton sarjassa! Joukkueeseen mahtuu vielä mukaan. Tule rohkeasti kokeilemaan! Yhteystiedot, Veera Inkeroinen 045 124 4824 veera.inkeroinen@westendinians.fi

Joukkue etsii pelaajia: F11 Black on Heimon urheilijapolun joukkue 2011-syntyneille. Joukkue harjoitt...

Heino kirjoitti: Heinolla ei ole keltaista joukkueen paitaa kuvaukseen. Hongan raitapaita toki löytyy ;) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
28

E-F Harraste Mankkaa Nimenhuuto.com

Westend Indiansin E-harraste etsii innokkaita salibandyn pelaajia. Harjoittelemme tiistaisin Taavinkylän koululla. Tervetuloa mukaan iloiseen Heimoomme! Kysy lisää, Valmennuspäällikkö Juha Seppä 0505758370 juha.seppa@westendindians.fi

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indiansin E-harraste etsii innokkaita salibandyn pelaajia. Harjoittel...

Toimisto kirjoitti: Hei, Olemme lisänneet yhden treenikerran toukokuulle (4.5). Aikaisemmin meillä kausi päättynyt huhtikuun loppuun, mutta tarjoamme yhden korvauskerran peruuntuneista vuoroista tammikuulta. Ystävällisin terveisin, Veera Inkeroinen & Sebastian Klärich (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
5

D-juniorit Harraste Mankkaa Nimenhuuto.com

Tervetuloa Heimon A-D-junioreiden harrastejoukkueen nimenhuutoon! Harjoittelemme kerran viikossa Taavinkylän koululla. Lisätiedot, Harrastevastaava Sebastian Klärich 0505671712 sebastian.klarich@westendindians.fi

Henry kirjoitti: Hei, mitenkäs koronatilanne vaikuttaa junnujen treenaamiseen. Muista harrastusryhmistä on tullut infoa mm miten ehkäistään viruksen leviämistä. En ole saanut mitään heimoviestiä aiheiseen liittyen. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
14

KOJ Lintuvaara 2011-2012 Nimenhuuto.com

Harjoittelemme perjantaisin Lintuvaaran koululla klo 18-19! Tervetuloa kokeilemaan! toimisto@westendindians.fi

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indiansin Leppävaaran G-juniorit etsivät lisää innokkaita pelaajia. H...

Toimisto kirjoitti: HEIMON SYYSLEIRI Tule Heimon syysleirille viettämään huippuhauska syysloma! Järjestämme liikunnallisen syysleirin koulujen syyslomalla 12.–16.10.2020. Leiri järjestetään 2006–2015 syntyneille pojille ja tytöille Otaniemen Otahallilla ja sään salliessa hallin pihapiirissä. Lue lisää ja ilmoittaudu... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
15

Titans 03 Nimenhuuto.com

SC Wild Titans on pohjois-espoolainen salibandyjoukkue, joka harjoittelee kerassa.

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Pohjois Espoo
Pojat
22

M13 Nimenhuuto.com

M13

Mikko kirjoitti: 50/50 kerkeekö (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Miehet
35

Kävelyklinikka Espoo Nimenhuuto.com

Kilpakävelyklinikka

Jani kirjoitti: Moi, Muistutuksena, että ollaan kävelyklinikalla keskiviikkona ulkona koronatilanteesta johtuen. Kokoonnutaan klo 17 Esportin pääoven edessä. Treenit tehdään siinä samalla Urheilupuiston kierroksella, missä viimeksikin eli lähtö-/maalipaikkana on jalkapallo-Hongan rakennus jalkapallokenttien ja k... (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Kilpakävely
Espoo
Sekajoukkue
49

KD2 Nimenhuuto.com

Kauklahden Dynamon kakkosjoukkue, Old school.

Tane kirjoitti: In tunniks (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly ja Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
42

Hagalundin geriatrinen säbä Nimenhuuto.com

Menneisyyden lupausten salibandyvuoro. Mottona: "Vielä yksi vuosi". Esikuvat: Gordie Howe, Teemu Selänne

Joukkue etsii pelaajia: Salibandyn vakiovuorolle tarvitaan pelaajia! Vuoro on tiistaisin klo 20.30-21...

Miska kirjoitti: Kenellekään ei liene suuri yllätys, että maaliskuussakaan ei vielä pelata, varsinkaan maan hallituksen ja Avin uusimipien koronalinjausten myötä. Huhtikuun treeni-ikkuna pidetään edelleen toiveikkaasti auki ja vuorot on alustavasti varattuna, mutta kyllähän tämä aika surkealta näyttää :( Jos ei v... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Espoo
Miehet
46

sbs west Nimenhuuto.com

Tilinumero: FI4940554720097078 // 30€ / kk, viimeistään kuukauden 15 päivä.

Henri kirjoitti: Vointi on jo todella paljon parempi, mutta sähly on vähä liia fyysistä vielä.. eiköhä tässä pikkuhiljaa pääse peleille mut out tänään (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Espoo
Miehet
23

Espoo Thaiboxing Club Nimenhuuto.com

Espoo Thaiboxing Club – ETBC on tarjoaa laadukasta ja monipuolista thainyrkkeilyvalmennusta kaikille vasta-alkajista kokeneisiin kilpailijoihin Espoon Kivenlahdessa

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Thainyrkkeily ja Muay thai
Espoo
Sekajoukkue
62

Oilers 05 Akatemia Nimenhuuto.com

Oilers 05 Akatemia on seuran vuonna 2005 syntyneiden joukkue. Olemme ikäluokan kilpajoukkue, jonka tavoitteena on kehittää pelaajia kohti kilpa- ja huippusalibandya. Keskeisimpänä ohjenuorana joukkueemme toiminnalle on oikealla asenteella tapahtuva tavoitteellinen harjoittelu. Joukkueemme harjoittelee 3 kertaa viikossa Esport Arenan ja Tapiolan Urheiluhallin loistavissa olosuhteissa ammattivalmentajan johdolla ja pelaa C1-ikäluokan kilpasarjaa kaudella 2020-2021. Joukkueessamme on 15 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. Haemme vielä muutamaa (2-3) kenttäpelaajaa! Ota yhteyttä joko päävalmentajaan tai joukkueenjohtajaan, ja tule kokeilemaan lajitreeneihimme: https://www.esportoilers.fi/joukkue8571

Joukkue etsii pelaajia: Oilers 05 Akatemia on seuran vuonna 2005 syntyneiden joukkue. Olemme ikäluoka...

Markku kirjoitti: alussa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
18

Westend Indians C1-edustus Nimenhuuto.com

Westend Indiansin C1-edustusjoukkue. Pelaamme C1-poikien 1-divisioonassa. Lisätiedot Juha Seppä juha.seppa@westendindians.fi 0505758370

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
33

HyNä Nimenhuuto.com

Espoon Kauklahden THT-Centerissä Mänkimiehentiellä pelataan tiistaisin 20.15 - 21.15 tosipeliä reilulla kaveriasenteella.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan kohtuullisen hyvätasoista salibandyä harrastajaporukkaan tiist...

Vesa kirjoitti: Onko saatu pelejä aikaan viime aikoina? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo
Miehet
30

Sitowisesähly Nimenhuuto.com

Sitowisen sählyvuoro maanantaisin klo 16.30-17.30 Esport Arena, kenttä 5 Porttikoodi 1559

Tuomas kirjoitti: Myös tämän viikon vuoro on peruttu. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähly
Espoo
Sekajoukkue
107

Tekla Yoga Nimenhuuto.com

Tekla Yoga events

Veni kirjoitti: NOTICE! Yoga classes are canceled until the end of April due to the Corona situation. Stay tuned for updates, and stay healthy. (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Yoga
Espoo
Sekajoukkue
92

ISO Nimenhuuto.com

Tamin suojatit. "Salipändi ei oo ikinä hauskaa!"

Matti kirjoitti: LASKU Talviliiga 2.kierros Kaikki vakkarit maksaa 45€ eli Miika, Dieci, Jonas, Sebu, Huju, Timo, Laba, Saku, Kyrö Erkka 22,5€ Tilinro: FI11 1613 3500 0065 99 Viesti: Talviliiga 2.kierros + oma nimi ERÄPÄIVÄ 17.12.2020 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Espoon Ghetto
Ei asetettu
46

TEAM KÄNÄDÄ Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu tammikuussa 2017 ja keskittyy tällä hetkellä pelaamaan kesä- sekä talviliigaa Espoossa. Joukkueen kotisivut löydät linkistä: www.teamkanada.fi

Marko kirjoitti: In jos saadaan 4v4 kasaaan (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo
Miehet
29

Nissan Floorball Nimenhuuto.com

Welcome to the Nissan Floorball Team. Please remember to sign up for each event before Tuesday at 12:00. We play every Tuesday from 18:00 - 19:00 at Varma Tennisklubi, Ruosilankuja 12, Helsinki.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
17

AaltoBasket Nimenhuuto.com

Aalto-Basket is a University student basketball team from Espoo (Helsinki region), Finland. The team plays in Southern 2nd division. More information about the team: http://aaltobasket.fi.

Matti kirjoitti: Ehkä (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo, Basketball, Student, Opiskelija, Aalto, Tkk, University ja M2d
Espoo
Miehet
81

Esport Oilers 10-Dragons Nimenhuuto.com

Esport Oilers 10-Dragons on 2010 vuonna syntyneiden joukkue missä pelaa myös muutama 2011 syntynyt poika. Harjoitukset kaksi kertaa viikossa ja turnaukset päälle.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
30
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.