Löydetyt joukkueet ja seurat

HyöKy Nimenhuuto.com

Salibandya vuodesta 1996. Kaudella 2020-2021 miesten vitosessa.

Joukkue etsii pelaajia: HyöKy etsii hyökkääjää, puolustajaa ja toista maalivahtia vahvistamaan 5-diva...

Vesa kirjoitti: Nimenhuuto aikaisemmin kuntoon. Jokainen varmasti tietää tulonsa ma-treeneihin ennen ma. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Helsinki
Miehet
43

TU Westside Nimenhuuto.com

Salibandy Club Westside on 2015 syksyllä Espoossa perustettu salibandyjoukkue. Joukkueemme koostuu lähinnä salibandyn harrastelijoista. Tammikuussa 2019 joukkueemme liittyi Tuomarilan Urheilijoihin ja tunnetaan nykyään nimellä TU Westside. Meidän aktiviteettien perustana on positiivinen asenne, hauskanpito ja liikunta. "Harjoittelemme" Tapiolan Urheiluhallilla yleensä sunnuntai-iltaisin, ja osallistumme hupi- ja harrastetason turnauksiin.

Juhana kirjoitti: Laita in/out asap. Jos näyttää huomenna klo 13 aikoihin siltä, että Leppävaaraan ei saada min 10 in, niin vuoron ehtii vielä perua. Su-ilta täynnä kaikissa kaupungin halleissa, myös la-päivä. Voidaan yrittää sitten vaihtoehtona klo 20.30 EA:lta 71€. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy ja Sähly
Espoo, Helsinki
Sekajoukkue
50

FLOB Nimenhuuto.com

Otaonnela Floorball eli FLOB on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) läheisyydessä toimiva yhdistys, Unisportin yhteistyöseura ja Suomen salibandyliiton (SSBL) jäsenseura. Seuran joukkueissa...

Salibandy
Espoo, Helsinki