Löydetyt joukkueet ja seurat

HyöKy Nimenhuuto.com

Salibandya vuodesta 1996. Kaudella 2019-2020 miesten kutosessa.

Joukkue etsii pelaajia: HyöKy etsii hyökkääjää, puolustajaa ja toista maalivahtia 6-divarin joukkuees...

Vesa kirjoitti: Olisiko joku halukas menemään maaliin maanantaina? Olisi viikonloppu aikaa orientoitua. Tulen maanantaina hyvissä ajoin veskan kamojen kanssa. Viimeistään 19:35. Muutenkin kenttä on ollut tyhjänä viime kerroilla ennen meitä... (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Helsinki
Miehet
39

TU Westside Nimenhuuto.com

Salibandy Club Westside on 2015 syksyllä Espoossa perustettu salibandyjoukkue. Joukkueemme koostuu salibandyn harrastelijoista ja eri sarjatasoilla divisoonaa pelaavista mies- ja naispelaajista, jotka haluaa viettää omien harjoituksiensa lisäksi enemmän aikaa lajin parissa. Tammikuussa 2019 joukkueemme liittyi Tuomarilan Urheilijoihin ja tunnetaan nykyään nimellä TU Westside. Meidän aktiviteettien perustana on positiivinen asenne, hauskanpito ja liikunta. "Harjoittelemme" Tapiolan Urheiluhallilla muutaman kerran kuukaudessa ja osallistumme hupi- ja harrastetason turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme joukkoomme lisää kenttäpelaajia sekä maalivahteja. Joukkueemme koostu...

Juhana kirjoitti: Tämä vuoro siis ennakkotiedoista poiketen 20.30 Esport Arenalla, maksu n. 7 euroa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy ja Sähly
Espoo, Helsinki
Sekajoukkue
28

FLOB Nimenhuuto.com

Otaonnela Floorball eli FLOB on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) läheisyydessä toimiva yhdistys, Unisportin yhteistyöseura ja Suomen salibandyliiton (SSBL) jäsenseura. Seuran joukkueissa...

Salibandy
Espoo, Helsinki