Löydetyt joukkueet ja seurat

TU Westside Nimenhuuto.com

Salibandy Club Westside on 2015 syksyllä Espoossa perustettu salibandyjoukkue. Joukkueemme koostuu lähinnä salibandyn harrastelijoista. Tammikuussa 2019 joukkueemme liittyi Tuomarilan Urheilijoihin ja tunnetaan nykyään nimellä TU Westside. Meidän aktiviteettien perustana on positiivinen asenne, hauskanpito ja liikunta. "Harjoittelemme" Tapiolan Urheiluhallilla muutaman kerran kuukaudessa ja osallistumme hupi- ja harrastetason turnauksiin.

Juhana kirjoitti: Jee! Päästään ensi sunnuntaina 90 min vuorolle ”kotihalliin” Tapiolan Urheilutalolle. Tuomarilan Urheilijat ry:n jäsenille maksuton vuoro, ulkopuolisille 5€:n kertamaksulla. Vuoro siis klo 19.30-21.00. Kaikki mukaan! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy ja Sähly
Espoo, Helsinki
Sekajoukkue
46

HyöKy Nimenhuuto.com

Salibandya vuodesta 1996. Kaudella 2019-2020 miesten kutosessa.

Joukkue etsii pelaajia: HyöKy etsii hyökkääjää, puolustajaa ja toista maalivahtia 6-divarin joukkuees...

Vesa kirjoitti: Vesku dumaa. Ei valituksia. Eka puolituntinen KAIKISTA "vääristä" pelillisistä asioista peli poikki ja tilanne käydään läpi. Tavoitteena Salibandymäinen peli. Jokainen kentällä olija keskittyy pelaamiseen ja NÄYTTÄÄ Pelaajalta! (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Helsinki
Miehet
39

FLOB Nimenhuuto.com

Otaonnela Floorball eli FLOB on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) läheisyydessä toimiva yhdistys, Unisportin yhteistyöseura ja Suomen salibandyliiton (SSBL) jäsenseura. Seuran joukkueissa...

Salibandy
Espoo, Helsinki