Löydetyt joukkueet ja seurat

Vox Femina Nimenhuuto.com

Damkören Vox Femina grundades hösten 2008 inom Helsingfors Arbis. I dag är vi trettiosju sångare med varierande sångarbakgrund och ålder - från 30+ till 70+! Terminen 2017-2018 är vi tillbaka i Arbis nyrenoverade utrymmen på Dagmarsgatan 3. Nya sångare välkomnas varmt! Anmälan via Arbis, se www.hel.fi/www/arbis. Läs mera om oss på http://voxfemina.fssmf.webbhuset.fi/

Babbe kirjoitti: Kunde inte vara på övningen igår, är julsångerna Ding dong och Det är en ros de samma som Vox Femina sjungit tididgare? Babbe (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Naiset
37

Chorus Sanctæ Ceciliæ Nimenhuuto.com

Chorus Sanctæ Ceciliæ, den första organiserade kammarkören i Helsingfors, grundades i oktober 1953 på initiativ av Harald Andersén. Kyrkomusikens skyddshelgon den heliga Cecilia har gett kören dess namn. Körens målsättning är att framföra verk som sällan eller aldrig uppförs i Finland, såväl äldre som nykomponerad musik. Ett flertal nyskrivna inhemska körverk är även tillägnade kören.

Joukkue etsii pelaajia: Är du intresserad av att sjunga i vår äldsta finländska kammarkör? Cecilia kö...

Camilla kirjoitti: Early bird -biljetter till Aniara (-20 %) med Klockriketeatern på nationaloperan i september Klockriketeatern gör Aniara (diktverk av Harry Martinson) tillsammans med en amerikansk kör och verket visas i Almisalen 17-.21.9.2019. Vi har som körmedlemmar möjlighet till billigare biljetter (- 20 %) ... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Sekajoukkue
32

NKN Nimenhuuto.com

Clas-Göran kirjoitti: Kommer genast efter FLS månadsmöte. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Miehet
22