Löydetyt joukkueet ja seurat

ReiluPeli Nimenhuuto.com

Emil 6v. ja Kasper 8v. kutsuvat tutut kaverit mukaan harrastamaan. Pihapelien hengessä ja merkeissä. Voit nimenhuudosta katsoa tapahtuma kerrallaan sopiiko kyseinen tapahtuma aikatauluunne. Jos sopii - niin ilmoittaudu ja tule mukaan kivaan porukkaan. Aktiviteetteja tälle keväälle ja kesälle on luvassa Jääkiekon , Salibandyn , Tenniksen, Uinnin ja BMX pyöräilyn ja rullaluistelun merkeissä. Kaikissa tapahtumissa on aina joku vanhempi paikalla - ohjaamassa tapahtumaa. Jokainen kuitenkin vastaa omasta lapsestaan - varusteiustaan - vakuutuksista jne. Kimppakyyditykset sopimuksen mukaan. Tavoite on tehdä kivoja asioita yhdessä - hyvässä reilussa hengessä - ruutuajan sijaan. Mahdollinen tilan vuokra maksu maksetaan Mobile Paylla eri ohjeen mukaisesti.

Okko kirjoitti: Okon pikkuveli Eero tulee myös potkimaan kentän laidalle vanhempien kanssa (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki
Sekajoukkue
49

Toshiba HT Nimenhuuto.com

Stadin ja koko Suomen kovin harrastejoukkue.

Jaan kirjoitti: Moi kundit, laitoin Warriors-turnauksen tapahtumiin.Pelataan jos corona sallii. Vaikka kausi päättyi kesken, ei jässärirahat riittänyt kaikkiin jää- ja tuomarimaksuihin. Liian moni jätti syksyllä ilmestymättä jäälle ja aina kun joku jää pois, se vaikuttaa meidän kassaan(koko kausi 500€ suoraan po... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
34

HJK08-09 Nimenhuuto.com

HJK 2008 ja 2009 ikäluokkien joukkueemme etsii uusia kenttäpelaajia ja maalivahteja tälle ja tuleville kausille. Osallistumme molemmissa ikäluokissa AAA ja AA tason sarjoihin. Meillä on mukava ja aktiivinen porukka. Harjoittelemme tavoitteellisesti ja tosissaan, mutta emme totisesti. Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan toimintaamme, niin ole yhteydessä: Jojo Juha Järvinen 0451115015 jarvinenj@gmail.com tai Päävalmentaja Sami Sikstus 0414418225 ssikstus@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: HJK U14 (08) ja U13 (09) etsii uusia AAA ja AA tason kenttäpelaajia ja maaliv...

Marko kirjoitti: Keskustelu (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Sekajoukkue
78

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Markus kirjoitti: KGV 14.4 (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
42

Helsinki Metropolitains Nimenhuuto.com

Metropolitains on kaupungin lempein, hellin, komein ja ennenkaikkea tyylikkäin kiekkojoukkue. Salmisaaren kiekkovuorolla pelataan herrasmiessäännöin vauhdikasta kiekkoa suurella ja lämpimällä sydämellä, pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla.

Mika kirjoitti: Ei ihan 100% varma (28 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Sekajoukkue
34

HC Reinot Nimenhuuto.com

HC Reinot on jääkiekkojoukkue, johon pelaajat kutsutaan. Pelaajia viidenkymmenen hengen porukasta löytyy ikähaitarilla 26-62 vuotta. Reinomaiseen henkeen kuuluu että jokainen tekee parhaansa, enempää ei mieheltä voi vaatia. HC Reinot pelaa kaudella 2020-2021 S50-sarjassa, mutta pelaa mielellään myös harjoitus- ja ystävyysotteluita harrastesarjatasoisia (HIK/HIKU) joukkueita vastaan.

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
69

SPF Hockey Nimenhuuto.com

Swissport Finland Oy duunikiekko

Antti kirjoitti: Ja taas, ei aukene hallin ovet meille maaliskuussakaan :( (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Airport
Sekajoukkue
113

EXTREMES Nimenhuuto.com

EXTREMES - korkealuokkaista seniorikiekkoa ( ikäluokka +/- 55v) EXTREMES harjoituksiin ja turnauksiin voit osallistua pelasitpa sarjapelejä minkä joukkueen paidassa tahansa. EXTREMES harjoituksissa pelataan suunnilleen samanikäisessä porukassa mahdollisimman laadukkaan kiekon parissa. Joukkueen harjoitusvuorot ovat Kaarelassa ja Nordiksella. Ilmoittaudu harkkoihin !

Lauri kirjoitti: KORONAVIRUS Ennuste on että Koronaviruksen huippu Suomessa tulisi olemaan vastassamme marraskuussa. Luvut ovat jo nyt huolestuttavia. Asiantuntijoiden mukaan riski myös meidän treeneissä on tietysti olemassa - mutta on pieni. Riski vuoroillamme edelleen pienenee kun jokainen noudattaa jo aikaisem... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
174

Kampin Karjut Nimenhuuto.com

Stadiliigassa 1994 alkaen

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
41

Putkihukat Nimenhuuto.com

Putkihukat - Tube Wolves. Probably the worst hockey in Finland since 19??

Ede kirjoitti: Lyhyellä muistinvaraisella otannalla ( olemme olleet n. 36 vuotta mukana sarjatoiminnassa ) taisi olla ensimmäinen kerta ! Pitkäaikainen ja määrätietoinen joukkueen ja organisaation kehittämistyö tuotti tulosta yllättävän nopeasti ( vrt. futisukoilta meni 100 vuotta päästä kisoihin ). Hyvä jätkät... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
41

Puhis Bears Nimenhuuto.com

Puhis Bears pelaa herrasmieskiekkoa hyvässä hengessä Salmisaaren Jäähallissa joka tiistai ja torstai aamu klo 07:00-08:00. Sunnuntaisin vuoro on 21:15-22:45 kun liigaporukalla ei ole kotiottelua. Pelataan herrasmiessäännöillä; ei taklata, eikä lämätä (sunnuntaisin on Slapshot Sunday, eli lämääminen sallittua). Pelaaminen omalla vastuulla ja omalla vakuutusturvalla.

Mika kirjoitti: Alavartalovamma tänään UJiillä - katsotaan Aamulla toimiiko koipi? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Sekajoukkue
94

Kiekkotiikerit 2002-2003 Nimenhuuto.com

Kiekkotiikerit B 02/03 joukkueen kotihalli sijaitsee Helsingissä Salmisaaren Liikuntakeskuksessa. Kiekkotiikerit kuuluu HIFK alianssin piiriin. Kaudella 2019 -2020 pelaa joukkue B:n aluesarjaa. Joukkueella on käytössä keskimäärin kolme jäävuoroa viikossa ja harjoitukset pidetään Salmisaaren liikuntakeskuksessa, jossa on käytössä varusteiden kuivaus- ja säilytyshuone.

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Ei asetettu
30

Veikkaus Lätkä Nimenhuuto.com

Veikkauksen harrastelätkä

Arto kirjoitti: Eiköhän kevät 2021 ole taputeltu, liikuntarajoitukset tullevat voimaan 26.3. Palataan syksyllä asiaan 🏒 (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
27

A-Rangers Nimenhuuto.com

http://www.bonari.fi/sporttitili/apollo-rangers-ry/

Matti kirjoitti: In jos saan pari timmaa vapaata työvuorosta (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
46

HC 65+ Nimenhuuto.com

Vanhojen herrojen herrasmieskiekkoa.

Timo kirjoitti: Niin eihän tuo ensimmäinen piikki estä tautia tarttumasta, mutta kuulemma auttaa siinä että jos saa tartunnan niin estää ? taudin pahimmilta oireilta. Edes molemmat piikit ei estä taudin saamista - ainakin joidenkin harvojen osalta - mutaatio ? Ehkä tuo hyöty on kuitenkin suurempi kuin olla ottam... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
29

RT-Kiekko Nimenhuuto.com

Rakentavaa kiekkoilua

Sampo kirjoitti: Monelta peli on? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Helsinki
Ei asetettu
41

Maitohapot hockey Nimenhuuto.com

Kivenkova höntsä ryhmä, harrastesarjojen kauhu ;) Valon nopea hyökkäys, graniitin kova puolustus ja helmenä täysin ylivertainen maalivahti =D Kotiluola espoonlahti, muutamia kausikortteja vielä saatavilla =P

Martti kirjoitti: Moi! Ikävä kyllä joudumme perumaan loppukevään treenivuorot koronapandemian vuoksi. Alla vielä EJUT:in tiedote asiasta. Näillä näkymin seuraava treenivuoro olisi joskus elokuussa 2021. Siitä sitten tarkempi ilmoitus kunhan saadaan ajankohdasta tietää tarkemmin. Poistan siis kaikki kevään treenivu... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki
Ei asetettu
78

Helsingin Kiekkokarjut Nimenhuuto.com

Helsingin Kiekkokarjut on harrastekiekkoa kerran viikossa pelaava porukka, tasona HIKU Mestis. kauteemme mahtuu myös otteluita toisten jengien kanssa. Vuoromme vietetään hyvässä hengessä Paloheinän Jäähallissa joka lauantai klo 19:45 - 21:15. Peleissämme noudatetaan herrasmies-sääntöjä; ei taklata eikä lämyjä jos on vapaata tilaa veskalle sitten saa antaa palaa täysillä. Jokainen pelaa omalla vastuulla ja omalla vakuutusturvalla, kertamaksu 10e (käteinen tai MobilePay). HUOM! Meillä max henkilömäärä per vuoro on 22 (20+2). Ulkopuolisena voit lisätä itsesi ko. Viikon vuorolle TO klo 10 -> kunhan tuo henkilömäärä ei ylity Ota yhteyttä: GM Tero Väisänen tero.vaisanen(a)kotikone.fi 040 767 91 56

Tero kirjoitti: HUOM! Tämä vuoro on 1,5h eli 18-19:30 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki, Paloheinän Jäähalli
Miehet
44

HC Tankki Nimenhuuto.com

Stadi-liiga Harraste Ilta Kevyt / NHL Harraste Ilta Kevyt / Mestis Urheiluseura Tankki ry FI29 8000 1670 9413 51

Joni kirjoitti: Waltteri - Tuomas - Otto Jesse - Malin - Tommi S Joni - Panu - Juho Brent - Lasse Remu - JJ Topias - Samu MV Joutsi (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
68

Skanska Jääkiekko Nimenhuuto.com

Skanskan henkilöstön jääkiekkovuoro. Pelataan keskiviikkoisin Malmin jäähalilla klo 15.15-16.15.

Joni kirjoitti: terve, välitän tässä viestinä jääkenttäsäätiön ohjeet: lukekaa läpi Jääkenttäsäätiö suosittelee vahvasti kasvomaskin käyttöä kaikille jäähallin käyttäjille. Jäävuoron käyttäjille, jäälle mennessä sekä sieltä poistuessa. Myös kaikille yleisissä tiloissa oleville. Muistattehan että muiden kuin jään... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
61

HC Nikkeli mobilpay 0503115676 Nimenhuuto.com

Kertamaksu 10€ tilille tai mobile paylla Pankkiyhteys: FI64 1690 3500 0140 94 Mobile pay: 050 311 5676 MAX IN: 20+2

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
63

HJK-B Nimenhuuto.com

HJK-B U19 Joukkue 2020-2021

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki
Ei asetettu
21

HJK-06-07 Nimenhuuto.com

HJK U14/U15 Yhdistelmäjoukkue. Pelaamme kaudella 2020-2021 U15 AA- sarjassa. Treenaamme Malmilla, jossa meillä on kuivari. Jos kiinnostaa pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa, ota yhteyttä Sami Simonen 0451661544 simonen82@live.com

Aarni kirjoitti: Fudistreeneistä suoraan jäälle (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki
Pojat
28

St1 Nimenhuuto.com

Mahdollisuus kokeilla lähteekö rannari niinkuin Laineella vai onko roolina lämmittää penkkiä Puljujärven tyyliin? Hieno paikka tehdä kauden ainoat tehopisteensä. Pelataan yhdessä ja otetaan hauska startti päivään!

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki
Sekajoukkue
29

HC Kukot Nimenhuuto.com

Kiekkohommia

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
52

kk16 Nimenhuuto.com

Itähelsingin Mailaveikot HIKU

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
43

NHC HKI Nimenhuuto.com

Stadiliigan kovin porukka kentäl ja sen ulkopuolel! Tarina alkaa 2020!

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
24

TIFK Nimenhuuto.com

Lätkää tunteella.. EI taidolla.;)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
28

NPF Nimenhuuto.com

Nokia Pretty Fast Harrastejääkiekkoa pääkaupunkiseudulla. Pääsääntöisesti Nokia ja NSN nykyisiä tai entisiä työntekijöitä. NPF pelaa harraste-aamu sarjassa. Harjoitusvuorot Paloheinässä ma ja to 8-9.

Joukkue etsii pelaajia: Tule palaamaan harrastekiekkoa Ma ja To aamuisin Paloheinään 8:00 - 9:00! Maa...

Mika kirjoitti: tämä kiva, mutta joulukuuta en voi luvata (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
154

MUS-Ogeli Nimenhuuto.com

MUS eli Meilahden Urheiluseura ry (tilinumero FI0957209956027519) on jo 70-luvulla Helsingin Yliopiston lääketieteen tutkijoiden perustama urheiluseura. Nykyisin se on irtautunut historiastaan ja on kaikille avoin harrastusseura. Tosin tapahtumiin osallistumista rajoitetaan, jos tulijoita on liikaa. Nämä sivut ovat Ogelin Torstaivuoron (11-12:30) ilmoittaumista ja tapahtuminen informointia varten. Kausimaksu 2020-2021 koko kaudelta (syys-huhtikuu) on 100 € (maksetaan tilille) ja kertamaksu 10 €/kerta, joka maksetaan paikanpäällä käteisellä.

Pertti kirjoitti: Molemmat veskarit jäillä ! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
43
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.