Löydetyt joukkueet ja seurat

Jää-Ahmat 10 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 2010 syntyneiden ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton Leijonaliigaa. Joukkueessa 39 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla maanantaisin klo 16.15-17.15 ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.00

Toni kirjoitti: En tuu jäälle (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
54

Jää-Ahmat 11-12 Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkään Jää-Ahmojen F2-11/ G-12 ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton Leijonaliigaa, Radanvarsiliigaa sekä pelitällejä & harkkapelejä. Joukkueessamme on 46 nuorta kiekkoilijan ja aktiivisen liikkujan alkua. Tavoitteena joukkueellamme on edistää lasten liikkumista yhdessä olon, pelien ja leikin keinoin. Vahvan valmentajakokemuksen, sekä jääkiekkotaustan omaava johtoryhmä takaa laadukkaat harjoitteet ja turvallisen liikkumisympäristön. Harjoitukset ovat Maanantaisin ja Torstaisin Hyvinkään jäähallilla.

Aaron kirjoitti: Aaronin kassista löytyi Bauerin hanska, jossa lukee Veikko. Olemme tulossa vasta ensi maanantaina treeneihin seuraavan kerran, jolloin hanska palautuu hallille. (17 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
63

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic/Pro eli korkein harrastetaso. Harjoitukset sunnuntai ja keskiviikko iltaisin. Mukaan mahtuu uusia pelaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com https://www.facebook.com/stormnaiset/ http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
36

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Tällä hetkellä joukkue pelaa III-divisioonassa Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA! Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin p...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
38

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen HIK (Harraste Ilta Kevyt) harrastesarjassa pelaavan joukkueen. Harjoitukset joukkueella on 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. Joukkueeseen mahtuu vielä pelaajia, vaikka perusrunko alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Storm Teamiin mahtuu vielä pelaajia. Ota yhteyttä jos harrastekiekko...

Matti kirjoitti: Heippa On taas tullut aika äänestää siitä kuka kauden päätös tilaisuudessa pokkaa suuren ja arvostetun pokaalin vuodeksi itselleen. Eli kuka on VUODEN TEAMILÄINEN Alla linkki äänestykseen https://goo.gl/forms/YFF4d57S8OZbB3dx1 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
55

CMS-OldBoys Nimenhuuto.com

Cardigan Mountain School - Finland Alumni Cardigan Old Boys Hyvinkää ry

Hannu kirjoitti: Ehdin paikalle n. 19:30 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Ice hockey ja Basketball
Hyvinkää
Miehet
35

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joo eiköhän nää jää pelaamatta (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
15

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Toimitsijavuorot: Pohjola -> Jäähyboksi Mäkelä -> Jäähyboksi Partanen -> makkaranmyynti Peltola S. -> makkaranmyynti Riihelä -> kello (26 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
58

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Pentti kirjoitti: Varalla jos on tarvetta (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
100

Top Club Nimenhuuto.com

Pentti kirjoitti: Tarttisin kyydin kun poika vie auton!!! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
56

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Masa kirjoitti: Onko ketään jäämässä raumalle yöksi? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi, Laitoin jo jokin aika sitten toivetta vaihtaa tämän päivän jäähyvuoro jonkun toisen kanssa, kun olen itse tänään estynyt. Toivottavasti joku pystyy vuoron hoitamaan. Otan mielelläni vaihdossa jonkun toisen päivän. t. Jaana (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

HYRI B Team Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Niklaksen kassista löytyi Bauerin vasen kyynärsuoja. Palautuu hallille aamulla, jos muistaa ottaa mukaan ja jättää koppiin. Viimeistään seuraaviin treeneihin. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
29

Jää-Ahmat 01 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tässä vielä Piispalaan liittyvää tietoa: - Tuorein turnausohjelma tallennettu Piispala VIP Tournament -kansioon. - Pelaajat ja toimihenkilöt majoittuvat mökkeihin, kannustajille on varattuna rivitalo -tyyppisiä majoitustiloja - Erikoisruokavaliot on ilmoitettu ja järjestäjä on kuitannut huomioine... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
15

TEAMetv Nimenhuuto.com

Hyvinkään jäähalli KE 22:15

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
28

Sweat HT Nimenhuuto.com

KP kirjoitti: Mitkä kamat otan messiin? Mv vai kenttäpelaajan? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
70