Löydetyt joukkueet ja seurat

Martin Sudet 06 Nimenhuuto.com

Hyvinkääläisille lapsille ja nuorille suunnattu harrastetason salibandy- ja jalkapalloseura. Harjoituksia 2-3 kertaa viikossa, omat varusteet vaaditaan. Tervetuloa kokeilemaan! Yhteystiedot sivun alareunassa.

Pete kirjoitti: VANHEMMAT MUKAAN - RADAN VOI KIERTÄÄ PYÖRÄLLÄ TAI KÄVELLEN (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
34

perjantaivuoro Nimenhuuto.com

Martin Sudet, sekalainen seurakunta kaiken tasoisia metsureita...

Pasi kirjoitti: Vakiovuoron hinta on noussut 6% joten pieniä korotuspaineita kausimaksuun on mutta ainakin toistaiseksi voitte kuitata kausimaksun 70e:llä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sählysalibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
31

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 4. lohkossa. VI-divisioonan yhdeksän turnausviikonlopun pelit (yhteensä 18 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla syys-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 sekä Jokelan koulukeskuksessa (Jyväkuja 13) sunnuntaisin klo 19-20.30 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia: Hakalan Urheiluseura (HakU) on Hyvinkääläinen urheiluseura. HakU pelaa saliba...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
37

Porski Nimenhuuto.com

Porski - Hyvinkään VALTAISINTA salibandya jo vuodesta 2010! Porski pelaa kaudella 2018-2019 Etelä-Suomen 4. divisioonassa. Kauteen 2018-2019 Porski starttaa samalla asenteella kuin aiempiinkin - tosissaan muttei vakavissaan! Porski aloitti puolentoista vuoden puulaakipelailun jälkeen "oikeat" pelit kaudella 2011-2012 6. divarista. Vain viidessä kaudessa Porski raivasi tiensä aina 3. divariin asti. Paluuta isommille pelikentille haetaan kaudesta 2017-2018 alkaen maltillisesti uusilla vauhdeilla 4. divarista.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
41

SB-Pro + SCH B-pojat Nimenhuuto.com

Onneksi olkoon valinnasta Meidän Joukkueeseen ja tervetuloa mukaan. Nyt se työ vasta sitten alkaa! Muista päivittää nimenhuutoon yhteystietosi ja ainakin toisen vanhemman yhteystiedot. Harjoittelu joukkueena alkaa toukokuun lopulla / kesäkuun alussa. Muista siihen asti pitää kunnostasi huolta omatoimisesti tai voit jopa parantaa sitä. Jos vielä mietit tuletko mukaan tähän joukkueeseen, ilmoittaisitko siitä mahdollisimman pian valmentajille. Toivattavat: Tuomas, Heikki, Mika ja Jouni

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi Intersport Suomenoja on mukana valokuvaus päivänä ja heiltä saa ostettua oheisia tuotteita illan aikana. Tuotteet ovat siis myytävissä ilman painatuksia mutta mikäli painatuksia halutaan niin sitten toimitamme tuotteet myöhemmin painettuina. Tuona iltana tilattuihin mainoksen tuotteisiin saa ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi Hyvinkää
Pojat
26

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 4. lohkossa. VI-divisioonan yhdeksän turnausviikonlopun pelit (yhteensä 18 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla syys-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 sekä Jokelan koulukeskuksessa (Jyväkuja 13) sunnuntaisin klo 19-20.30 toukokuun loppuuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
29

VRU Hyvinkää Nimenhuuto.com

Talvella: Salibandya pelataan maanantaisin klo.16-17 VehkaCenterin etummaisella sählykentällä (nro.1). Lisätietoja "kuvat ja materiaalit" valikosta sivun ylälaidasta. Kesällä: Jalkapalloa potkitaan Perttulan nurmikentillä keskiviikkoisin klo.19.30-21.00 ja sunnuntaisin klo.18.00-19.30. Kokoontuminen tapahtuu kentän laidalla. Yleistä: Paikkoihin pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. VehkaCenterin osoite on Vehkakuja 1 ja Perttulan Vaiveronkatu 68-70. Osallistumiset tulee päivittää viimeistään pelipäivän aamuna (Huom! Pääsit paikalle tai et), koska tiedon päivittämisestä vain hetkeä ennen vuoron alkamista ei ole hyötyä.

Janne kirjoitti: Moi! Tänään on hyvä sulatella pääsiäisen mämmejä VehkaCenterissä sählyn parissa. Tulkaa pelailemaan klo.16. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy, Jalkapallo, Sulkapallo ja Katusähly
Hyvinkää
Sekajoukkue
23

SCH 02 Nimenhuuto.com

JOUKKUE KAIPAA UUSIA PELAAJIA!!! Pojat -02, Hyvinkää Joukkue pelaa kaudella 2016-17 C2-Poikien Etelä-Suomen haastajatason aluesarjassa. Lajiharjoituksia: Yhteystiedot: mail: petri.t.kuusela@gmail.com

Mika kirjoitti: Sunnuntaina on pelit ja 8 poikaa ilmoittautunut joten vähintään 2 autoa tarvitaan jotta saadaan pojat peleihin. Yhteislähtö kehäkujan tb paikalle klo 8.10 Minun kyytiin ei mahdu koska auto on täynnä lisä pelaajista. Joten olisi kiva tietää kenen vanhempia tulossa jotta kaikki saadaan peleihin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Pojat
13

SCH-04 Nimenhuuto.com

Salibandya kovalla sykkeellä :)

Pekka kirjoitti: Moi, Laitan vielä tänne nimenhuudonkin puolelle tiedoksi Jopox ilmoittautumisen jos lähettämäni sähköposti ei ole tavoittanut kaikkia. Siirrymme siis käyttämään Jopox järjestelmään nimenhuudon sijasta. Jopox tunnukset saa täyttämällä ilmoittautumiskaavakkeen osoitteessa: http://team.jopox.fi/sch/... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Pojat
37

Rockottajat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
16

SB-90 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: 50/50 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
22

Martin Sudet 07 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Eemeli mukana kahdessa viimeisessä pelissä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Hyvinkää
Pojat
25

martinsudet Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Kaveri Mika tulee pelamaan messiin. Saadaan vähän vaihtoäijiä (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Sähly ja Puulaakijalkapallo
Hyvinkää
Ei asetettu
27

SCH Edustus Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Miesten salibandyn II-divisioonaa. Motivoituneita kenttäpelaajia otetaan mukaan.

Marko kirjoitti: Tsemppiä Aleksi! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
33

SCH P07 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moro, Äitienpäivänä se sitten tapahtuu! Kauden päätösturnaus Esport Arenalla Espoossa. Pelimme ovat seuraavasti: SALAMAT: - klo 09.40 Tiikerit Maalitykit - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 11.40 Steelers - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 13.40 Tiikerit Tykittäjät - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 15.00 SCH Sa... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
37

Hyvinkäänvpk Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: yks vieraileva tähtiki ois tuloss (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
25

SCH2 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Sitten taas herätystä täälläkin, niin saadaan vikat reenit vedettyä. Kyljys, peliä edeltävät...? (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
45

kojootit hyvinkää Nimenhuuto.com

Herrasmiesjoukkue isolla H

Arto kirjoitti: Voi perskules, hallitus päätti toisin, en pääsekään tänään tulemaan. Pystyyhän joku paikkaamaan, ettei jää muiden pelit tästä kiinne? (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Sähly
Hyvinkää
Ei asetettu
24

HC Toosa Nimenhuuto.com

Perinteikäs HC Toosa jyrää taas!

Heikki kirjoitti: Hei kaikki. Saatiin sponsori rahaan kerättyä sen verran että tilataan uudet pelipaidat. Eli,ne jotka pelaavat ensikaudella: laittakaa pelaajatietoihin toivomanne pelinumero ja paidan koko. Olisiko niin että jos useampi valitsee saman numeron,"vanhat" toosalaiset saavat valita ensin? (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
29

Viinasäbä Nimenhuuto.com

Noni!

Joukkue etsii pelaajia

Jukka kirjoitti: Vielä kuntoudun flunssasta (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Sekajoukkue
21

sb-tiistai Nimenhuuto.com

Kuntosaliporukan säbävuoro, pelailua hyvässä hengessä kentällä 1 Vehka Centerissä, tule mukaan, miehet - naiset. Tiistaisin klo: 20 - 21

Aira kirjoitti: odotan vielä Eevan ja Anun vastausta, kun on kylmä tuuli, olivat ensin meinanneet etteivät tule, mutta katsotaan... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Sekajoukkue
31

FC Noppa Nimenhuuto.com

FC Noppa

Jouko kirjoitti: Voin olla kentällä jos joku muu haluaa maaliin (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Hyvinkää
Miehet
25

Fiinan Pesis Nimenhuuto.com

Fiinan Pesiksen sählyporukka

Marko kirjoitti: Onnekkaiden sattumien kautta sain salivuoron alkamaan jatkossa klo 20.00 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Sähly
Hyvinkää
Miehet
23

Team Roger Nimenhuuto.com

Ikissählyä Hyvinkäältä

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
16

SÄHLYvääntö Nimenhuuto.com

Sählyporukka rennolla meiningillä. Salivuorot käytetään puhtaasti pelaamiseen, lahjattomat treenaa. Salibandy on vieras käsite ja taitojen loppuessa tämä porukka ratkaisee asian muulla tavalla (mm. voimalla).

Mikko kirjoitti: Nimiä sisään (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Sähly
Hyvinkää
27

MP Sähly Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Vuoro on nyt aikaistettu tunnilla loppukevään ajaksi, eli ensi torstaista lähtien toukokuun loppuun pelit klo 16-17 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Sähly
Hyvinkää
Ei asetettu
42

Sunnuntaisäbä Hyvinkää Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Tere Kuinka moni aikoo jatkaa sähläämistä syksyllä? Vai loppuuko sunnuntaisählyt tähän kevääseen? Rinkiin pitäisi saada kyllä lisää pelaajia minimissään 20 kpl. Jos joltain löytyy muutama peluri kaveripiiristä, niin ei muutakuin vinkkiä vuorosta vaan. Itse yritän muutamaa työkaveria höntsäämään, ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää / Vehka Center
Ei asetettu
16

Hyst Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hei! Poistin muutaman harkan eli 15.10., 18.2. ja 22.4. eli vuoroja ei ole mm. syysloman, hiihtoloman ja pääsiäisen vuoksi. Vikat treenit keväällä 13.5. T: Katja (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Naiset
20

Funclub Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Toivottavasti jatkossa jaetaan puolet arpomalla. Onko kenelläkään liivejä? Minusta on ollut kiva käydä funclubin vuorolla, mutta nykyään epätasaisten jakojen takia ei ole kiva käydä. Minusta pelaamisen pitää olla hauskaa eikä että "vitutuskäyrä" nousee. Rakastan salibandyä ja siksi toivon muutost... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Sähly
Hyvinkää
Ei asetettu
26

Torstaihöntsä Nimenhuuto.com

matti kirjoitti: Heippa Kiinnostaisi ketään sählätä torstaisin kello 19-20 vehkacenterissä. Meinaa tuokin vuoro kuivua kasaan kun ei ole riittävästi pelaajia. Jos kiinnostaa niin paa viestiä tai tuu paikalle (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
24
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.