Löydetyt joukkueet ja seurat

Iisalmen Visa JHiihto 8-11v Nimenhuuto.com

Iisalmen Visan hiihtojaoksen 8-11v junnuhiihtoryhmä

Peetu kirjoitti: Mahataudissa (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Maastohiihto
Iisalmi
Sekajoukkue
14

Iisalmen Visa juniorihiihto Nimenhuuto.com

Iisalmen Visan hiihtojaoksen junnuhiihtoryhmä

Jesse kirjoitti: Vuokattiin (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Maastohiihto
Iisalmi
Sekajoukkue
34

PESLA MASTERS Nimenhuuto.com

Peuramaa Slalomin Masters ratalaskuryhmä. Rentoa meininkiä kaikentasoisille ratalaskusta harrastusmielessä kiinnostuneille nuorille ja vanhemmille alppihiihtäjille.

Petri kirjoitti: Hei kaikki Masters ryhmäläiset, Tässä teille tiedoksi Jannen viesti kausikorteista, aika hyvä hinta nyt !! Nyt on myynnissä ennakko kausikortti hintaan 249,99e. Kaksi keskusta yhden hinnalla! Näitä kausikortteja myydään 1000 ensimmäiselle tai 30.9.2019 saakka, eli kannattaa toimia nopeasti! Infot... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Alppihiihto
Peuramaan Hiihtokeskus
Sekajoukkue
58

Peuramaa Slalom Entry 2016 Nimenhuuto.com

Peuramaa Slalom Entry-ryhmä 2015-2016. Nimenhuudossa kutsutaan laskijoita tapahtumiin, kuten harjoituksiin, kilpailuihin, leireihin ja muuhun toimintaan, joihin jokainen laskija voi ilmoittautua. Luistavia ja hauskoja laskuja!

Juuso kirjoitti: Moi! Keväällä oli puhetta, että kausi voitaisiin mahdollisesti aloittaa pohjoisessa pidettävällä lumileirillä tai vastaavalla jo ennen joulua, mahdollisesti itsenäisyyspäivänä. Onko tästä vielä mitään uutta tai tarkentavaa tietoa? Alkaa nimittäin olla syksyn merkkejä ilmassa, kun kalenteriin tule... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Alppihiihto
Peuramaan Hiihtokeskus
Sekajoukkue
14

Iin Hiihtoseura junnut Nimenhuuto.com

Kesätreenit 2018

Terhi kirjoitti: Heippa. Uutta kesää aloitellaan. Päivittelen uusia harjoituksia tänne pikkuhiljaa. Tarkoituksena olisi viikottain jotain harjoitella porukalla. Jos et halua enää viestejä niin voit poistaa oman profiilin täältä tai jos se ei onnistu niin laittaa minulle viestiä niin poistelen. Mutta saa olla muka... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Maastohiihto
Ii
Sekajoukkue
20

Iin hiihtoseura Nimenhuuto.com

Nuorten hiihto harjoitukset kesä ja syksy 2016.

Paavo kirjoitti: Terhi, lisäisitkö minut "managerioikeuksin" järjestelmään. Voisi infota salille menemisistä... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Maastohiihto
Ii
Sekajoukkue
14