Löydetyt joukkueet ja seurat

Blues Volley D-C tytöt Nimenhuuto.com

D-C tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa.

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
29

BluesVolley D-F junnut Nimenhuuto.com

D-E-F tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet, leikkimielistä kisailua ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa Vasta-alkajat ovat tervetulleita mukaan!

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, tiedoksi tämä 2011 tai myöhemmin syntyneille lapsille. Passi on tarkoitettu F-ikäisille lapsille, jotka osallistuvat kilpailutoimintaan. (myös E- ja D-ikäisten sarjoissa). F-ikäisten pelipassi on siis vain 10e. https://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/kilpailu/pelipassit.html. Niina (Vuosi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
40

BV Blues Sisters Nimenhuuto.com

Jäketsuikkelin naislentiksen "edustusjoukkue". Kukin edustaa mitä haluaa :D

Emmi kirjoitti: Moikka, tästä viestin alaosan linkistä (kopioi osoiteriville - ei näytä linkkinä tulevan tähän viestiin) pääsee googleDriven excel-taulukkoon, johon toivon tämän viikon aikana täydennettävän omat tietonne. Sit voin lähettää sen Lankiselle liittoon. Siis jos/kun haluatte siirtyä Light's Volleyn ri... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
40

BV Leidit Nimenhuuto.com

Iloista harrastelentopalloilua ikään, kokoon ja kokemukseen katsomatta. Rohkeimmat ehkä innostuvat pariin turnaukseenkin kauden aikana... Eikä me mitään harjoitella, aina vaan pelataan! :)

Sarianna kirjoitti: Tänn in todennäköisesti, riippuu vieraista. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
26

Blues Volley A-pojat Nimenhuuto.com

Harrasteryhmä nuorille ja aikuisille.

Jarkko kirjoitti: Ei taida tulla pelejä tämään (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
24

Kuntoliikunta lentopallo Nimenhuuto.com

Kunto ja motivaatio ei riitä treenaamiseen, joten vuoromme ovat pelkkää pelailua. Pelaajien mediaani-ikä keikkuu 60 ikävuoden yläpuolella, vaikka mukana on nähty alle kolmekymppisiäkin. Taso ei päätä huimaa, vaikka alkeet onkin opittu jo aikapäiviä sitten. Juttujen perusteella jotkut ovat olleet nuorempana koviakin starboja, mutta epäilen ;-)

Moha kirjoitti: Toivottavasti olis edes 4vs4, muuten vois jättää väliin (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Lentopallo
Järvenpää
Sekajoukkue
26

Lepake Nimenhuuto.com

Pelaajakaarti käsittää aiemmin 3.-5. sarjassa pelanneita veteraanilentopalloilijoita (M50-M65) sekä nuorempia sarjoissa pelanneita pelureita. Treenaamme kahdesti viikossa Mankalan koululla (ma 20:30 ja pe klo 20:00) ja osallistumme mm. Viking Line Cupin turnauksiin, veteraaniturnauksiin (Homenokka, Kolibri) sekä 55-, 60- ja 65-vuotiaiden SM-turnauksiin. Lisäksi on mm. Linna Volley - turnaus elokuussa.

Tero kirjoitti: Bluesin M50-joukkue tuli Pirkka -turnauksessa hienosti hopeamitaleille, onnittelut siis A-P:lle, Artsille, Jamille, Jannelle, Jemulle, Jukalle ja Jyrkille. M55-joukkue (Ako, Jari, Jokke, Jurkka, Reima ja Seppo) oli 13. ja M60-ukot (Jouni, Kari, Make, Mara, Mikko, Paavo, Reijo ja Tero) seitsemäs. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
38

BluesVolley N2N3 Nimenhuuto.com

Virpi kirjoitti: Myös Hanna ja mä ollaan samassa vuosikokouksessa kuin Heidi. Tuskin kokouksessa kovin kauaa menee, ja ainakin me Hannan kanssa lähdetään sitten vaikka kesken pois, koska Hannalla on pallot ja avaimet. Treenit ennen kaikkea! :-) (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
26

Blues Ukot Nimenhuuto.com

Jenkki kirjoitti: Aloitan taas ensiviikolla harkat olen tehnyt sivuhommia joten ensi vikoon jemu (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
31