Löydetyt joukkueet ja seurat

Jyväskylän Valtit Nimenhuuto.com

Jääurheiluseura Jyväskylän Valtit ry. Pelaa talvet kaukista ja kesät harrastaa jalkapalloa.

Piia kirjoitti: Mä ilmoittauduin jo Apen nimenhuutoon (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Kaukalopallo ja Harrastefutis
Jyväskylä
Miehet
29

JPS P9-P10 Nimenhuuto.com

Toiminta ja harjoittelu kaudella 2019-20 Harjoittelun ja pelaajakehityksen tavoitteet: - harjoitellaan jääpallon perustaitoja, painopiste luistelutekniikassa - ryhmässä toimimisen taidoilla on keskeinen rooli toiminnassa - pelaajan ymmärrys joukkuepelistä lisääntyy - kauden aikana muotoutuu yhtenäinen, innostunut joukkue - kaikki jatkavat jääpalloa myös seuraavalla kaudella - kannustetaan monipuoliseen liikuntaan

Kimmo kirjoitti: Hei kaikille, Päivitin toimintasuunnitelmaa ja lisäsin syksyn aikana mukaan tulleita pelaajia listalle. Meitä on nyt 14 pelaajaa, mutta mukaan mahtuu vielä! Viitaniemen jäiden alkaessa voitte kysellä kavereita kokeilemaan lajia, kokeilun kautta meilläkin innostus lajiin alkoi. Seura- ja kausimaks... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

JPS P13 Nimenhuuto.com

JPS P13 joukkueen nimenhuuto

Jarkko kirjoitti: Moi! Muistutus kaikille: Jääpalllon erotuomarikoulutus järjestetään keskiviikkona 23.10.2019 Viitaniemen koululla alkaen klo 18. Klo 18-19 sääntömuutokset kaikille Klo 19-20.30 erotuomari koulutus uudet tuomarit Laittakaa viestiä eteenpäin asiasta kiinnostuneille. Säännöt liiton sivuilta http://w... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
38

LG kaukalopalloilijat Nimenhuuto.com

Landis+Gyr kaukalopalloilijat

Matti kirjoitti: 15.11 Valtra peli valitettavasti peruuntui, yritetään etsiä toinen aika. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Miehet
34

JPS kamapörssi Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittaa kaikille tähän ryhmään liittyneille JPS Juniorit ry:n pelaajille, jos sinulla on myytävänä tai halu ostaa jääpallo- tai jalkapallovarusteita. Kirjoita täällä uusi viesti (Viestit - Kirjoita uusi), jossa kerrot perustiedot varusteista, joita olet myymässä / ostamassa. Muistathan laittaa viestiisi yhteystiedot (puh.nro ja/tai sähköpostiosoite), josta sinua voi tavoitella myynnin/oston merkeissä.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääpallo ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
116

JPS P11 Nimenhuuto.com

Niko-Mikko kirjoitti: Viitenumerot kaudelle 2019-2020 JPS P11 Alla pelaajien viitenumerot, käyttäkää aina maksujen yhteydessä viitenumeroa, kiitos! Kunhan seuramaksun määrä varmistuu, maksakaa seuramaksu omana suorituksenaan ja tulevat kausimaksut omanaan. Ja olkaa heti yhteydessä, jos jotain epäselvää. Terveisin rahu... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
26

JPS Jääpallokoulu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka vielä! Nikon kaulasuoja hukan teillä. Saattoi eilen koppi hässäkässä mennä jonkun muun kassiin? (Ilkka + poika vieressä ?). Niko tulossa perjantaina P10 harkkoihin. Jos jääpallokoululla ei enää ole harkkoja niin kiitos kaikille kivasta kaudesta! Syksyllä sit jatketaan. Kesä pelataan futist... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

Ilta-Tähdet Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Moro moro peliäijät ! Kausi alkaisi joten maksu olisi taas sen 200e pelaajaa kohti koko talvi niinkuin ennenkin ja maksu ennen jäälle tuloa. Tilille Fi06 3939 0054 7635 03 Launonen Jouni kausi 19/20. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Miehet
21

JPS P15-17 Nimenhuuto.com

Vilho kirjoitti: Morjens. Saisko Vihulle omat tunnukset nimenhuutoon? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Pojat
37

JPS P13-2014-2015 Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Onkohan näitä treenejä? Ainakin eilen jää ei ollut oikein iskukunnossa... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
28

Kurvi Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Kurvi ry on Keski-Suomen maanmittaustoimiston henkilökunnan yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää liikunnan ja kulttuurin harrastusta henkilöstön keskuudessa.

Vesa kirjoitti: Jäävuoro keskiviikkoisin 16:45-17:45 Vaajakoskella. Jos kävijöitä ei ole riittävästi ja alkaa mennä rusettiluisteluksi niin sitten harkitaan kannattaako kokotalvea vuoroa pitää Maksupolitiikkaa muutetaan sen verran että ensimmäisiltä vuoroilta peritään 5 Eur/kerta, mutta maksimissaan tuo edellisk... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Miehet
26

Lennäkän Härät Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Hola ! Selkä kuvattu. T-paita kassissa kun ei pysty enää pukee päälle. Auto työpaikan parkissa, kun ei enää pysty kääntää rattia ja mutkatkin pelottaa. Ei murtumaa. Ma vielä saikkua ja tabuja naamaan -Vaivaisukko- (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
53

Köhniö55 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: viesti---- (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Miehet
39

Kaluste Kaihdin Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Samana aikaan PM hiihdot Äänekoskella ja toimin siellä Maastohiihdon tekninen asiantuntija eli TD;nä joka on eräänlainen hiihdon tuomarin ja konsultin risteytys, kisojen ulkopuolinen ”tarkkailija”. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Miehet
16

TEKaukalopallokerho Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Maalivahdit on, pelureita kaivataan lisää!!! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
58

Kaukalopallotiedotus Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Morot ! Kiitoksia tosiaan hyvistä peleistä :) ! Ilmoitelkaa täällä jos on tuollaisia vuoroja kuten Huru-ukoilla. Itsekkin olen kiinnostunut toisinaan sunnuntaina pelailusta, jos mukaan mahtuu. ! T: Eero (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
50