Löydetyt joukkueet ja seurat

Fresh Diamonds Nimenhuuto.com

Fresh Diamonds - joukkue on muodostelmaan hurahtaneille aikuisluistelijoille. Tällä hetkellä joukkueessa luistelee 21 innokasta luistelijaa. Joukkue harjoittelee 1-2 krt viikossa ja osallistuu Aikuissarjan kilpailuihin.

Hanne kirjoitti: Mulla on selkä niin kipeä, että jos tämä ei nyt särkylääkkeellä parissa tunnissa ala helpottaa, niin treenit jää tänään väliin. Tulen kuitenkin sovittamaan pukua. (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Muodostelmaluistelu
Jyväskylä
Ei asetettu
21

Tekniikkajää Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Jyväskylä
Sekajoukkue
9

Rocky Diamonds Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuun jos kouluhommilta ehdin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Jyväskylä
Naiset
14

Aikuisluistelu JyTls Nimenhuuto.com

Katariina kirjoitti: Moikka kaikki! Kopioin tähän seuran lähettämän viestin huhtikuun kurssista siltä varalta, että viesti ei tavoittanut kaikkia. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä osallistuu :) "Hei! Harrastajien kausi on loppumetreillä. Nuorimmat osallistuvat vielä kevätnäytökseemme sunnuntaina 15.4. luomaan... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Taitoluistelu
Jyväskylä
Sekajoukkue
38