Löydetyt joukkueet ja seurat

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: Ohjeistus ensi lauantain matsiin: Noudatamme Jääkiekkoliiton ja THL:n koronaohjeistuksia. Tiivistetysti: - tule paikalle vain, jos olet täysin oireeton - hallin tiloissa liikuttaessa käytetään maskia, myös pukukopissa (jäälle siirryttäessä maskin voi heittää pois) - kädet pestään tai desinfioidaa... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
61

JYP FC Nimenhuuto.com

Urheilijoista kovimmat, atleeteista urheimmat! Sählyvuoro Kuokkalan Graniitin ampumaradan kaukalossa sunnuntaisin klo 12-13. Osallistumismaksu 4 €. Kaikki ovat tervetulleita, jos on sopivan tervehenkinen ja kahjo asenne salibandya ja urheilua kohtaan! Liittymislinkki: https://jypfc.nimenhuuto.com/public_join?pass=jypfcs%C3%A4hly

Joukkue etsii pelaajia: JYP FC:n sählyvuoro kaipaa uusia pelaajia ja tuoreita kasvoja mukaan. Pelaaji...

Janne kirjoitti: Pelataan siihen asti kunnes paikat pistetään säppiin tai että meiltä loppuu pelaajat. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
54

ikhtysjkl Nimenhuuto.com

Jyväskylän paras salibandyseura. Kaudella 2019-2020 pelataan sisä-suomen 3 divaria. Reeneissä ei liian tiukka meininki, tuuhan peleille! Yhteyshenkilö Simo Saarinen 0503723000 info@ikhtysjkl.net

Ville kirjoitti: Tuun kokeilee polvee (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
37

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi. Ilmoittatutumiset IN/OUT mielellään viimeistään pelipäivää edeltävänä päivänä.

Jaakko kirjoitti: Pelataanko maskit päässä? (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
38

Kokoelmajkl Nimenhuuto.com

www.kokoelmajkl.com Jyväskyläläinen säbäjoukkue mikä osallistuu miesten 5-divisioonaan Keski-Suomen alueen sarjassa kaudella 2020-21.

Joukkue etsii pelaajia: Salibandyseura KokoelmaJKL hakee uusia pelaajia kaudelle 2020-2021. Pelaamme ...

Henri kirjoitti: luukkuvahti (20 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
16

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Tuomas kirjoitti: Tarvittaessa maalilla (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
58

Jyskälän Säbispallo Nimenhuuto.com

Tarkoitus pelata säbää rennosti oman kunnon ja tason mukaan.Aloittelijat rohkeasti mukaan. Mukaan pääsee toki "divari-jyrät" ja muut pitempään lajin kanssa olleet. Avoin sekaryhmä ikä + 18.Ikä ei tiukka käsite kuitenkaan.Pelipaikka Hutunki. Kertamaksu max.5€ per kerta.Liittyminen ei maksa vain vuorolle tulo.Ryhmä aloittanut 11/2018. Maksu vuoron alussa minulle.Mieluiten tasaraha. Liittymisen jälkeen pääset laittaa tietojasi. Reilu peli asenne/Fair play. Vuorolle mahtuu 16 pelaajaa + 2 maalivahtia per kerta ilmottautumisjärjestyksessä.Vuoro toteutuu jos 10 henkilöä osallistuu.Peruutus omasta tulosta pikainen ilmottaminen.Jäsen saa lisätä vierailijan aina tapahtumiin. Omat varusteet mukaan.Liittymisen salasana minulta sp:n kautta. Tiedot sp. hvl.marko@yahoo.com

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
61

Pinja Nimenhuuto.com

Pinja syntyi, kun merkittävä joukko teollisen digitalisaation huippuyrityksiä, Protacon, ARROW, SWD, Descal, Netwell, Vision Systems sekä Powen, yhdistivät voimansa. Pinja työllistää Suomessa lähes 500 henkilöä, jotka palvelevat johtavia suomalaisia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa. Vapaa-ajalla pelaamme mm. salibandyä.

Ville kirjoitti: tällä viikolla menee ohi lapsenvahtina mutta ens viikolla toivottavasti jo saa pelit (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
57

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Urheiluseura, joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Heidi kirjoitti: Huolehditaanhan jokainen omalta osaltamme koronaohjeistusten noudattamisesta: käytetään käsidesiä sekä kun tullaan pukkariin että ennen kuin lähdetään, pidetään turvavälit aina, kun se on mahdollista (pelatessa ei, mutta pukkarissa ja vaihtopenkillä kyllä), ei räitä vaihtopenkillä eikä kosketa to... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
136

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Jouni kirjoitti: Hei, Jyväskylän kaupungilta tuli infoa maskien käyttöön, tämä koskee siis urheiluseuroja, jotka kaupungin tiloissa harjoittelevat. Jyväskylässä laaja maskisuositus yli 15-vuotiaille asukkaille – maskeja suositellaan pidettävän aina julkisissa sisätiloissa sekä yleisötilaisuuksissa Jyväskylän kaup... (27 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
39

JHU Nimenhuuto.com

Jyväskylän Harrasteurheilijat Ry on vuonna 2017 perustettu liikuntaseura kaikenikäisille ja -kokoisille liikkujille taitotasosta riippumatta. Viikottaiset pelikerrat ovat pääasiassa höntsäilypelailua 3v3 tai 4v4 + maalivahdit - mallilla. Tärkeintä vuoroilla on rento asenne pelaamiseen sekä liikkunasta nauttiminen.

Joukkue etsii pelaajia: Jyväskylän Harrasteurheilijat Ry on vuonna 2017 perustettu liikuntaseura kaik...

Juha kirjoitti: melko varmasti ehdin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
62

Buugin Lounas Salibandy Nimenhuuto.com

Buugin Lounas & Salibandy. Salibandy & Lounas 10€ Maksu Buugin kassalle (ilman ruokaa maksu Ampparipesään) Lounassalibandy Tiistaisin,Torstaisin ja Perjantaisin klo 11.00 - 12.00 Hinta 10€ lounaan kanssa. Ilman lounasta 4€/3€ (O2-jäsenet 3€) Sunnuntaisalibandy Sunnuntaisin klo 19.00 - 20.00 ja 20.00 - 21.00 Hinta: 5€/3€ (O2-jäsenet 3€) O2-Jyväskylän jäseneksi liittymällä edullisempi hinta ja kaikki seuraedut: https://o2-jkl.myclub.fi/flow/events/1620148 Jäsenmaksu 20€ (harrastepelaajat). Ikä 14 - vuotiaasta ylöspäin riittää. Lisätietoa: Marko Hokkanen p. 041 - 757 1393 sp. marko.hokkanen@o2-jkl.fi

Jani kirjoitti: O2 miesten edari tarvii talkooapua tänään! 7.10. Edarin jätkät klo 16.00 -17.30 talkoohommissa ennen treenejä. Kaasalainen koko illan. Apuja tarvii klo 17.30 --> Lutakossa kalusteiden kantamista uuteen kerrostaloon. 15€/h korvaus (itselle). Noin klo 20.00 asti menee. Jos joku pääsee niin Kaasalle... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
257

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Panu kirjoitti: 85 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
42

Typpee Nimenhuuto.com

Hajutonta, mautonta ja väritöntä salibandyä jo vuodesta 2016.

Miika kirjoitti: kokkeillaa kepillä (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
40

Kinaatin kikat Nimenhuuto.com

Kinaatti kikkailee.

Esa kirjoitti: Ne kellä on vielä se 27 euron suojelumaksu vielä maksamatta niin ens viikon aikana jos saisi tilille fi 67 5290 5020 0051 50. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
26

FC Nestehukka Nimenhuuto.com

Miesten 4. Divari Sisä-Suomi http://www.facebook.com/fcnestehukka

Sampo kirjoitti: Vähän fifty-sixty kun tuossa lauantaina kinkerit ni saa nähä mitenkä se olo sitten on. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Jyväskylä
Miehet
31

Kesset Nimenhuuto.com

Kesset Ry Erotuomareiden suljettu Nimenhuuto

Markus kirjoitti: Andrew Lewis ja Anssi Silvo hoitavat tämän pelin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
32

SolteqJKL Nimenhuuto.com

Solteqin Jyväskylän toimiston liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita. Maksimipelaajamäärä per vuoro 16 + 2. Solteq:n työntekijöillä etuoikeus vuoroon. Minimissään pelit yleensä toteutuu jos on 8hlo IN, kannattaa seurata tapahtuman keskustelua.

TeroT kirjoitti: Games cancelled until the end of November at this point. Hopefully we will continue after that. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähly
Jyväskylä
Ei asetettu
41

UPM Sport Nimenhuuto.com

Työpaikkaliikuntaa hyvällä fiiliksellä. 4vs.4

Timo kirjoitti: Ok... rohkeesti ilmottautumisia vaan (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
40

DNA JKL Nimenhuuto.com

Jyväskylän DNA asiakaspalvelun sählyvuoro.

Arto kirjoitti: Vaikka on Hiihtolomaviikko sählyt pyörii normaalisti. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
54

Happee Staff Nimenhuuto.com

Happee. Maailman seuratuin salibandyseura.

Pete kirjoitti: Vähän myöhässä ehkä (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
8

SC Falken Nimenhuuto.com

Kyseessä oleva keskisuomalainen seura ei ole rekisteröity nimi eikä yhdistys, vaan pikemminkin poikaporukan hauskaa puuhastelua. Seuran nimen ja logon käyttöoikeus on Perustajajäsenillä, ”Tukipilareilla” (uusi nimike v. 2017 alkaen) sekä Hall of Fameen valituilla. Perustajajäseniä (v. 2007) ovat Anssi Gröhn, Petri Himanen, Mikko Hyvärinen, Mikko Hyytiä, Juha Kuukkanen ja Mikko Partio. ”Tukipilareita” on kolme: Matti Ahonen (nro 1), Ilmari Pitkänen (nro 2) ja Sami Tiitto (nro 3). Hall of Fameen valittuja ei ole.

Petri kirjoitti: Jugi, töttö, sly in (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

jkltaksi Nimenhuuto.com

Extroja mahtuu sen mukaan, kun vakkaripelaajia on ulkona OUT-tilassa. Vuoromaksu 5 euroa. Ilmoitathan kaverisi in / out! Tervetuloa mukaan!

Jani kirjoitti: Vieläkö taksin vuoro jatkuu syksyllä? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
34

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Marko kirjoitti: Vaihtoehto niile,joile pelaaminen maistuu tai aika sopii.Buugissa Ampparipesän puolella: Lyhyt info vuoroista vielä: https://buuginlounassalibandy.nimenhuuto.com Buugin aamupalasalibandy Maanantaisin klo 8.00 - 9.00 2.9 klo 8.00 - 9.00 aamupalasalibandy (ei aamupalaa 2.9 ja 9.9) Hinta 7€ aamupala... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
32

SC Aatteri Nimenhuuto.com

AAAATTTERIII !

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
12

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: Kevään 1.1.2018 - 30.6.2018 SK-maksut seuraavasti: Yksi kerta = 4€ Tiinro: FI74 3939 0029 9615 13 / Petri Widgren Kerrat ensin ja sitten summa. Jussi Peltomäki 20 80,00 € (75 € sama kuin vakipelaaja maksu) Pekka Kaikkonen 15 60,00 € Matti Kaukotie 14 56,00 € Samuli Piiroinen 11 44,00 € Jesse Vuor... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
68

SS LöyLy Nimenhuuto.com

Salibandyseura Löylyn Lyömät Jyväskylä

Janne kirjoitti: 50/50 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
26

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelamaan salibandyä mukavassa seurassa. Keräämme syyskaudelle 2015 ja ke...

Tommi kirjoitti: Pelamaan! Vappu is over! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Säbäjengi Nimenhuuto.com

Jyväskylän alueen nuorten salibandyporukka.

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
18
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.