Löydetyt joukkueet ja seurat

Mailanheiluttajat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoista sulismailojen heiluttelua kenttäolosuhteissa huumoriakaan unohtamatta!

Teijo kirjoitti: Jalat ja selkä kipeä. Pakko päästä pelamaan kun on vapaata. (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
20

JySS Aikuiset Ohjattu Nimenhuuto.com

Jyväskylän Sulkapalloseuran aikuisten treeneihin voi ilmoittautua etukäteen Nimenhuuto palvelulla. Etukäteisilmoittautuminen helpottaa merkittävästi valmentajan suunnittelua ja vaikuttaa Buugin Liikuntakeskuksesta varattavien kenttien määrään. Ilmoittautuminen olisi hyvä tehdä jo edellisenä päivänä, mutta jos treenien pelaajakatto ei ole täynnä, voit ilmoittautua treenien alkuun asti. Aikuisten ohjatun kilparyhmän treeneihin ilmoittautuminen on pakollista. Aikuisten kilpatreeneihin mahtuu kerrallaan 14 pelaajaa. Tämän jälkeen treeneihin saapumislupa kannattaa kysyä suoraan Ilarilta. Starttiryhmään ei tarvitse ilmoittautua, mutta se on mahdollista. Starttiryhmään ilmoittautuneet pelaajat mahtuvat aina treeneihin. Tervetuloa treenaaman!

Sakari kirjoitti: Yhden pallon neluri- tai sekuritreeniä! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
89

ALUS Nimenhuuto.com

Alvarin Urheiluseura - Alvars Idrottsförening on perinteikäs Jyväskylässä toimiva urheiluseura lajeinaan pallopelit, kuten sulkapallo ja kurranlyönti.

Päivitetty vuosi sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Miehet
37

EVRYsulka Nimenhuuto.com

Veikko kirjoitti: Voisin tulla pelaamaan, jos joku, jolla on avaimet, olisi myös tulossa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
15

Jks Nimenhuuto.com

Jyväskylän kylteri sulkis

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
8

Digian sulkapallistit Nimenhuuto.com

Digian sulkapallovuoro Hippoksella to klo 18-19. Huomio! Uusien Covid-ohjeiden mukaan voimme jatkaa pelaamista, jos turvavälit voidaan säilyttää. Voitanee kokeilla toistaiseksi pelata 2 h/kentää, meno ja tulo suoraan (ei käyntiä pukuhuoneessa). Jokaisella oma valinta.

Anne kirjoitti: Hei, sulkapallo on vieläkin "jäähyllä" koronatilanteen vuoksi ainakin tammi ja helmikuun ajan. Katsotaan tilanne uudelleen maaliskuun vuorojen osalta, josko päästään maaliskuussa tai huhtikuussa pelaamaan. t. anne (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
34

Padel Jkl 2019 Nimenhuuto.com

Kaikenlaisten mailapelien, ja miksei muidenkin lajien, positiivisesti kilpailuhenkinen harrastelijaryhmä.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Padel, Sulkapallo, Tennis, Pöytätennis ja Squash
Jyväskylä
Sekajoukkue
10

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

Katri kirjoitti: Starttipesis!! Tässä linkki meidän wa-ryhmään! https://chat.whatsapp.com/D4YWg6Z0i6AEhE2Q1co5YN (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
141

Sulka ja purje Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Ja Mako van Pasten (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
8

Sulkapallo suharit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
12