Löydetyt joukkueet ja seurat

JYP FC Nimenhuuto.com

Urheilijoista kovimmat, atleeteista urheimmat! Sählyvuoro Kuokkalan Graniitin ampumaradan kaukalossa. Syyskuu 2020: 6.9, 20.9. ja 27.9. klo 16-17 Lokakuu 2020 alkaen: sunnuntaisin klo 12 Osallistumismaksu 4 €. Kaikki ovat tervetulleita, jos on sopivan tervehenkinen ja kahjo asenne salibandya ja urheilua kohtaan! Liittymislinkki: https://jypfc.nimenhuuto.com/public_join?pass=jypfcs%C3%A4hly

Joukkue etsii pelaajia: JYP FC:n sählyvuoro kaipaa uusia pelaajia ja tuoreita kasvoja mukaan. Pelaaji...

Janne kirjoitti: Yritetään saada huomenna pelit aikaan, kun viime viikolla jäi väliin. Vielä kun liikuntapaikat on auki... Ilmoittautumiset hyvissä ajoin, kiitos! (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
54

Kokoelmajkl Nimenhuuto.com

www.kokoelmajkl.com Jyväskyläläinen säbäjoukkue mikä osallistuu miesten 5-divisioonaan Keski-Suomen alueen sarjassa kaudella 2020-21.

Joukkue etsii pelaajia: Salibandyseura KokoelmaJKL hakee uusia pelaajia kaudelle 2020-2021. Pelaamme ...

Tuomas kirjoitti: Koulutus (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
16

JYPS Nimenhuuto.com

Jyväskylän Pyöräilyseura ry on Jyväskylää kotipaikkanaan pitävä pyöräily-yhdistys, jonka toimialueena on koko Keski-Suomi. JYPS järjestää pyörälenkkejä ja -retkiä sekä pyöräilyyn liittyviä tapahtumia, kilpailuja, koulutuksia ja muuta toimintaa. JYPS toimii myös pyöräilyn ainoana keskisuomalaisena edunvalvontayhdistyksenä sekä pyrkii edistämään pyöräilyolosuhteita ja pyöräilyä liikennemuotona.

Teemu kirjoitti: Kaikki eivät vielä ole täyttäneet ilmoittautumislomaketta. Eli jos et ole vielä täytellyt lomaketta, niin klikkaa tiedot nyt sinne! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrm4hwZPuMDuxU6BZ1HMgORCFLLYmZ_UYRL7mMlo3MR-orgw/viewform (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Pyöräily
Jyväskylä
Ei asetettu
546

JKU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

JKU Aikuisurheilijoiden sivusto, jossa esitetään harjoitukset, kilpailut ja jaetaan tärkeä info.

Monika kirjoitti: Kokoonnutaan harjun porttien luona! Siitä sitten joko maastoon tai radalle (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
193

jrcrugby Nimenhuuto.com

Jyväskylä Rugby Clubin tapahtumailmoittautumispalvelu. Täyttä kontaktia vuodesta 2000!!!

Joukkue etsii pelaajia: Meillä toimii sekä miesten että naisten joukkueet. Kaiken kokoiset ja näköise...

Aaro kirjoitti: Takareiden koeponnistus (13 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Rugby
Jyväskylä
Miehet
40

JHU Nimenhuuto.com

Jyväskylän Harrasteurheilijat Ry on vuonna 2017 perustettu liikuntaseura kaikenikäisille ja -kokoisille liikkujille taitotasosta riippumatta. Viikottaiset pelikerrat ovat pääasiassa höntsäilypelailua 3v3 tai 4v4 + maalivahdit - mallilla. Tärkeintä vuoroilla on rento asenne pelaamiseen sekä liikkunasta nauttiminen.

Joukkue etsii pelaajia: Jyväskylän Harrasteurheilijat Ry on vuonna 2017 perustettu liikuntaseura kaik...

Jiri kirjoitti: Tänään keljonkankaalle ei pääse moottoritien kautta klo 20 jälkeen, rampin päällystystyön takia. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
60

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Heidi kirjoitti: Huolehditaanhan jokainen omalta osaltamme koronaohjeistusten noudattamisesta: käytetään käsidesiä sekä kun tullaan pukkariin että ennen kuin lähdetään, pidetään turvavälit aina, kun se on mahdollista (pelatessa ei, mutta pukkarissa ja vaihtopenkillä kyllä), ei räitä vaihtopenkillä eikä kosketa to... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
129

Buugin Lounas Salibandy Nimenhuuto.com

Buugin Lounas & Salibandy. Salibandy & Lounas 10€ Maksu Buugin kassalle (ilman ruokaa maksu Ampparipesään) Lounassalibandy Tiistaisin,Torstaisin ja Perjantaisin klo 11.00 - 12.00 Hinta 10€ lounaan kanssa. Ilman lounasta 4€/3€ (O2-jäsenet 3€) Sunnuntaisalibandy Sunnuntaisin klo 19.00 - 20.00 ja 20.00 - 21.00 Hinta: 5€/3€ (O2-jäsenet 3€) O2-Jyväskylän jäseneksi liittymällä edullisempi hinta ja kaikki seuraedut: https://o2-jkl.myclub.fi/flow/events/1620148 Jäsenmaksu 20€ (harrastepelaajat). Ikä 14 - vuotiaasta ylöspäin riittää. Lisätietoa: Marko Hokkanen p. 041 - 757 1393 sp. marko.hokkanen@o2-jkl.fi

Marko kirjoitti: Tänään piti olla kaksi molaria,mutta näin ei ollut.Moket ja muutkin jos ette pääse niin out.Molareiden "mokat" tässä asiassa vielä isompia kuin yksittäin pelaaja.Tarkkuuta ryhmä! terkuin, Make / O2 (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
255

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Aleksi kirjoitti: Tuun kokeilemaan miten sujjuu (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
38

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi. Ilmoittatutumiset IN/OUT mielellään viimeistään pelipäivää edeltävänä päivänä.

Henri kirjoitti: Onko tällä vuorolla joku optimimäärä pelaajia, minkä jälkeen Qvantelin pelaajat ovat etusijalla tms? (26 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
38

JHS Nimenhuuto.com

Jyväskylän hiihtoseuran mäkijaosto

Veeti kirjoitti: Veeti Pajulahden urheiluopistolla tämän viikon. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Yhdistetty ja Mäkihyppy
Jyväskylä
Sekajoukkue
48

Kinaatin kikat Nimenhuuto.com

Kinaatti kikkailee.

Esa kirjoitti: Ne kellä on vielä se 27 euron suojelumaksu vielä maksamatta niin ens viikon aikana jos saisi tilille fi 67 5290 5020 0051 50. (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
30

Typpee Nimenhuuto.com

Hajutonta, mautonta ja väritöntä salibandyä jo vuodesta 2016.

Mika kirjoitti: Testaillaa (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
40

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Paavo kirjoitti: 50 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
58

Jyskälän Säbispallo Nimenhuuto.com

Tarkoitus pelata säbää rennosti oman kunnon ja tason mukaan.Aloittelijat rohkeasti mukaan. Mukaan pääsee toki "divari-jyrät" ja muut pitempään lajin kanssa olleet. Avoin sekaryhmä ikä + 18.Ikä ei tiukka käsite kuitenkaan.Pelipaikka Hutunki. Kertamaksu max.5€ per kerta.Liittyminen ei maksa vain vuorolle tulo.Ryhmä aloittanut 11/2018. Maksu vuoron alussa minulle.Mieluiten tasaraha. Liittymisen jälkeen pääset laittaa tietojasi. Reilu peli asenne/Fair play. Vuorolle mahtuu 16 pelaajaa + 2 maalivahtia per kerta ilmottautumisjärjestyksessä.Vuoro toteutuu jos 10 henkilöä osallistuu.Peruutus omasta tulosta pikainen ilmottaminen.Jäsen saa lisätä vierailijan aina tapahtumiin. Omat varusteet mukaan.Liittymisen salasana minulta sp:n kautta. Tiedot sp. hvl.marko@yahoo.com

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
60

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: 10+mv (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
60

ikhtysjkl Nimenhuuto.com

Jyväskylän paras salibandyseura. Kaudella 2019-2020 pelataan sisä-suomen 3 divaria. Reeneissä ei liian tiukka meininki, tuuhan peleille! Yhteyshenkilö Simo Saarinen 0503723000 info@ikhtysjkl.net

Santtu kirjoitti: In pelkästään klo 13 alkavaan peliin (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
34

FC Nestehukka Nimenhuuto.com

Miesten 4. Divari Sisä-Suomi http://www.facebook.com/fcnestehukka

Sampo kirjoitti: Vähän fifty-sixty kun tuossa lauantaina kinkerit ni saa nähä mitenkä se olo sitten on. (17 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Sähly
Jyväskylä
Miehet
31

JKU Treenitiikerit Nimenhuuto.com

JKU:n 06-07 syntyneiden tyttöjen juniorivalmennusryhmä. Ryhmän tarkoitus on kehittää tasapuolisesti yleisurheilussa tarvittavia lajitaitoja ja ominaisuuksia. Juniorivalmennusryhmissä myös kilpaileminen on tärkeä osa kehittymistä!

Rebekka kirjoitti: Moikka! Ensi viikolla viimeiset ohjatut ryhmätreenit, jonka jälkeen pidetään ohjatuista treeneistä hetki taukoa. Omatoimisesti kannattaa jatkaa treenailua ja liikkumista joka tapauksessa. Ensi viikolla treenit ovat ma ja to. Tiistaina kisataan Harjulla ja lauantaina osalla kisat Lahden seuracupis... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
26

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Panu kirjoitti: 85 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
42

JKU Marsut 07-08 pojat Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä. Pyritään tämän sivuston kautta selvittämään treeneihin osallistuvien henkilöiden määrä sekä välittämään informaatiota ryhmän asioista.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onnilla jäi tänään sininen adidaksen verkkatakki Harjulle katsomoon. Ottakaa talteen jos tulee vielä torstaina vastaan, Onni tuolloin futiksessa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
19

Kesset Nimenhuuto.com

Kesset Ry Erotuomareiden suljettu Nimenhuuto

Markus kirjoitti: Andrew Lewis ja Anssi Silvo hoitavat tämän pelin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
31

SolteqJKL Nimenhuuto.com

Solteqin Jyväskylän toimiston liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita. Maksimipelaajamäärä per vuoro 16 + 2. Solteq:n työntekijöillä etuoikeus vuoroon. Minimissään pelit yleensä toteutuu jos on 8hlo IN, kannattaa seurata tapahtuman keskustelua.

TeroT kirjoitti: Games cancelled until the end of November at this point. Hopefully we will continue after that. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Jyväskylä
Ei asetettu
41

Pinja Nimenhuuto.com

Pinja syntyi, kun merkittävä joukko teollisen digitalisaation huippuyrityksiä, Protacon, ARROW, SWD, Descal, Netwell, Vision Systems sekä Powen, yhdistivät voimansa. Pinja työllistää Suomessa lähes 500 henkilöä, jotka palvelevat johtavia suomalaisia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa. Vapaa-ajalla pelaamme mm. salibandyä.

Ville kirjoitti: tällä viikolla menee ohi lapsenvahtina mutta ens viikolla toivottavasti jo saa pelit (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
57

Timantit Nimenhuuto.com

Jyväskylän Voimistelijoiden TeamGym joukkue. Kilpailee TeamGymin 3. luokassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Erika saattaa myöhästyä tämän päivän harkoista vähän. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Teamgym
Jyväskylä
Tytöt
17

UPM Sport Nimenhuuto.com

Työpaikkaliikuntaa hyvällä fiiliksellä. 4vs.4

Timo kirjoitti: Ok... rohkeesti ilmottautumisia vaan (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
40

JRCLRUGBY Nimenhuuto.com

JRCL on Suomen vahvin urheilujoukkue, jota vastaan on hyvä pelata ja jota kunnioitetaan. Olemme enemmän kuin yksilöidemme summa. Kaikella tekemällämme on yhteinen päämäärä ja nautimme matkasta sinne. Kehitämme jatkuvasti omaa parastamme. Haluamme onnistua.

Joukkue etsii pelaajia: JRCL on joukko reippaita nuoria (ja ei niin nuoria!) naisia ja vaikka urheile...

Noora kirjoitti: 15s treenit alkaa (paluu seiskaan vielä Jyväskylän turnauksen viikoksi) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rugby
Jyväskylä
Naiset
42

Jyväskylän Biitsihalli Nimenhuuto.com

Reeniseuraa, viikkobiitsiä, turnauksia, kursseja ja biitsibileitä kaikenikäisille ja -kokoisille. Jyväskylässä on beach volley halli Seppälänkankaalla osoitteessa Yritystie 5. Tarkemmat tiedot jumppark.fi . Hallille pääsee kätevästi myös keskustan bussikadulta lähtevillä busseilla, linja 41 ja Laukaaseen menevät bussit. Pysäkiltä 300 metriä hallille.

Joukkue etsii pelaajia: Liity Jyväskylän beach volley porukkaan. Tässä Nimenhuudossa ympäri vuoden Jy...

Roope kirjoitti: Tiina P ja Santeri K eivät ole tulossa. Eivät saaneet ilmottautumista pois. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Beach volley
Jyväskylä
Sekajoukkue
52

DNA JKL Nimenhuuto.com

Jyväskylän DNA asiakaspalvelun sählyvuoro.

Arto kirjoitti: Vaikka on Hiihtolomaviikko sählyt pyörii normaalisti. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
54

Sopulit Nimenhuuto.com

Sopuli (lat.lemmini) on pienikokoisten jyrsijöiden sukuryhmä, jonka jäseniä esiintyy pääasiassa pohjoisilla alueilla. Suomessa tavataan kahta sopulilajia, tunturisopulia ja metsäsopulia, mutta Keski-Suomen alueella on tänä päivänä havaittu myös Riemun Sopuleita. Wikisanakirjan mukaan sana sopuli kuvaa myös yleistä mielipidettä myötäilevää laumasieluista ihmistä. Tervetuloa mukaan Sopulien laumaan <3 Ps. Yleistä mielipidettä ei tarvitse myötäillä.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Elämysliikunta
Jyväskylä
Sekajoukkue
37
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.