Löydetyt joukkueet ja seurat

JKU Treenitiikerit Nimenhuuto.com

JKU:n 06-07 syntyneiden tyttöjen juniorivalmennusryhmä. Ryhmän tarkoitus on kehittää tasapuolisesti yleisurheilussa tarvittavia lajitaitoja ja ominaisuuksia. Juniorivalmennusryhmissä myös kilpaileminen on tärkeä osa kehittymistä!

Rebekka kirjoitti: Moi! Vanhempainpalaveri pidetään keskiviikkona 15.4. klo 18-18:45. Sen päivän treenin kerkeää tehdä joko ennen palaveria tai sen jälkeen. Olisi hyvä, että lapset osallistuvat palaveriin myös, jutellaan siellä mm. siitä, miten treenit ovat sujuneet ja miltä ne on tuntuneet, joten tyttöjen olisi hy... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
27

JKU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

JKU Aikuisurheilijoiden sivusto, jossa esitetään harjoitukset, kilpailut ja jaetaan tärkeä info.

Johanna kirjoitti: Esimerkki nopeusharjoitteluun: Alkuverryttelyksi hölkkää, kevyitä hyppelyitä ja venyttelyt Koordinaatioita (tee esim. 4-6 eri liikettä, 2x20m kutakin) Avausvedot tasaisella alustalla (2x n.20-40m) Ylämäessä juoksuvedot (tekniikkaan keskittyen, 80-95% tehoilla, pystylähdöllä, pyrkien hieman "kaatu... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
209

JKU Marsut 07-08 pojat Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä. Pyritään tämän sivuston kautta selvittämään treeneihin osallistuvien henkilöiden määrä sekä välittämään informaatiota ryhmän asioista.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onnilla jäi tänään sininen adidaksen verkkatakki Harjulle katsomoon. Ottakaa talteen jos tulee vielä torstaina vastaan, Onni tuolloin futiksessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
21

JKU Kenttäketut Nimenhuuto.com

Kenttäketut on vuonna 2003-2004 syntyneiden tyttöjen moniottelupohjainen valmennusryhmä. Tavoitteenamme on harjoitella monipuolisesti yleisurheilussa vaadittavia ominaisuuksia ja lajitaitoja sekä kilpailla eri lajeissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
19

JKU Mursut 05-07 pojat Nimenhuuto.com

Luukas kirjoitti: Hei! Eli jatkuuko ulkotreenit pari krt/vko vai ovatko nekin nyt tauolla? Tuomo (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
14

Kestokoneet Nimenhuuto.com

JKU:n nuorten kestävyysjuoksijoiden valmennusryhmä. Perustettu syksyllä 2017. Juoksemme monipuolisesti, innolla ja iloisella mielellä.

Anssi kirjoitti: Anssilla on tullut yön aikana kurkku kipeäksi, joutuu jättämään tänään treenin väliin. Hyvää Joulua teille kaikille🎅 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Ei asetettu
19

JKU Tehotytöt Nimenhuuto.com

JKU:n valmennusryhmä TEHOTYTÖT (08-tytöt). Monipuolista treeniä iloisella mielellä:) Kilpailuihin osallistuminen ja omien rajojen tavoitteleminen tähtäimessä. ''Kukaan ei ole täydellinen kaikessa, mutta kaikki ovat hyviä jossakin!'' Treenit maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 17.00-18.30 Linkki testituloksiin: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1776uRwZVxUrLA4z-d457IqsXmBXd-hPX58vndALSMsQ/edit?usp=sharing Ryhmän säännöt: - silloin kun tehdään niin keskitytään siihen mitä tehdään - ketään ei jätetä yksin - valmentajien ohjeita kuunnellaan - tarvittavat tavarat mukana (juomapullo, piikkarit, ulkovarustus) - hiukset kiinni

Ella kirjoitti: Vain ensimmäisen tunnin ajan. Lajittelukoulu alkaa klo 18.30. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
30

Salamat JKU Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä Salamat.

Roope kirjoitti: Kipeä (29 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
14

JKU Vauhtioskut Nimenhuuto.com

JKU:n poikien juniorivalmennusryhmä Vauhtioskut, joka on perustettu maaliskuussa 2012. Yleisurheilemme monipuolisesti taidolla, innolla ja iloisella mielellä.

Jesse kirjoitti: Huomenna, eli ma 7.3. EI ole harjoituksia. TJIGn / hallikauden jälkeinen "vapaapäivä". (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
19

JKU treeniryhmä Nimenhuuto.com

Uma kirjoitti: Hei! Uma lomareissussa 27.7 saakka (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
24

JKU - TT YU Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

JKU Team Myötätuuli Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
19

Team Kiuru Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Naiset
15

JKU - TT YU 2018 Nimenhuuto.com

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
15