Löydetyt joukkueet ja seurat

JKU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

JKU Aikuisurheilijoiden sivusto, jossa esitetään harjoitukset, kilpailut ja jaetaan tärkeä info.

Annika kirjoitti: 3-loikkaa, veäjänä tälä kertaa Reetta Valve. ( minä hyppelen Puolassa MM- kisoisa). (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
227

JKU Treenitiikerit Nimenhuuto.com

JKU:n 06-07 syntyneiden tyttöjen juniorivalmennusryhmä. Ryhmän tarkoitus on kehittää tasapuolisesti yleisurheilussa tarvittavia lajitaitoja ja ominaisuuksia. Juniorivalmennusryhmissä myös kilpaileminen on tärkeä osa kehittymistä!

Rebekka kirjoitti: Hei! Infoa kevään harjoitusaikoihin liittyen: Lauantain treeniajankohta muuttuu kevään ajaksi. Uusi aika on klo 13-14.30 telinesalivarauksissa tapahtuneiden muutosten vuoksi!! Tarkoituksena siis on hyödyntää telinesalia lauantaisin, kun sinne pääsemme. Ma ja to harjoitusajat pysyvät ennallaan. Ny... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
24

JKU Marsut 07-08 pojat Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä. Pyritään tämän sivuston kautta selvittämään treeneihin osallistuvien henkilöiden määrä sekä välittämään informaatiota ryhmän asioista.

Onni kirjoitti: Onnilla jäi tänään sininen adidaksen verkkatakki Harjulle katsomoon. Ottakaa talteen jos tulee vielä torstaina vastaan, Onni tuolloin futiksessa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
27

JKU Kenttäketut Nimenhuuto.com

Kenttäketut on vuonna 2003-2004 syntyneiden tyttöjen moniottelupohjainen valmennusryhmä. Tavoitteenamme on harjoitella monipuolisesti yleisurheilussa vaadittavia ominaisuuksia ja lajitaitoja sekä kilpailla eri lajeissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
20

JKU Mursut 05-07 pojat Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Maanantain 18.3. harjoituksia ei pidetä. Useimmilla pojilla oli vkl kisat ja suurin osa oli myös Tähdet koutsaa päivässä sunnuntaina. Annetaan siis kisakauden päätteeksi niin kropan kuin päänkin levätä yleisurheilusta. Torstaina jatkuu sitten harjoitukset uudella innolla ja aloitellaan kevyesti, ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
20

Kestokoneet Nimenhuuto.com

JKU:n nuorten kestävyysjuoksijoiden valmennusryhmä. Perustettu syksyllä 2017. Juoksemme monipuolisesti, innolla ja iloisella mielellä.

Aleksi kirjoitti: Treenit peruttu tältä päivältä! (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Ei asetettu
15

08-09tytöt Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmän TEHOTYTÖT (08-09 tytöt). Monipuolista treeniä iloisella mielellä:) Kilpailuihin osallistuminen ja omien rajojen tavoitteleminen tähtäimessä. ''Kukaan ei ole täydellinen kaikessa, mutta kaikki ovat hyviä jossakin!'' Treenit maanantaisin ja torstaisin 17.30-19.00

Heli kirjoitti: Huomisesta leiripäivästä: Ja ryhmäjaot alussa siis siten että 10-07-syntyneet eka hankifutis --》sulis. Eka ravintoluento 16-16.45 jonka jälkeen ruokailu. 06-03-syntyneet eka sulis --》hankifutis. Eka ruokailu ja ravintoluento on 16.45-17.30. Vanhemmat voivat ravintoluentoa mennä kuuntelemaan kanss... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
22

JKU Vauhtioskut Nimenhuuto.com

JKU:n poikien juniorivalmennusryhmä Vauhtioskut, joka on perustettu maaliskuussa 2012. Yleisurheilemme monipuolisesti taidolla, innolla ja iloisella mielellä.

Jesse kirjoitti: Huomenna, eli ma 7.3. EI ole harjoituksia. TJIGn / hallikauden jälkeinen "vapaapäivä". (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
20

SalamatJku Nimenhuuto.com

Erika kirjoitti: Moikka! Seuraavan viikon maanantaina (25.3.) Hipposhalli muussa käytössä. Tästä johtuen pidetään ulkotreeni. Katsotaan sään mukaan, mitä pystytään tekemään. Aloitetaan treeni Hipposhallin edestä. Lisäksi ilmoitusasiaa loppukeväästä ja jatkosta! Itselläni työkuviot kevään ja kesän osalta varmistui... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
13

JKU treeniryhmä Nimenhuuto.com

Uma kirjoitti: Hei! Uma lomareissussa 27.7 saakka (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
25

JKU - TT YU Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

JKU Team Myötätuuli Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
17

Team Kiuru Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Naiset
15

JKU - TT YU 2018 Nimenhuuto.com

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
15