Löydetyt joukkueet ja seurat

Dream Edges Nimenhuuto.com

Kaarinan Taitoluistelijoiden SM-juniorijoukkue on perustettu keväällä 2013. Kaudella 2020-2021 joukkuetta valmentavat Siiri Eskelinen,Sini Lagercrantz ja Tiina Turunen. Kuntovalmentajana toimii Helena Hahtokari. Joukkueessa on yhteensä 21 iältään 14-18 -vuotiasta luistelijaa. Lue lisää seurasta: www.kaarinantaitoluistelijat.fi

Päivitetty 4 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
53

Diamond Edges Nimenhuuto.com

SM-noviisi muodostelmaluistelujoukkue Kaarinasta.

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
39

Little Edges Nimenhuuto.com

Kaarinan taitoluistelijoiden tulokasjoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Muistattehan, että oheisten treenivarusteisiin kuuluu aina lenkkarit sekä hyppynaru. Jäähallissa on hyppishyppelyille todella rajallinen tila, joten saatamme käydä hyppimässä ulkona. Ulkolämpötila on tällä hetkellä suunnilleen sama kuin jäähallissa, joten tähän ei tarvitse kummemmin varau... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Tytöt
27

Sparkle Edges Nimenhuuto.com

Stina kirjoitti: Moikka, Muutama asia eli laitoin Peilisalin siivousvuorot ja ohjeet siivouksesta Spe 2020-2021-kansioon teille tiedoksi. Laitoin nyt vain Elokuun sovitut vuorot. Lähempänä tammikuuta katsotaan tammikuun vuorot. Tiedoksi myös, että Kupittaan ja Gatorade Centerin ovikoodi elokuussa on 0802. Laitan ... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Sekajoukkue
19

Golden Edges Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, voisiko joku ensi viikon (6.3) Piispanlähteen kuljetusvuorolaisista vaihtaa päittäin kuljetusvuoroa tämän viikon (28.2) kuljetusvuoron kanssa? T Niklas (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Tytöt
29

Vintage Edges Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: OLYMPIAKOMITEAN SEURATOIMINNAN PALAUTEKYSELY – Vintage Edges Palaute on seurallemme tärkeää! Kaarinan Taitoluistelijat ry toteuttaa kaikilla seuratasoilla Olympiakomitean seuratoiminnan palautekyselyn. Kyselyllä pyydetään palautetta kuluneesta kaudesta ja palautteen perusteella seura kehittää toi... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
28

Mini Edges Nimenhuuto.com

Mini Edges on Kaarinan Taitoluistelijoiden tulokassarjan muodostelmajoukkue. Joukkueessa luistelee tällä kaudella 21 6-9 vuotiasta tyttöä. Joukkueeseen siirrytään yleensä Star Edges -kehitysryhmästä. Joukkue on tarkoitettu 6-9-vuotiaille, luistelusta innostuneille tytöille ja pojille. Joukkue kilpailee kansallisessa tulokassarjassa ja osallistuu kauden aikana 3-4 lähialueen kilpailuun. Pääpaino harjoituksissa on yksilötaitojen kehittämisessä ja muodostelmaluistelun perusteissa. Kauden aikana totutellaan tavoitteellisempaan harjoitteluun ja opetellaan samalla urheilullisia tapoja.

Manda kirjoitti: Heippa kaikille! Nimenhuudosta löytyy nyt kesän jääaikataulu viikolle 30 saakka, jäiden lisäksi tulee muutamia oheisia. Ilmoitetaan niistä heti, kun aikataulu varmistuu. Kokonaan vapaata on viikot 25 ja 27. Heinäkuussa minien jäät yhdessä Little Edgesin kanssa. Elokuulle kannattaa jo merkitä kale... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
18