Löydetyt joukkueet ja seurat

Perämeri Predators Nimenhuuto.com

Harrastekiekko

Tapio kirjoitti: Morjens.Niinhän siinä sitten kävi,että höntsäkausi on ohi.Kokeillaampa syksyllä,viikolla 33 uudestaan,jos olosuhteet jo silloin sallisi pelailemisen.Hyvää kevättä ja kesää!! (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Kemi
Ei asetettu
49

KemijärvenHarrasteKiekko Nimenhuuto.com

Jäätreenit Wirta-areenalla: Ma ja Ke klo 20.30-21.30 TeamApaja on Facebook: https://www.facebook.com/ApajaTeam Spartans on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Spartans/1407578042818600 PELIPASSIT JA VAKUUTUKSET: http://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/ Yhteystiedot Team Apaja Yhteyshenkilö/Joukkueen johtaja: Jukka Kamunen Email: teamapaja(at)gmail.com Spartans Yhteyshenkilö/Joukkueen johtaja: Pasi Vierelä Email: spartans.kemijarvi(at)gmail.com Joukkueen sisäiset viestit löytyy yläsivulta Viestit-valikon alta.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jääkiekkoa ikiliikkujan tyyliin. Pelaamaan pääset osalli...

Ahti kirjoitti: Tänä iltana 22.2. Jäävuoro alkaa 15 minuuttia myöhemmin kuin normaalisti, siis 20.45. Emäseura KeKin nöyrä pyyntö, ettei kohtaamista tulisi juniori pelaajien kanssa. Jos jostain syystä olet liian aikaisessa ja kohtaat junioreita käytä suojamaskia ja suojaväliä ja mene sellaiseen koppiin, jossa ei... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Harrastekiekko
Kemijärvi
Miehet
43

KeKi G-E2 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kemijärvi
Sekajoukkue
90

Teampeltoniemi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kemijärvi
Ei asetettu
43