Löydetyt joukkueet ja seurat

Kalevan Kipunat Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunat on kipinöivä partiolippukunta Keravalla Partio on hauska ja kehittävä harrastus eri ikäisille lapsista aikuisiin. Tervetuloa mukaan partiolippukunta Kalevan Kipunoiden toimintaan! Lippukunnan sudenpennuilla on oma alue Nimenhuudossa: http://kalevankipunatsudenpennut.nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
44

kalevankipunatsudenpennut Nimenhuuto.com

Kalevan Kipunoiden mainioiden sudenpentujen tapahtumatiedot ovat tällä Nimenhuuto-alueella. Kalevan Kipunoiden toiminnasta kiinnostuneet uudet henkilöt toivotetaan tervetulleiksi toimintamme esittely- ja ilmoittautumistilaisuuteen 19.8.18 klo 18.00 alkaen kokoontumistilaamme Kalevan nuorisotalo Häkillä osoitteessa Loitsutie 1, Kerava. Mahdollisuus on kuulla, kysyä ja keskustella toiminnastamme sekä halutessaan ilmoittautua mukaan.

Leena kirjoitti: Tiistain koloiltaa ei pidetä, koska Majavat osallistuvat perjantaina yhteisvastuukeräykseen. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Partio
Kerava
Sekajoukkue
37

Eräkamut Nimenhuuto.com

Eräkamut on aktiivinen, Keravan monipuolisin partiolippukunta. Nettisivumme ovat osoitteessa www.erakamut.fi. Nimenhuudossa jäsenet ilmoittautuvat tapahtumiin.

Valtteri kirjoitti: Kutsu lippukunnan sääntömääräiseen kevätkokoukseen 2019 Hei! Eräkamujen sääntömääräinen kevätkokous pidetään Kolzulla sunnuntaina 24.3 klo 19. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset kevätkokousasiat, sekä tarkistetaan, päivitetään ja hyväksytään lippukunnan säännöissä olevia vanhentuneita kohtia... (15 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Partio
Kerava
Ei asetettu
211