Löydetyt joukkueet ja seurat

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Matias kirjoitti: +Esa (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
24

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä keskiviikkoisin Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. JOUKKUEEMME ON TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ! Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat sisäkaudella ja ulkokaudella nappikset. Esimerkiksi säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Ville kirjoitti: Terve, Täydennetään taas joukkueen treeni- ja peliasuja. Käykää katsomassa osoitteessa: http://www.stadiumteamsales.fi/lafk/lafk# mitä haluatte tilata. Peliasu käytännössä (toki muutakin saa tilata): - Sukat NIKE CLASSIC II SOCK, musta (204923) - Pelipaita NIKE PARK VI JSY JR, keltainen (227299) ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
23

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Visa kirjoitti: Jääkenttien kunnossapito on päättynyt tältä talvelta joten tämän päivän pipolätkät on peruttu https://www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/ajankohtaista/-/asset_publisher/2fVr/content/luistelukausi-kentilla-paattyy/64332 (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
81

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja futsaljoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä jalkapalloa ja futsalia kahdesta kolmeen kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Niklas kirjoitti: ### SYKSYN PELIPAITA TILAUS 2018 ### Tähän viestiketjuun tilattavat tuotteet 5.9.2018 mennessä. https://www.stadiumteamsales.fi/lafk/lafk# (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
22

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo. You´ll never sauno alone

Asko kirjoitti: Naisilla ja miehillä on tässä oma nimenhuutoryhmä. Laittakaa itsenne in tai out, mikäli haluatte liittyä tuohon ryhmään. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki
Miehet
39

NK SBT Miehet Nimenhuuto.com

www.nksbt.net

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
34

kiimuharrastesalibandy Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan pe 19 - 20:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään mahtuu myös uusia jäseniä (miehiä ja ...

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
23

NK SBT Nimenhuuto.com

Tulevalla kaudella 2016-2017 ei harjoitella eikä pelata

Jukka kirjoitti: Tulevalla kaudella 2016-2017 edustus ei harjoittele eikä pelaa. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
3

YNM Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: Kyytiä? Jos on ees reenejä (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Salibandy
Ylikiiminki
Miehet
26

SB Karhuemot Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Innit ja outit (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kiiminki
Naiset
27

NK SBT Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen

Minna kirjoitti: Hei! Jos jollakin on kausimaksu maksamatta niin laittakaahan maksuun. Nyt keväällä mukaan tulevien maksu keväältä on 20e, alla maksutiedot: TILINUMERO: FI14 5741 5320 0850 30 ERÄPÄIVÄ: 30.9.2018 VIITE: oma nimi / nk sbt naiset Nimenhuuto ilmoittautumiset hyvissä ajoin, mielellään jo ennen pelipäi... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kiiminki
Naiset
30

Kiiku Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Menkää vaan pelaan kaikki, tämä ei ole aktiivisessa käytössä, aina saatu pelit aikaseksi (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sähly
Kiiminki
Sekajoukkue
24

Laivakankaan Futisklubi Ry Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi ry, tuttavallisemmin LaFK, on kiiminkiläinen jalkapallon ja futsalin lajiseura. Seura on perustettu 18.12.2009. Perustajina toimi joukko jalkapallon parissa toimivia kiim...

Jalkapallo, Salibandy
Kiiminki