Löydetyt joukkueet ja seurat

Kumu JT-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Mika kirjoitti: KJP P12 pelaajien vanhemmille on muodostettu oma Whatsapp-ryhmä. Jos haluatte liittyä ryhmään, niin tallentakaa Heidi Rantasen (040 7529 774) yhteystiedot puhelimeen ja lähettäkää Heidille Whatsapp-viesti halukkuudesta osallistua. Viestiin pelaajan nimi ja nykyinen pelinumero sekä ilmoittajan nimi. (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
32

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-08 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Niko kirjoitti: Onks tää tarkotus pelata aikuiset vs lapset? Niko kyseli,kun haluis sellasen vielä viimeisen kerran 😊 (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
21

Kumu JT2012 Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: Eilen tuli uudet Kouvolan kaupungin ja Kymsoten ohjeistukset koskien urheiluseurojen toimintaa vuoden 2020 loppuun asti. Palloliitto on myös omassa tiedotteessaan 15.10. ilmoittanut peruvansa joulukuulle 2020 suunnitellut valtakunnalliset taitokisat. Uusien ohjeistusten ja lisääntyneiden koronata... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
27

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moi. Jalkapallokausi 2020 ollaan saatu päätökseen. Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta! Uusi kausi alkaa viikolla 45/2020. Uuden kauden osalta olen lähettänyt KJP sähköpostin, jonka liitteenä mm. harjoitusvuorokalenteri, josta selviää ikäluokkakohtaisesti harjoitusvuorot. Kumu ei järjestä perinte... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
14

Kumu JT -14 Nimenhuuto.com

Leo kirjoitti: Luettu (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
20

Kumu Junior Team Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: Huom! Tänään VAIN 60min treenit! Loppuvat jo klo17.30. Pahoittelut lyhyestä varoitusajasta. (23 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
39

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Pyry kirjoitti: Yritän sumplia aikataulua että pääsisin. (28 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
29

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tervehdys, ISO KIITOS POJILLE, tänään näytettiin todellista KUMU sydäntä. Tällä asenteella ja tekemisellä mennään pitkälle. Keli ja olosuhde oli rankka. Päätin että pidetään huomenna treenit omatoimisina eli käykää jokainen joko itseksenne tai kaverin kanssa lenkillä ja sitten sen perään hyvä ven... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
15

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
23