Löydetyt joukkueet ja seurat

PPJ Jätkä 2010-2011 Nimenhuuto.com

Jätkäsaaren, Ruoholahden ja Hietalahden alueiden PPJ (Pallo-Pojat Juniorit) kaupunginosajoukkue vuonna 2010-2011 syntyneille jalkapalloilijoille.

Leo kirjoitti: Leo in, jos saa kyydin. (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Jätkäsaari, Ruoholahti Etc
Ei asetettu
47

FC Reipas T05-06 Nimenhuuto.com

Lahtelainen FC Reipas T05-06 joukkue on pelannut jo neljä kautta jalkapalloa. Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin! Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Anja Temmes-Flyktman anja.temmes@gmail.com

Elsa kirjoitti: Lähden autolla, 3 mahtuu mukaan. (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
34

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS:n pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien ja harjoitusotteluiden pelinohjaajat ikäluokissa U9-U6. Joukkueenjohtajat voivat tehdä otteluistaan tapahtumia ryhmään liittymisen jälkeen. Liittymistä varten ota yhteyttä Tom Jolkkoseen p.0400 631300.

Tom kirjoitti: Hei pelinohjaajat, EPS järjestää 3.10.2020 Espoon liigan U9 kilpasarjan lopputurnauksen Espoonlahden tekonurmi 3:lla. Pelimuoto on 5v5 ja peliaika 1x12 minuuttia. Palkkio on 6€/peli. Pelejä pelataan neljällä kentällä klo 9-13:00 kaksitoista peliä kullakin. Neljäkymmentäkahdeksan peliä yhteensä. I... (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
165

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/2005-2006-kungfupandat.html Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Alustava peliryhmä lauantaille 13.4.: Iiris, Alli, Elina, Nea, Daniela, Stina, Melanie, Meira, Milla, Minni, Annabella, Marie, Lumia. Innokkaat saa ilmoittautua varalle. Valmentaja: Joel (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
39

FCK - HooGee TB Nimenhuuto.com

FCK - HooGee ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta ja Kirkkonummelta. Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän sekä Kirkkonummen urheilupuiston tekonurmilla.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa kokeilemaan.

Tuomas kirjoitti: Järjestäjä lähetti viestin. Olemme saamassa paikan turnaukseen. 9 päivän sisällä pitää maksaa varausmaksu (220€), jotta vahvistamme paikan. Voisitteko nyt aktiivisesti keskustella / suunnitella heinäkuuta kotona ja tehdä ilmoitus IN/OUT. Voi myös laittaa IN (ja kommenttikenttään viesti, että ehkä... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä, Kirkkonumm
Tytöt
49

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

Soile kirjoitti: Hei, Sunnuntain treenipeli 15.12. on siirretty ensi lauantaille klo 11 kuplassa! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
30

FC Kuusysi P09-10 harraste Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2009-2010 syntyneiden harrastejoukkue

Janita kirjoitti: Hei, Masto Cup järjestetään elokuussa Lahdessa. Harraste P09-10 joukkue järjestää talkootöinä P11-10 harrastesarjan turnauspäivän Launeen kentällä sunnuntaina 9.8.2020. Jokaiselta pelaajalta toivotaan aikuisen työpanosta päivän järjestämiseen. Alle olen listannut tehtäviä, joihin toivon vastuuhen... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
42

Punainen mylly Nimenhuuto.com

suuri ja mahtava espoon ylpeys

Tero kirjoitti: Ehkä myöhässä (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallero ja Vetäminen
Kivenlahti (Espoo)
Miehet
59

Fc Stars naiset Nimenhuuto.com

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Tervetuloa mukaan! Joukkueen kotisivut http://www.fcstars.net/opponents/naiset/yleista/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa ! Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Pelaamme talv...

Jenna kirjoitti: Tulen, jos pääsen töistä ajoissa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lahti
Naiset
24

Lahen Pojat Junnut Nimenhuuto.com

Kaupungin aidoin jalkapalloyhteisö

Mikko kirjoitti: To työpäivä, yritän saada vaihdettua (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
26

FC Kuusysi T11 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2011 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue

Cecilia kirjoitti: Moikka, Minä päivinä reenit jatkuu syksyllä? Onko niin kuin oli keväällä ma klo 16.30-18 ja pe klo 17.45-19 vai niin kuin oli nyt kesällä ma ja to Ter. Annukka (22 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
19

Japs ikämiehet Nimenhuuto.com

Jalkapalloilevia papparaisia

Ode kirjoitti: Mökillä poikien kanssa. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
37

KaPy N Nimenhuuto.com

Iloinen Kauklahden joukkue, jossa pelataan aina tosissaan mutta ei koskaan vakavana. Kesällä pelaamme harrastesarjassa 7v7 ja 11v11 jalkapalloa, lukuisia turnauksia ja talvella futsalia. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

Katja kirjoitti: Harkkapeli Tikkaa vastaan mahdollisesti 25. tai 31.7., käykäähän laittaa kävisikö jompi kumpi :) Jos molemmat käy, laittakaa molempiin IN! (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
27

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2020 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi Maksuyhteys Saaja: Keskiviikon Kuntofutis ry IBAN: FI39 4252 0010 0841 16 Eräpäivä: ennen pelaamaan tuloa Viesti: Oma nimesi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Juha kirjoitti: Avoimet ovet teemaviikot jatkuvat toistaiseksi, joten voitte ottaa kavereita mukaan veloituksetta ja mainostakaa vuoroa edelleen! Rinki on ollut pieni korona-aikaan, mutta suurella aktiivisuudella olemme tänä kesänä(kin) hienosti osallistuneet! Jatketaan lumien tuloon saakka tähän malliin (ellei ... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
72

Laaksolahden Atleettiklubi Nimenhuuto.com

Laaksolahden Atleettiklubi on vuonna 2012 perustettu espoolainen urheiluseura. Joukkueemme perustamisen lähtökohtana oli yhdistää urheilu, sekä yhdessäolo. Seurassamme tulee olemaan vuosittain kovat, mutta realistiset tavoitteet. Vuonna 2016 joukkueemme osallistuu Uudenmaan 4. divisioonaan, sekä Suomen Regions Cupiin. Tervetuloa seuraamaan kotiotteluitamme Laaksolahden tekonurmelle!

Oskari kirjoitti: Matsin alkuun paikalle (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Laaksolahti
Miehet
27

FC Kuusysi P08 Nimenhuuto.com

#futis on hauskaa kavereiden kanssa

Mikael kirjoitti: Moi. Ottakaa mukaan käsidesiä jos löytyy kotoa. On hyvä olla mukana oma jos välipalaa syö yms. ja myös kun mökkeihin pakkaudutaan. (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
43

PitsiPöxyt Nimenhuuto.com

Espoolainen nuorten naisten harrastejoukkue PitsiPöxyt tähtää ehjään kokonaissuoritukseen, jossa menestys mitataan viihtyvyydellä – eikä tämä suinkaan merkitse sitä, että urheilullinen menestys olisi toisarvoista. Vahva kilpailuviettimme vaatii aina täyden tyydytyksen, mutta toiminnallamme on myös muita päämääriä. Jalkapalloilu on monitasoinen ilmiö. Meille Pöxyille se on ennen kaikkea hauska ilmiö. www.sexypoxyt.fi/

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Espoo Laaksolahti
Naiset
31

RPS-Seniles Nimenhuuto.com

RPS Ikämiehet

Joukkue etsii pelaajia

Jarno kirjoitti: Tuun kun töistä kerkeen. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ruokolahti
Miehet
32

Nissenpallo Nimenhuuto.com

Klassikkojengin Nissen pallo Lahden kortteliliigassa.

Jani kirjoitti: Melkein 90 minuutin kunnossa 🤣🤣 (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Mukkula, Lahti
Miehet
30

FC Kuusysi P11 harraste Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2011 syntyneiden harrastejoukkue

Sami kirjoitti: FC Kuusysin harjoitteluohjeistus, voimassa 1.6.2020 alkaen. Normaali lajiharjoittelu kontaktien kanssa on mahdollista kesäkuun alusta eteenpäin. Vaikka ohjeistukset ovat kesäkuussa paljon sallivammat, on erityisen tärkeää, että nämä käydään läpi joukkueessa ja niitä toteuttaa kaikki seuran joukku... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
29

Lahti Panthers Nimenhuuto.com

Lahti Panthers - jenkkifutista Lahesta!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Myöhässä (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Lahti
Miehet
30

FC Kuusysi P07-08 harraste Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2007 - 2008 syntyneiden harrastejoukkue. Tätä nuoremmat pelaajat mukaan tapauskohtaisesti. Joukkue harjoittelee 1-2 kertaa viikossa ja osallistuu turnauksiin sekä pelaa ystävyys- ja harjoitusotteluita.

Sami kirjoitti: FC Kuusysin harjoitteluohjeistus, voimassa 1.6.2020 alkaen. Normaali lajiharjoittelu kontaktien kanssa on mahdollista kesäkuun alusta eteenpäin. Vaikka ohjeistukset ovat kesäkuussa paljon sallivammat, on erityisen tärkeää, että nämä käydään läpi joukkueessa ja niitä toteuttaa kaikki seuran joukku... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Ei asetettu
26

Lime Events futisryhmät Nimenhuuto.com

Lime Eventsin naisten futisryhmissä pidetään hauskaa futiksen opettelun merkeissä. Ryhmien pelaajat ovat jalkapallon aikuisiällä aloittaneita harrastajia tai lajia joskus muutaman vuoden pelanneita. Uutta opetellaan ja opitaan joka kerta, ja hiki virtaa varmasti. Ohjaaja / valmentaja Riina on kokenut jalkapallovalmentaja ja itse pelannut futista reilun 25 vuoden ajan. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Lime Eventsin naisten futisryhmiin mahtuu mukaan uusia pelaajia ympäri vuoden...

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Naiset
29

KiLu Football Nimenhuuto.com

Kilpilahden Liikuntakerho (KiLu) pelaa Porvoon puulaakisarjassa. Pelaamaan pääsevät kaikki Kilpilahden teollisuusalueen yrityksissä työskentelevät (Neste, NES, Borealis...) Kilpilahti Sport club (KiLu) plays football in Porvoo local summer league. All employees of the Kilpilahti area are welcome to join our team. 2019 16.5. Keppana - KiLu 3-1 23.5. KiLu - Hassel Mayhem 2-6 29.5.Gossarna - KiLu 5-1 06.6. KiLu - FC Leffa 2-3 13.6. FC Konnat - KiLu 5-1 06.8. KiLu - Renum United 1-6 14.8. Mörtfiskarna - KiLu 19.8. KiLu - Los Heteros

Henri kirjoitti: Hei kanssapelaajat! Maanantaina 19.8. pelataan kesän viimeinen peli Hinthaarassa klo 20! Kaikki kykenevät pelaamaan, niin kairataa se kauden avausvoitto, jotta päästään talvehtimaan voittajina ja matsin jälkeen voitaisii käydä oluella Hinthaaran paikallisessa. :) Lisäksi ilmoitan, että tämä on vi... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kilpilahti, Porvoo
Miehet
39

FC Lasinilkat Nimenhuuto.com

Weljekset pelailee "Sydän pinkkinä ja nilkat lasisena"

Ilroba10i kirjoitti: Todnäcc in (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
18

Urho 08 Nimenhuuto.com

URHO 07/08/09 syntyneet Kausi 2018 Harjoitukset 2-3 kertaa viikossa.

Valtteri kirjoitti: Urho 07/08/09 junnut kausi 2019 vanhempien palaveri / poikien harkat sunnuntaina 2.6. klo 16, Suolahti keskuskenttä. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Suolahti
Sekajoukkue
20

FC Kuusysi P11 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2011 syntyneiden poikien edustusjoukkue

Sami kirjoitti: FC Kuusysin harjoitteluohjeistus, voimassa 1.6.2020 alkaen. Normaali lajiharjoittelu kontaktien kanssa on mahdollista kesäkuun alusta eteenpäin. Vaikka ohjeistukset ovat kesäkuussa paljon sallivammat, on erityisen tärkeää, että nämä käydään läpi joukkueessa ja niitä toteuttaa kaikki seuran joukku... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
46

FC Kuusysi N2 Nimenhuuto.com

FC Kuusysi Naiset2

Sami kirjoitti: FC Kuusysin harjoitteluohjeistus, voimassa 1.6.2020 alkaen. Normaali lajiharjoittelu kontaktien kanssa on mahdollista kesäkuun alusta eteenpäin. Vaikka ohjeistukset ovat kesäkuussa paljon sallivammat, on erityisen tärkeää, että nämä käydään läpi joukkueessa ja niitä toteuttaa kaikki seuran joukku... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lahti
Naiset
29

LJS Nimenhuuto.com

Laaksolahden Jalkapalloseura Ry perustettiin Espoon Laaksolahdessa loppuvuodesta 2018 edeltäjiensä FC Kyllikin ja Rastaalan Kokeneiden (RaKo)perinteiden jatkajaksi. LJS perustettiin edistämään nuorten miesten terveellisiä elämäntapoja.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme aktiivisia pelaajia! Uudenmaan vitosta kaudella 2019 pelaava LJS etsii...

Kristian kirjoitti: Maalivahti tulossa tryoutille. (Yli 7 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laaksolahti, Espoo
Miehet
50

Lahti Panthers Women Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan upeaan Pantterilaumaan! Loistoporukka, mahtavat lajitreenit ja huikeat fysiikkatreenit!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

American football ja Amerikkalainen jalkapallo
Lahti
Naiset
15
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.