Löydetyt joukkueet ja seurat

LKP Huru-Ukot Nimenhuuto.com

+35 vuotiaille tarkoitettu joukkue Perutut vuorot katso myös: www.icecatarena.fi Toiminta Icecat Areenalla, pelaamme: Perjantaisin klo 19.45-20.45 ja sunnuntaisin klo 21.00-22.00 perjantaisin klo 19.45 - 20.45 sunnuntaisin klo 21.00 - 22.30

Juha kirjoitti: Jos joku mokeista kuitenkin haluaa vuorolle, niin teen tilaa hänelle. Olen jo edellisellä vuorolla. (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
80

Kiekkorinki Nimenhuuto.com

Pelataan höntsäkiekkoa rennosti hauskaa pitäen ja kuntoilu mielellä, ei siis mitään totista menoa. Lyöntilaukaukset ja taklaaminen ovat kiellettyjä. Pelipaitojen värit ovat musta ja valkoinen. Kenttäpelaajilta edellytetään kaikkien varusteiden käyttöä. Lukuun ottamatta hammassuoja, kaulasuoja ja ristikko/visiiri. Näitä kuitenkin suositellaan myös käytettäväksi. Mukaan ilmoittautumisen aikaraja on kaksi vuorokautta ennen vuoroa, koska vuoro pitää tarvittaessa perua vuorokautta ennen. Jos jää ilmoittautumisajan päätyttyä pois ilman pätevää syytä, niin maksaa osallistumisensa. Minimi osallistuja määrä on 13 + 2, jolloin vuoro järjestetään. Hinta 10 €/pelaaja ellei toisin ilmoiteta. Maalivahdit eivät maksa.

Mirko kirjoitti: Kolmelle olis vielä paikka. (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
59

Betamet kiekko Nimenhuuto.com

Art of Ice Hockey Vuorolle pelaajamäärä 2 mv+20 peluria. Tässä nimenhuudossa vapaa ilmottautuminen. Ulkopuolisia pelaajia voi ilmoittaa perjantaista eteen päin. Pelaamme harrastekiekkosäännöillä ja pelaamaan vain tämän nimenhuudon kautta. Pelipaitojen värit VALKOINEN ja MUSTA.

Toni kirjoitti: Maalivahdit ohoi! Löytyykö tälle illalle peurunkaan mokea. Pussikaulojen vuoro 18:45-19:35 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
79

LKP05 Nimenhuuto.com

Topi kirjoitti: Elias Huttu osallistuu!!! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
24

LKP 08-09 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Moi. F1:llä alkaa turnaus siis jo perjantaina ja ollaan Hippoksen harkkahallilla klo 17:45. Peli alkaa klo 18:30. t:Toni B (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Laukaa
Pojat
20

Lkp Edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Fuck yeah (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
33

PHT Harraste Nimenhuuto.com

Lätkää letkeesti.

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
21

LKP 07 Nimenhuuto.com

LKP URHO 07

Pasi kirjoitti: Iltaa! Ohessa yhteenveto 07 - 08 ikäluokan yhteisestä vanhempainpalaverista. 07 ikäluokasta useat pelaajat ovat vaihtamassa joukkuetta ensi kaudelle. Tämä tarkoittaa uudet järjestelyt myös valmennukseen ja toimihenkilöihin. 07 ja 08 ikäluokat yhdistetään. Ikäluokat harjoittelevat yhdessä. Pyrkimy... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
24

Betamet-Peurunka Nimenhuuto.com

Huom. Tämä nimenhuuto on poistettu käytöstä.

Olli kirjoitti: Muutoksia Betamet-vuoroon, uusi nimenhuuto ja Turnaus-asiaa => käy lukemassa lisää ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
62

laukunta Nimenhuuto.com

Laukaan kunnan henkilöstön jääkiekkovuoro. Hiki tulee ja ehjänä kotiin.

Sami kirjoitti: Moi, onkos tänään pelejä? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
25

Laukaan jääkiekkojr Nimenhuuto.com

Tuuli kirjoitti: Vakiopelaajat ilmoittautuvat pelipäivänä klo 12 mennessä. Varapelaajat ilmoittautuvat pelipäivänä klo 12 jälkeen tai ennen 12 jos vakiopelaajia menee outiin. Varapelaajilta peritään kertamaksuna 10 €. Sen voi suorittaa tilille: FI09 5534 0520 1245 65 Tai MobilePay 040 8407728 / Tuuli Vuorma (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Laukaa
Pojat
43

Team LKP Nimenhuuto.com

Team LKP ry on Laukaan kunnassa toimiva urheiluseura, lajeina on jalkapallo, jääkiekko, ringette, luistelukoulua pienille ja taitoluistelu aloitteleville, seura on Suomen jääkiekkoliiton ja Suomen ...

Jalkapallo, jääkiekko, ringette ja taitoluistelu
Laukaa