Löydetyt joukkueet ja seurat

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
41

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset.

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
36

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
27

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
59

PPJ Laru 2013 Nimenhuuto.com

Joukkueenj kirjoitti: Terve, PPJ siirtyy kesän ja alkusyksyn aikana Nimenhuudota myClubiin. MyClub on urheiluseuroille suunnattu palvelu, jonka avulla hallinnoidaan jäsenrekisteriä, laskutusta, viestintää sekä tapahtumailmoittautumisia. PPJ Laru 13 siirtyy myClubiin kesätauon jälkeen. Elokuusta alkaen treeneihin ja pe... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
46

PPJ 2003 Laru Eira Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari, Eira Helsinki
Pojat
42

deltanuoret Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12

Larun höntsäfutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa Larun höntsäfutikseen! Tavoite pitää hauskaa, tutustua uusiin ihmisiin sekä järjestää hyvät pelit: ei turhan vakavaa siis. Kaikki tervetulleita! Kontaktintaso: höntsä eli säärisuojat voi jättää kotiin. Pelaa siis niin että kukaan ei loukkaannu! Pyrimme pelaamaan Lauttasaaren urheilupuistossa kaksi kertaa viikossa. Nimenhuudon lisäksi meillä on Whatsapp-ryhmä keskusteluihin: https://chat.whatsapp.com/HV2yEvS9pPA82qn7Yqw95M

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Larun höntsäfutikseen! Tavoite pitää hauskaa, tutustua uusiin ihmi...

JereV kirjoitti: Mukana jos vähintään 12 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Sekajoukkue
111

Dicken OB45 Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Terve! Oletteko huomanneet että espoolaisten tänä vuonna 60v täyttävien on nyt mahdollista saada kotona rokotus. Pelaajat ja pelit mielessä :) (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki / Lauttasaari
Ei asetettu
60