Löydetyt joukkueet ja seurat

Pelipojat Nimenhuuto.com

Futista Muuramessa. Pelit pelataan, jos pelaajia on vähintään 8. Jos tulijoita on paljon, niin mukaan mahtuu 28 ensin ilmoittautunutta (kolme vaihtomiestä/joukkue). Tämän määrän yli ilmoittautuneet ovat varalla. Ilmoittautumisen takaraja on maanantaisin klo 19. Muista poistaa ilmoittautuminen, jos et pääsekään tulemaan.

Kyösti kirjoitti: Hei, kelit on kohdallaan ja vaikka perjantai ei ehkä täydellinen aika vuorolle niin pistäkääpä ilmoa kehiin ja huomiselle Muuramen kauden avaus! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Miehet
97

Muuramen srk miehet Nimenhuuto.com

Futsalia, jalkapalloa ja sählyä hyvässä hengessä.

Henri kirjoitti: Hyvää uutta vuotta kaikille! :) Nyt on uusi vuosi ja uudet vuorot, mutta laitetaan ilmoittautumiset edelleen ajoissa, eikös? ;) (17 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Futsal, Futis ja Sähly
Muurame
Ei asetettu
105

MS United Nimenhuuto.com

Tervetuloa MS Unitedin Nimenhuutoon. Täältä löytyvät harkat, pelit ja kaikki niihin liittyvät infot. Tsekkaa omat tietosi ja ilmoittaudu viimeistään tapahtumaa edeltävänä iltana mukaan treeneihin ja peleihin. Hienoa, että olet mukana.👍

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muurame / Säynätsalo
Pojat
21