Löydetyt joukkueet ja seurat

Oulun Tarmo - koripallo Nimenhuuto.com

Naisten harrastekoripalloilua. Tervetuloa mukaan!

Kreetta kirjoitti: En luultavasti ehdi vielä 18.30, tuun 19.00 :) (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
34

OHLK-urheilu Nimenhuuto.com

Oulun hammaslääketieteen killan maanantaisin klo 20:15, koripallovuoro Kastellin monitoimitalo C1-sali keskiviikkoisin klo 20:15, salibandyvuoro Kastellin monitoimitalo C1-sali Ovikoodi 7640# HUOM! Ilmottaudu ajoissa (viim. 45 min ennen reenejä) ja seuraa ilmottautumisia! Reenien toteutumiselle on 8 henkilöä ilmoittautunut klo 19.30 mennessä, ainakin salibandyssä.

Hannu kirjoitti: Liikuntavuorot jatkuvat samoilla ajoilla ovikoodi 3523# (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy ja Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
50

MHB -Maskun Männät Nimenhuuto.com

Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, eipä paljon treenata.... Mukaan mahtuu - vaikka sali onkin todella pieni.

Joukkue etsii pelaajia: Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, ei paljon treenata.... Mukaan ...

Ari kirjoitti: Hyvää joulua kaikille (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Seikelän Koulu
Miehet
15

pallo Nimenhuuto.com

Tähän korisporukkaan on tervetullut kovempikin pelimies, mutta lähestulkoon vasta-alkajakin sopii joukon jatkoksi. Uleåborg IFK basketball group accepts new players! Olemme osa perinteikästä Uleåborg IFK:ta: http://www.uifk.fi/seura Yhteyshenkilö / Contact person: Joni Pekkala, pekkala.joni(a)gmail.com

Jukka kirjoitti: If I am back in Oulu on time (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
46

ONMKY Minitytöt Nimenhuuto.com

ONMKY:n minityöt pelaavat reipasta koripalloa iloisella mielellä. 10-11-vuotiailla tytöillä on harjoitukset kolme kertaa viikossa ja innostavat valmentajat. Tytöt pelaavat minityttöjen pohjoista sarjaa keväkaudella 2017 Uudet pelaajat tervetuloa joukkoomme, hyvän mielen ja urheilullisen harrastuksen pariin! Seuran kotisivut http://onmky.fi/osastot/koripallo/blog/joukkueet/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan reipasta koripalloa 10- tai 11-vuotias tyttö Oulun aluee...

Jani kirjoitti: Hei, Tähän Tallink turnaukseen(23.-25.8) tarvittaisiin tosiaan vielä muutama ilmottautuminen. Muuten joudumme perumaan ilmottautumisen. Vastaukset tarvitaan 19.6 mennessä. Ja niinkuin aina In ja Out on yhtähyviä vastauksia, tällä tavalla saadaan selvyys myös siitä osastosta ketkä ei varmuudella p... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
24

ONMKY Minipojat Nimenhuuto.com

Tänne ilmoitetaan minipoikien treeniajat ja myös keskisen alueen pelit. Yhteyshenkilöt: Johanna Röntynen Emma Lauri Aapo Lepistö Jorgo Dakaj

Miro kirjoitti: Komento takaisin. Miro ei pääse sittenkään mukaan Vaasaan :-( Pahoittelen tätä säätämistä. T, Stefan (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
31

ONMKY pojat U13-U14 Nimenhuuto.com

ONMKY:n koripallon U13-U14 poikien (synt. 2005-2006) harjoitusryhmä.

Elmo kirjoitti: Olen paikalla ja voin olla pöytäkirjassa tarpeen mukaan 1-2 peliä. Tuon pumpputermarin täynnä kahvia, tarvittaessa muutakin. Kovin isoa kanttiinia ei varmaan tarvita. Tuomo ei pääse, oma peli Kajaanissa samaan aikaan. Anna (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
22

AB-tytöt ja naisten edustus Nimenhuuto.com

A- ja B-tyttöjen sekä naisten edustusjoukkue (kesäharjoitusryhmä 2017).

Pekka kirjoitti: Hupparit ovat viimeinkin saapuneet ja ovat meillä Oulunsalossa. Jos joku haluaa hakea vielä ennen joulua osoite on Paprikakuja 1. Muuten toimitan hupparit vuoden vaihteen jälkeen treeneihin. Tässä tilauksessa olivat mukana: Meri Maija Sofia Gresa Suvi Eeva Anna Henriikka Jenni-Kaisa Amanda Jorgo ... (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
33

Onmky TU14 Nimenhuuto.com

Onmky U14-joukkueen sivut. Tytöt ovat syntyneet 2005-2006. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Tytöt osallistuvat kilpaturnauksiin. Lisää harrastajia otetaan mielellään mukaan joukkoon iloiseen! Seura tarjoaa kahden viikon ilmaisen tutustumisjakson, tule kokeilemaan olisiko koripallo sinun lajisi!

Joukkue etsii pelaajia: Onmky Tytöt U14-joukkueen sivut. Koripalloa pelaavat tytöt ovat syntyneet vuo...

Mika kirjoitti: Hei! Pidetään U14-tyttöjen (ent. C-tytöt) joukkueen vanhempain ilta ensi viikon torstaina 23.8. harjoitusten yhteydessä. Aloitetaan vanhampain ilta 15 min ennen harjoituksia, eli klo 18.15. Palaveriin olisi hyvä varata aikaa n. 45 min. Pidetään palaveri Kastellin aulassa, jossa on mukavasti tuole... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
28

B-Pojat White 03-04 ONMKY Nimenhuuto.com

Oulun NMKY B-pojat vuosimallia 2003-2004 KAUSI 2018-2019

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
16

Ynni C-Pojat White Nimenhuuto.com

Virallinen Oulun NMKY (Ynni) C-pojat White joukkuueen ilmoitussivusto kaudelle 2017 - 2018 Ilmoituksia ja tiedotteita myös whats up ryhmässä. Mahdollisista muutoksista ja/tai päivityksistä tietoa joko Aapo Lepistölle tai valmentaja Valkamalle.

Elmo kirjoitti: Meille sopii toimitsijavuorot. Anna ja Tuomo (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
18

ONMKYC-pojatRed Nimenhuuto.com

Oulun NMKY:n C-poikien Red joukkueen sivut. Tänne tulee tiedotteet harkoista, peleistä ja muusta toiminnasta.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: esti-ilta Karjasillan koululla torstaina 18.5. Hei! Ynnin järjestää kaikille ensi kauden C-, B- ja A-junioreille sekä naisten edustusjoukkueen sekä miesten II-joukkueelle testi-illan ensi viikon torstaina 18.15. Tapahtumassa testataan 20 metrin nopeus, ponnistusvoima paikaltaan ja ponnistusvoima ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
24

IFK Uleåborg Nimenhuuto.com

Otteita UIFK:n pelikirjasta: 1. "syöttö = "riskipäätös", "huonommalle ei kannata syöttää" 2. heitto = "älä heitä – missä levyrimiehet", "todennäköisesti toivoton yritys" 3. joukkuepeli = "pelataan nyrkki – menkää pois edestä"

Jukka kirjoitti: Hauska kuulla että maineikas seuramme on saanut ketsuppipullon auki, ennen se oli ihan toinen pullo – ilman korkkia. Puolustuksesta sen verran että tärkeä on ylipäätään puolustaa, sehän ei vaadi niin paljoa taitoa kuin hyökkääminen mutta tahtoa sitäkin enemmän, miesvartioinnissa vartioidaan miele... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
44

ONMKY C-P03 RED Nimenhuuto.com

ONMKY C-pojat 2003.

Mika kirjoitti: Lisäsin tuonne Kuvat ja materiaalit linkin alle eilisen lihashuoltokoulutuksen materiaalit. Kannattaa käydä tutustumassa! Mika (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
28

ONMKY PU16 Red Nimenhuuto.com

Arvi kirjoitti: Lähtö Ynnin toimistolta klo 10:30 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
22

Oulun NMKY A-pojat Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Käykää merkkaamassa in/out viikonlopun reissuun 2.-3.12. Reissussa siis kaksi peliä, toinen la iltana ja toinen su aamulla. Matka on tarkoitus tehdä bussilla, josta tulee kustannusta noin 100.-/pelaaja. Majoituksen saan ilmeisesti ilmaiseksi, joten bussimaksun päälle maksettavaa tulee vain ruokai... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
29

ONMKY C-P02 WHITE Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Perutaan maanantain reenit (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
16

PePa Nimenhuuto.com

Harrastesarjan turnaukset

Krista kirjoitti: Marraskuussa aika rajusti työreissuilla viikot, mutta voin lähteä jos vaihtopelaajasta jää lähtö vaille. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
15

Ikiliikkujat-oulu Nimenhuuto.com

Ikiliikkujat-Oulu on ollut hieman erilaisin kokoonpanoin kasassa jo 70-luvulta alkaen. Nyt listoilla on yli kaksikymmentä pelaajaa ikähaarukaltaan 25-70+ v. Osalla on koripalloilutaustaa, mutta pääosalla ei. Vauhtia pelistä löytyy ja peleistä selvitään ilman tuomareita, kun kukin tunnustaa virheensä. Pelaamme torstai-iltaisin Laanilan koululla. Lisätietoa toiminnasta saat laittamalla viestiä osoitteella tphuotari2019@gmail.com.

Jukka kirjoitti: Koitan hommata jonkun😁 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Ei asetettu
21

Nokia NSN Koripallokerho Oulu Nimenhuuto.com

Hello all! It's time to continue the basketball sessions. Indeed, Nokia Oulu Basketball Association (=NBA) has two gym halls reserved for this purpose during season 2019-2020: Talvikankaan koulu on Tuesdays at 20:30 - 22:00 Koskelan Koulu (Tullimiehentie 8 90560 OULU) on Sundays at 18:00 - 19:30

Hans kirjoitti: Onkohan todennäköistä ettei huomenna treenejä ku tänään peli? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
65

ONMKYMinipojat1718 Nimenhuuto.com

ONMKY:n Minipojat harjoittelee kolme kertaa viikossa tavoitteena mukava koripallon harrastaminen hyvässä valmennuksessa. Tavoitteena on antaa hyvä pohja lajia tulevaisuudessa mahdollisesti vakavamminkin harrastaville, mutta myös mukava harrastus niille joita kilpakentät eivät kutsu ihan niin voimakkaasti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: C-poikiin siirtyvillä on keskiviikkona harkat, mutta pidetään kuitenkin tämä päätöstapahtuma tässä, hankalaa tässä vaiheessa lähtä enää muuttamaan ajankohtaa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Laittakaa WhatsAppiin mitä tuotte tarjottavaa (juotavaa, suolaista, makeaa...) ja jokai... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Oulun Seutu
Pojat
30

ONMKY Kaikki Nimenhuuto.com

Veikko kirjoitti: Etureittä parantelen viime pelin jäljiltä vielä (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
30

Tuomarilan Urheilijat koris Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Moi, Antti mainitsi eilen pelivuoron jälkeen että Tuoksulla on peli pe 17.01 klo 19.30. Sain lasten kuskaukset järjestymään tuolta illalta joten pääsisin tuolloin mukaan. Oliko se Espoonlahdessa / Mainingin koululla? Terv. Juuso (14 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Saarnilaakson Koulu
Miehet
35

Hoop it up Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hey! Monday 6th of january practice is cancelled in linnanmaa liikuntakeskus. Not enough players. Next time we have bball practice in terva-toppila school 13th of january at 20:00 - 21:00. See you there! Teemu (18 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Basketball
Oulu
Ei asetettu
17

Taitonetti Oy Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy, Futsal ja Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
31

sporttiklupi Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Ovikoodi siis 3731# (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
15

Multilats Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Kilpeläisen Tuomon kanssa oli puhetta kerätä porukka ja osallistua kuntosarjaan. Muita joukkueita sarjassa ovat Kaikki, Tönköt, Haukipudas ja Kokkola. Sarja pelataan turnauksina, 4-5 kpl/kausi . Osallistumismaksun kuittaa Liikuntakeskus Voitto, Pelaajien pitäisi ostaa kuntolisenssi (noin 20 euroa... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Koripallo - basketball
Oulu
21