Löydetyt joukkueet ja seurat

APK-maratoonarit Nimenhuuto.com

APK-maratoonarit on vuonna 2008 perustettu yhdistys. Suurin osa yhdistyksen jäsenistä on masters-ikäisiä (35+ vuotta). Yhdistys on SAUL:in Suomen Aikuisurheiluliiton jäsen. Vuoden mittaan APK-maratoonarit osallistuvat useisiin liikuntatapahtumiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Osalle osallistuminen merkitsee kamppailua maaliinpääsystä ja osalle yritystä parantaa henkilökohtaisia ennätyksiä, samaan yhteisöön mahtuvat taustoiltaan ja iältäänkin erilaiset juoksijat.

Orvo kirjoitti: Tässä tulee hieman kisaraporttia vaiherikkaalta Nizza Cannes maratonreissulta. Aikani oli juoksu-urani huonoin 4:30:50. Perjantain menomatkalla Lufthansan lento Frankfurtiin oli myöhässä ja myöhästyimme jatkolennolta. Pääsimme kuitenkin perille puolen yön maissa kuusi tuntia aikataulusta jäljessä... (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Juoksu
Pori
Ei asetettu
26

Marathonkoulu Pori Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Moro kaikille. Pidän juoksutaukoa marraskuun loppuun. Toisessa jalkaterässä Mortonin neurooma ja myös alkavaa rasitusvaivaa. Levolla ja jumpalla tulee kuntoon. Just nyt Dubaissa - eilen parakisoissa Maamme-laulu 3 kertaa ja Satakuntaan 2 kultaa... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kestävyysjuoksu
Pori
Ei asetettu
35