Löydetyt joukkueet ja seurat

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Riikka kirjoitti: Vielä hieman epävarmaa... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
32

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä noin 35 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: Moi, Hesa Cup meni hienosti molemmilta ryhmiltä. Käyttäytyminen oli mallikasta ja niin kuin oli ennakkoon tiedossa, kovia jengejä oli vastassa. Valkoinen taisi joutua hiukan kovempaan alkulohkoon ja Kulps ja Nups punainen olivat kaadettavissa, mutta marginaalit menivät tällä kertaa vastustajille.... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
44

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
31

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Mika kirjoitti: Moro, kesätapahtumaa on jälleen vietetty aurinkoisissa merkeissä ja uudet kesämiehet kruunattu. Eepin ja Nuppiksen valtakauden biitsissä tiedettiin jo katkeavan, mutta niin vain meinasi Eero kairata mestaruuden toisen Rikun kanssa. Loppupeleissä kuitenkin Petja ja Soukka olivat taitavimmat/onnekk... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
50

Pjs Nimenhuuto.com

Tervetuloa 3-6 vuotiaille tarkoitettuun jalka pallokouluun. Hinta on kuukaudessa 10€. Pjs eli pornaisten jalkapalloseura.

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako Jalkapallo tule harjoittelemaan jalkapalloa. Löytyykö muita 3-6 ...

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Halki, Pornainen
Sekajoukkue
1

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moikka. Hesa-Cup oli ja meni. Viikko meni mielestäni hyvin. Pelattiin 7 peliä joista voitettiin 4 ja hävittiin 3. Viimeinen häviö johtui ehkä pikkasen fokuksen karkaamisesta pitkästä tauosta pelien välissä sekä siitä, että se oli vastustajalle heidän eka peli sinä päivänä. Olivat aavistuksen pare... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
31

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
31

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Reetta kirjoitti: Todnäk myöhässä (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
35