Löydetyt joukkueet ja seurat

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 29 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: Moikka, Muutama sananen alkaneesta syyskaudesta. Tällä viikolla oli poikkeuksellisesti vain yhdet treenit, keskiviikkona oli kaikki kentät varatut ja sovittiin, valmennusryhmän kanssa, että minihengähdys jalkapallosta oli paikallaan. Viime sunnuntaina syyskausi jatkui KP75/Tupsia vastaan. Meillä ... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
33

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Iida kirjoitti: Myöhässä. Pääsen töistä vasta 17.. (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
34

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
31

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Jätkät! 3-0 kuusysistä oiken hyvällä ja tasapainoisella suorituksella. Peli oli edelleen hyvin uomissaan ja kun ylhäällä tuli tarvitavat onnistumiset, niin hyvällä sakilla liikkeellä ollut kuusysi oli aika lailla vailla mahdolisuuksia. Pelissä oli hyvä tempo ja tuomari salli hieman turhankin kova... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
38

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moi! Laittaisitteko ensi viikon peleihin statukset kuntoon, niin tiedetään kysellä apuja jos tarpeen. -Jari (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
23

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Onko harkat todella kaksi tuntia?! (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
29