Löydetyt joukkueet ja seurat

Mouhijärven Malli 2012 TP Nimenhuuto.com

Mouhijärven Mallin 2012 syntyneiden joukkue. Joukkueessa on tyttöjä ja poikia. Asenne ratkaisee, harjoitellaan ilon kautta ja pelataan reilua peliä kaihtamatta. Aina on tilaa myös uusille innokkaille pelureille, tervetuloa mukaan!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Sastamala
Sekajoukkue
23

Mouma-04 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi. Nyt tarvittaisiin pikaisesti ilmoittautumisia leikinohjaajakurssille. Jos juniori olisi halukas toimimaan tuomarina 07 ja nuorempien peleissä tämä kurssi mahdollistaisi sen. Valitettavasti tämä kurssi velvoittaa myös toimimaan kesän mittaan tuomarina ellei omat pelit ole esteenä. Toki tuomar... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Sastamala, Mouhijärvi
Sekajoukkue
20

FC Vapsi naiset Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Osalta (naisista)puuttuu vielä todistus voimassaolevasta pelipassista. Hoitakaa myös tämä asia kuntoon mahdollisimman pian. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Sastamala
Naiset
36

Sw 1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitoksia kaikille äijille, ketkä jakso tän kauden viedä loppuun!! Iso peukku kaikille!! Ens vuodesta täytyy keskustella ja kattoo onko järkee lähtee pelaan vitosta (tällähetkellä ei näytä siltä) Moni tästäkin porukasta varmaan miettii että jatkaako. Mutta vaikee kausi takana niin mietitään rauha... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Sastamala
Ei asetettu
86

fc vapsi KKI35 Nimenhuuto.com

35-62 vuotiaiden innokas harrastelijaporukka Sastamalan ja Huittisten alueelta

jussi kirjoitti: Olipas eilen nihkeä peli: Analysoimme takaisintulomatkalla, että Petun ja Mikko M:n pudottaminen avauksesta jotenkin halvaannutti joukkueen. Tämän huomasi jo alkulämpöjen aikana, kun maalivahtimme Tommi kävi kysymässä, että "hei koutsi, oot sie täyel järel". Tälläisiin virheisiin ei ole enää valm... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Sastamala
Miehet
35

FC Vapsi Miehet Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Laitettiin tämä reeni-ilmoitus nyt tännekin. Pikkuhiljaa aletaan käyttää myclubia, vastaukset mielummin sinne, kiitos. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Sastamala
Miehet
38

Sastamalan Woima Ry Nimenhuuto.com

Urheiluseura

Jalkapallo/Jääkiekko/Lentopallo/Salibandy
Sastamala