Löydetyt joukkueet ja seurat

StU 2004 piirijalis Nimenhuuto.com

Veli kirjoitti: Kevätkauden pelit on nyt merkattu kalenteriin. Merkkaa ittesi nopsaa OUT ja sen yhteyteen myös tieto syystä, mikäli sinulla on tieto jo nyt esteestä tulla kyseiseen peliin. Mites menee riparit??? (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
26

StU jalis tytöt 2005-2006 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat tervetulleita.

Jani kirjoitti: Hei. Joukkueemme on tänään ilmoitettu 2019 kaudelle T13 sarjaan. Olemme saaneet lisävahvistuksia LuPo:sta (Aino Huuhko) sekä Taikista (Tilda Hyvärinen). Kaksoisedustuksen turvin he pystyvät pelaamaan omissa seuroissaan sekä meidän mukana. Maalivahtivalmentajaa etsitään parasta aikaa ja kuviot kes... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Tytöt
17

StU P12 piirisarja Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Reissussa (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Pojat
31

StU futis edustus Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Treenit lisätty nimenhuutoon, aloitetaan heti kun tekonurmelle pääsee ettei olla ensimmäisessä pelissä yhtä pelti kiinni kuin viime vuonna (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Miehet
23

StU jalis 2009 ja 2010 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei! Talvi pitää meitä vielä otteessaan mutta on tullut aika katsahtaa hieman tulevaa jalkapallokautta. P9 (2010 syntyneet) pelaavat korttelisarjassa kuten viime vuonnakin. P11 -joukkueelle ei valitettavasti löytynyt peluuttajaa, joten päädyimme sellaiseen ratkaisuun, että ilmoitimme piirisarjaan... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
25

Savitaipaleen Urheilijat Nimenhuuto.com

jalkapallo
Savitaipale