Löydetyt joukkueet ja seurat

Bulldogs - Edustus Nimenhuuto.com

Bulldogs on perinteikäs amerikkalaisen jalkapallon seura Keski-Uudeltamaalta. Bulldogsin edustusjoukkue pelaa kaudella 2019 Suomen amerikkalaisen jalkapallon III-divisioonassa. http://www.bulldogs.fi/ https://www.facebook.com/BulldogsSipoo edustus@bulldogs.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen etsitään uusia pelaajia, tervetuloa kokeilemaan jenkkifutista! L...

Joni kirjoitti: Myöhässä (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Sipoo
Miehet
41

FC SaPa Nimenhuuto.com

You'll never lose alone.

Jaan kirjoitti: Pelaan vaan 2 ekaa peliä (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sipoo
Miehet
10

Bollborg Nimenhuuto.com

Bollborg on Jokipuistoseuran palloilukerho, ja toiminta on tarkoitettu Jokipuistoseuran jäsenille. Joukkueemme on sekajoukkue, eli avoinna niin miehille kuin naisille, nuorista aikuisiin. Pelejä muokataan aina osallistujamäärän mukaan, esim. kentän kokoa ja kokoonpanoja muutellen. Aina pelaillaan niin, että jokaisella on kivaa! Kesällä pelaamme jalkapalloa alueen nurmikentällä ja talvella sählyä läheisellä koululla. Sählyä pelailemmme koulun salissa pääsääntöisesti aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20:00 - 21:30. HUOM:Pelit eivät toteudu, jos osallistujia on tulossa vähemmän kuin 6, joten ilmoitathan paikallaolosi (IN/OUT) tapahtumakalenteriimme etukäteen. Otathan mukaasi aina tumman pelipaidan, vaaleat peliliivit löytyvät paikanpäältä; näin saamme joukkueet jaettua helpommin.

Sami kirjoitti: Ehdin ehka vasta puoli ysiksi, joten toivottavasti tulee lisää nimiä listaan. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Sähly, Pipolätkä, Futsal ja Lihashuolto
Sipoo
Sekajoukkue
59

SV Oldtimers Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Bursiitti iski lonkkaan. Leffen tuo pallot ja liivit (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Sipoo
Miehet
36

SV Koips T0203 Nimenhuuto.com

KoiPS T0203 Jaguaarit on yhdistänyt voimansa kaudella 2015 Sibbo Vargarnan T0203 joukkueen kanssa. Tämä yhdistelmäjoukkue on ikäluokkajoukkue, jossa kaikki viihtyvät jalkapallon parissa. Toiminnan tavoitteena on tarjota pelaajille mahdollisimman hyvät olosuhteet harjoitella ja pelata sekä kehittyä yksilönä kunkin omien tavoitteiden mukaan. Suunnitelmissa on pelata kahta eri tason sarjaa, käydä turnauksissa, leireilllä sekä tehdä pelimatka ulkomaille.

Marko kirjoitti: Moi Tiedoksi kaikille, että poistan kaikki (paitsi itseni) tästä ryhmästä viikonlopun aikana. Jos on jotain kuvia/tiedostoja mitä haluatte itsellenne, niin käykää kopsaamassa. Jätän itseni vielä tänne noiden tiedostojen vuoksi, joten niitä saa kyllä minulta jälkeenpäinkin. Jos kysymyksiä/ajatuksi... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Sipoo/Vantaa
Tytöt
1

Sibbo Vargarna Nimenhuuto.com

IF Sibbo - Vargarna Idrottsverksamhet sedan 1928 IF Sibbo-Vargarna rf, 80 år, är en idrottsförening i Sibbo. Verksamheten började med fotboll, men mycket snart kom andra idrottsgrenar med i ve...

jalkapallo
Sipoo

Bulldogs Sipoo Nimenhuuto.com

Amerikkalainen jalkapallo
Keski Uusimaa / Sipoo