Löydetyt joukkueet ja seurat

Rabbit FC Nimenhuuto.com

Rabbit FC... since 1996. Rabbit FC on salibandyjoukkue, jonka suurimpina tavoitteina on urheilullinen hauskanpito ajatuksella: "Voitto tulee hymyillen" ja tarjota keski-ikäistyville miehille pakopaikka arjen askareista. Kaudella 2020-21 Rabbit FC pelaa (yhä urheilullisesti syistä) V-divisioonassa, lohkossa 8.

Jan-Peter kirjoitti: Ikäloppu (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
35

sipoonopet Nimenhuuto.com

Salibandyä Sipoossa jo vuodesta 2001.

Jarkko kirjoitti: Hejsan! Ensi perjantaina pelit ovat poikkeuksellisesti jo klo 15.00 - 16.30. Seuraavalla viikolla pelit jäänevät väliin syysloman takia. Tulkaahan kaikki siis pelaamaan ensi perjantaina 9.10. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Sekajoukkue
58

Bollborg Nimenhuuto.com

Bollborg on Jokipuistoseuran palloilukerho, ja toiminta on tarkoitettu Jokipuistoseuran jäsenille. Joukkueemme on sekajoukkue, eli avoinna niin miehille kuin naisille, nuorista aikuisiin. Pelejä muokataan aina osallistujamäärän mukaan, esim. kentän kokoa ja kokoonpanoja muutellen. Aina pelaillaan niin, että jokaisella on kivaa! Kesällä pelaamme jalkapalloa alueen nurmikentällä ja talvella sählyä läheisellä koululla. Sählyä pelailemmme koulun salissa pääsääntöisesti aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20:00 - 21:30. HUOM:Pelit eivät toteudu, jos osallistujia on tulossa vähemmän kuin 6, joten ilmoitathan paikallaolosi (IN/OUT) tapahtumakalenteriimme etukäteen. Otathan mukaasi aina tumman pelipaidan, vaaleat peliliivit löytyvät paikanpäältä; näin saamme joukkueet jaettua helpommin.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo, Sähly, Pipolätkä, Futsal ja Lihashuolto
Sipoo
Sekajoukkue
59

ÅIF Miehet 2 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
22

Kova kondis Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Vuorot peruttu huhtikuun loppun asti. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Sipoo Södis
Miehet
26

Kurkkumopo Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Oulu Tai Sipoo
Miehet
17

Ojasen pojat ry Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jäätyminen
Sipoo
Ei asetettu
45