Löydetyt joukkueet ja seurat

JanPa04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04, -05, -06 ja -07 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Jarkko kirjoitti: Tämän illan treenit peruttu! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
30

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

janakkalanpallo10 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Hei! Varusteasioista on tullut lisätietoa. Pelipaidat: Yli 80% pelaajista on toivonut pelipaitaa omalla nimellä. Adidaksen tänä vuonna saatavilla oleva malli on erilainen kuin aiemmin. Siksi yhtenäisyyden vuoksi tilaamme kaikille uudet pelipaidat nimellä. Joukkuemaksu: Teemme kausimaksun lisäksi ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
34

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Okko kirjoitti: Kuski jos tarvii (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
59

Janpa tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Saunomista, syömistä, menneen kauden paketointia ja tulevan kauden ennakointia. Jokainen tuo mukanaan jotain naposteltavaa tai juotavaa, nyyttöriperiaate. Laittakaa tähän ketjuun mitä kukakin tuo. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Turenki
Tytöt
21