Löydetyt joukkueet ja seurat

USB -03 Nimenhuuto.com

Harjoittelemme Pohitullin koululla maanantaisin, tiistaisin Vehmaan Liikuntahallissa, keskiviikkona ja torstaina Laitilan Monitoimihallilla. Harjoitukset alkavat puolituntia ennen saliaikaa ulkolenkillä. Joukkueen tilinumero FI60 5491 0240 0542 59

Elina kirjoitti: Moi! Aika monelta on vielä maksamatta kausimaksuja ja vaikka kausi onkin jo loppusuoralla niin muistakaahan hoitaa maksut kuntoon. Seurasiirtoja ei tehdä ennen kuin kaikki maksut vanhaan seuraan on hoidettuna. Mikäli tarvitset lisää maksuaikaa niin laita minulle viestiä ja sovitaan asiasta. Kiito... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Pojat
25

UPU Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Meitä tulis 2, jos saadaan pelit pystyyn. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Miehet
15

Saalihoki Nimenhuuto.com

Sählyä (kesäisin jalkapalloa) kunnon kohottamiseksi ja liikunnan ilosta. Pelataan iloisella mielellä eikä liian tosissaan...

Tuomas kirjoitti: Iltapäivää, avainsekaannuksesta johtuen (avainkortti ei toiminut), illan sählyvuoro peruuntuu. Ensi viikosta alkaen peli kulkee niin kuin pitääkin. Pahoitellen, Tuomas & Petri (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sähly
Uusikaupunki
Sekajoukkue
16

autotehtaansb Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Yritetään ainakin tulla... On ollut niin paljon harmia terveyden kanssa... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Sekajoukkue
19