Löydetyt joukkueet ja seurat

VJJmiehet Nimenhuuto.com

VJJ miesten yhteinen ilmoittautumispalsta

Arssi kirjoitti: Hola! Kimmo värväili meikän mukaan rosteriin ja paperihommatkin on nyt ilmeisesti kondiksessa, niin voisin tulla huomenna kokeilemaan irtooko ees alapallo-osumia. Varusteet on ympäri pk-seutua, eli oiskohan jollain ylimäärästä räpylää lainata huomiseks? (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Vantaa, Martinlaakso
Miehet
26

KS Players Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvällä viilingillä! KS Players on osallistunut pääkaupunkiseudun kuntopesiksen http://www.kuntopesis.fi/ sekasarjaan keväästä 2010 alkaen (kausilla 2008-09 pelasimme sekasarjan kuntopesistä nimellä HaKi = Hakunilan Kisa).

Noora kirjoitti: Hei! HUonolta näyttää syksyn pelien osalta. Töitä on torstaipelien aikaan, maanantaissa on Eelin jalkapallovuoro, ja yhessä myös opintoja. Jos saan jonkun muun viemään Eelin 26.8., sitten pääsen, mutta 2.9.ei onnistu joka tapauksessa. (27 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
23

PuTra Nimenhuuto.com

PuTra = Punakiven Traktor on osallistunut Pääkaupunkiseudun / Helsingin kuntopesiksen miesten sarjaan keväästä 2004 alkaen. Menestystäkin on tullut, mutta ennen kaikkea pesiksen pitää olla hauskaa. Kausien 2004-2018 sijoitukset: #1 : 2004-2007, 2011-2012, 2014, 2016, 2018 (9 kpl) #2 : 2013, 2015, 2017 (3 kpl) #3 : 2008-2010 (3 kpl) Haluatko pelaamaan kuntopesistä? Heitä meitä viestillä!! putra (at) suomi24 . fi https://putra.nimenhuuto.com/ https://www.facebook.com/groups/putra.kuntopesis/

Päivitetty 26 päivää sitten

Pesäpallo, Pesis ja Kuntopesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
45

PesisHki Nimenhuuto.com

Aikuisten pesisharkat - osallistujina miehiä ja naisia ympäri pääkaupunkiseutua. Osa porukasta pelaa pk-seudun kuntopesistä http://www.kuntopesis.fi ja osa vain treenailee. Osallistuminen OMALLA VASTUULLA! Tällä 23. kaudella (16.4. - 26.9.2019) harkat tiistaisin ja torstaisin Myllypurossa klo 17-19. Kenttä : Walterinraitti 1 https://maps.google.fi/maps?q=Walterinraitti+1+00900+Helsinki Pesisvarusteita on jengin puolesta - mutta tokihan oma on aina eri kuin laina ... Kauden 2019 maksu on 29 euroa, mutta ennen laskua voi tulla pari kertaa kokeilemaan että mikä meininki. Parkkeja Pallomyllyssä, Alakiventiellä ja Arena Centerissä (maksullinen) sekä Jäätanssipolulla. Itiksen ja Myllyn metroasemille noin kilsan matka. Pallomyllyn parkista 100 m huoltorakennukseen.

Aki kirjoitti: TO 25.07.2019 klo 12:03 - tämän päivän treenit peruttu (liian vähän ilmoittautuneita). (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
153

VJJ D-juniorit Nimenhuuto.com

Vantaanjoen Juoksun D-ikäisten juniorijoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Vantaanjoen Juoksun D-juniorijoukkueeseen, johon kaudella 2018 kuu...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Buffassa tai kirjurina / Jaana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Vantaa
Sekajoukkue
23

VJJ Nimenhuuto.com

Olemme Vantaanjoen juoksun (VJJ) aluesarjaa pelaava naisjoukkue. Meillä ei hommaa oteta turhan vakavasti, mutta joka peliin lähdemme voitto mielessä. Kesäisin pesäpallopyhättönämme toimii Martinlaakson hiekkatekonurmi.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme innokkaita pesäpalloilijoita! Aikaisempi kokemus pesäpallosta olisi s...

Maria kirjoitti: Kirrrrjuri☝🏻 (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Vantaa
Naiset
17

ViKi Nimenhuuto.com

Viikin Kiri = ViKi aloitti pääkaupunkiseudun kuntopesiksen www.kuntopesis.fi miesten sarjassa keväällä 2016. Mestaruus tuli heti toisena vuonna, 2017.

Joni kirjoitti: Hei, Alla vielä uusille pelaajille ja muillekin infoa Helsingin kaupungin järjestämistä yleisistä treenivuoroista Myllypuron hiekkanurmella ti ja to klo 17-19. ViKiläisiähän tuolla käy paljon, ja treenaamaan pääsee nimellistä 20€ kausikorvausta vastaan. Satunnaisilta kävijöiltä ei ole ilmeisesti ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
23

PäPe Naiset Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Jos vaan saadaan tuomari tilalleni. (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Pesäpallo
Vantaa
Naiset
37

Papeharraste Nimenhuuto.com

Erja kirjoitti: En osallistu enää loppukauden peleihin, kintut ei kestä. Ensi viikon peleihin tarvitaan naisia. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Pesäpallo
Vantaa
Sekajoukkue
28

PäPe C-Pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa hyvään porukkaan harrastamaan kansallislajiamme Pesäpalloa! Joukko...

Petri kirjoitti: Moikka kaikki. Onnistuuko maanantaina kevätkauden viimeisen pelin jälkeen makkaran grillaus ja ehkä muutamat mokkapalapellilliset. Muutama kaveri lähtee heinäkuun alussa inttiin eli vähään aikaan vika peli tällä porukalla. Löytyiskö kellään näppärän kokoista grilliä tuoda kentälle. Mä hommaan mak... (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Vantaa
Pojat
48

VJJ Ladyt Nimenhuuto.com

Vantaanjoen Juoksun Lady-pesis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua harrastepesis-toimintaa, joka ei vaadi aiempaa osaamista eikä omia välineitä. Iloinen asenne ja innostus riittää. Harjoituksissa opetellaan ja kehitetään pesäpallon lajitaitoja, pelataaan sekä liikutaan ja urheillaan monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Vantaanjoen Juoksun Lady-pesis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua harrastepesi...

Viivi kirjoitti: Mulla on avain, jos treenaatte, voin tuoda avaimen ellei joku koukkaa hakemaan martinlaakson aseman huudeilta (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Vantaa
Naiset
59

Päiväkummun Pesis RY Nimenhuuto.com

Pesäpallo
Vantaa