Löydetyt joukkueet ja seurat

Vantaan Soutajat Nimenhuuto.com

Vantaan Soutajat on aktiivisesti jo yli kaksikymmentä vuotta harjoittanut kirkkovenesoutua kauniissa kulttuuri-maisemassamme. Soutuharjoituksia pidetään heinäkuun kolmen viikon taukoa lukuun ottamatta läpi kesän joka maanantai- ja torstai-iltaisin. Harjoitukset eivät ole pelkkää soutelua, vaan myös johdettua kunnonkohotusta. Seura osallistuu kesän mittaan kaikkien soutajien päätapahtumaan Sulkavan soutuun, sekä pariin muuhun pienempään soutukilpailuun. Tavoitteena ei kuitenkaan ole hampaat irvessä tekeminen, vaan kuntoilu ja hyvä mieli. Seuran nykyinen jäsenistö on pääosin yli viisikymppisiä, lkähaitari on kuitenkin jotakuinkin kolmesta kympistä seitsemään kymppiin sekä miehiä että naisia. Kilpailuihinkin osallistutaan sekajoukkueella. Soudut soudetaan seuran onmalla veneellä. Sitä säilyte

Matti kirjoitti: Miehistöt voivat harjoitella ja kilpailla täysillä miehistöillä 1.7. alkaen. Liiton hallitus on linjannut, että uusien koronarajoitusten lievennykset antavat mahdollisuuden miehistöjen harrastustoiminnan normalisoinnille 1.7. lähtien. Epidemiatilanne ei ole ohi, mutta aiemmin rajoitetut miehistöa... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Soutu
Vantaa
Sekajoukkue
35

Spjutsundin urheilukalastajat Nimenhuuto.com

Vuodesta 1996 lähtien olemme kalastaneet vuosittain hampaat irvessä kaikilla välineillä kaikista lätäköistä. Saalistakin on saatu, etupäässä on ollut hauskaa.

Metu kirjoitti: kyytiä vaille... jos joku koukkasis Tapaninvainion norra Helsingforssin kautta (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu, Pilkkiminen ja Kirkkovenesoutu
Vantaa
Miehet
16