Alppihiihto Peuramaan hiihtokeskus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Peuramaan hiihtokeskus ja lajina on alppihiihto. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan alppihiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PESLA MASTERS Nimenhuuto.com

Peuramaa Slalomin Masters ratalaskuryhmä. Rentoa meininkiä kaikentasoisille ratalaskusta harrastusmielessä kiinnostuneille nuorille ja vanhemmille alppihiihtäjille.

Petri kirjoitti: Hei kaikki Masters ryhmäläiset, Tässä teille tiedoksi Jannen viesti kausikorteista, aika hyvä hinta nyt !! Nyt on myynnissä ennakko kausikortti hintaan 249,99e. Kaksi keskusta yhden hinnalla! Näitä kausikortteja myydään 1000 ensimmäiselle tai 30.9.2019 saakka, eli kannattaa toimia nopeasti! Infot... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Alppihiihto
Peuramaan Hiihtokeskus
Sekajoukkue
58

Peuramaa Slalom Entry 2016 Nimenhuuto.com

Peuramaa Slalom Entry-ryhmä 2015-2016. Nimenhuudossa kutsutaan laskijoita tapahtumiin, kuten harjoituksiin, kilpailuihin, leireihin ja muuhun toimintaan, joihin jokainen laskija voi ilmoittautua. Luistavia ja hauskoja laskuja!

Juuso kirjoitti: Moi! Keväällä oli puhetta, että kausi voitaisiin mahdollisesti aloittaa pohjoisessa pidettävällä lumileirillä tai vastaavalla jo ennen joulua, mahdollisesti itsenäisyyspäivänä. Onko tästä vielä mitään uutta tai tarkentavaa tietoa? Alkaa nimittäin olla syksyn merkkejä ilmassa, kun kalenteriin tule... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Alppihiihto
Peuramaan Hiihtokeskus
Sekajoukkue
14