Alppihiihto Ruka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ruka ja lajina on alppihiihto. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on alppihiihto. Muita suosittuja lajeja ovat: freestyle, palokunta, ratalasku, golf, jooga, hiihto, kuorolaulu, kansantanssi ja maastohiihto.

Katso lista koko maan alppihiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Starttiryhmä Nimenhuuto.com

Ruka Slalomin Starttiryhmässä treenataan laskettelun perustekniikkaa monipuolisesti ja lapsille sopivin tavoin. Laskettelun perustaitoja – kuten hyvää laskuasentoa, kääntämistä, kanttausta, kuormitusta, rytmiä ja sauvojen käyttöä – hiotaan erilaisin harjoittein läpi koko kauden. Osallistujien pitää olla Ruka Slalomin jäseniä ja heillä pitää olla skipassi maksettuna ko. kaudelle. Lisätietoja: http://www.rukaslalom.fi/ryhmat/startti-ja-tt-ryhmat http://sites.google.com/site/rukaslalomstarttiryhmae/ Yhteyshenkilö: Wilma Löfgren (wilma_lofgren(at)hotmail.com, 0445126132)

Joukkue etsii pelaajia: Ruka Slalomin Starttiryhmässä treenataan laskettelun perustekniikkaa monipuol...

Anne kirjoitti: Hei Kaikille! Treenit ovat jo hyvässä vauhdissa, Olkaa hyvä ja ilmoittautukaa harjoitusryhmänne toimintaan alla olevan linkin kautta: https://www.lyyti.in/Ruka_Slalom_valmennukseen_ilmoittautuminen_1819_5812 Mukavaa alkanutta kautta! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Alppihiihto
Rukatunturi
Sekajoukkue
13

Rukaslalom-TT-ryhmä Nimenhuuto.com

Ruka slalom TT -ryhmä

Tuulikki kirjoitti: Hei. Tältä kaudelta on treenit pidetty. Nyt vielä kannattaa käydä laskemassa vapaata kun on hyvät rinteet. Kauden päättäjäiset on toukokuussaa, Anne varmaan ilmoittelee tarkempaa paikkaa ja aikaa sähköpostilla. Hyvää kesän odotusta kaikille. T. Tuulikki (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Alppihiihto ja Freestyle
Ruka
Ei asetettu
38

Rukamökki19 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Lähdetään pois torstai-iltana (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Alppihiihto
Ruka
Ei asetettu
6